Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz FefeeX #23314 üzenetére

    Volt, hogy direkt csak 1 Wintergraspra loggoltam be, ami nem tartott tovább 15 percnél, és egész szórakoztató volt. de ez már kukacoskodás. :B Viszont ez is drámaian van megfogalmazva, mert ha belegondolsz, akkor semmilyen szórakozásra nem elég 10 perc, gondoljunk csak egy regény olvasására, barkácsolásra, autózásra, vagy akár 18+os dolgokra, esetleg sportolásra.

    Nekem az a bajom ezzel a cikkel -is-, hogy a legtöbb ilyen úgy indul el, hogy egy 15 éves középiskolás srác rengeteg szabadidővel elkezd játszani, majd év végén megbukik, plusz még a barátnőjét is elhanyagolja, aki idővel elhagyja. Utánna ezt megosztja másokkal, lehetőleg anti-wow keresztényhadjárat stílusban, kis mártírkodással fűszerezve.

    Én kb 15 éve szemüveges vagyok, az utóbbi kb 6 évben nem romlott a szemem (valahol -2 környékén van). december óta van LCDm, jelenleg 2 munkahelyem van, az egyikban napi 8 óra gép előtt a másinál meg otthon a gép előtt, mind2 melóhoz weblapok kódjait túrom és egyéb nyalánkságok. Emellett már nem feltétlenül akarok x órákat wowozni, főleg, hogy a párommal elég sok közös dolgot tudunk csinálni. Amíg ő nem volt és nem volt 2 állásom a szabadidőmet kitöltöttem a wowval, most nem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák