Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz CactuS #23313 üzenetére

    Azért meg kell vallani sok az igazság a cikkben. Aki teheti, tényleg jobban jár ha nem száll be a mókuskerékbe. Sokan azt gondolják, hogy ők nem függők, bármikor ki tudnak szállni, csak nem akarnak. Aztán néha demonstrálják, de tart max 1-2 hónapig (nekem is kb ilyen) - erre van is egy jó beszólás:
    "There is no IRL just BRB AFK"

    "The best things in the game happen by chance. It is irritating"
    ebben pl nem tudom mire gondoltak, mindent meg lehet szerezni szerencse nélkül, max jóval tovább tart. (kivéve ugye az 1 item/szerver cuccokat)

    "It is not intended for short-time fun: WoW needs you play for at least 1 hour without interruptions everytime you log in."
    Erre viszont szerintem butaságot írtál. Needs az nem jelenti azt hogy kényszered van, egyszerűen azt, hogy értelmetlen nekiállni pl 10 percet játszani, mert oda se érsz kb sehová, emellett nem is érzed tőle úgy, hogy játszottál (nekem pl a napi 1-2 óra AHzás nem számít játéknak, mint ahogy a napi JC quest sem - mármint ugye nem érzem tőle hogy játszottam volna már)

    "Yes, that’s a hidden undead rogue! And yes, your eyesight has diminished after intensive playing: you need glasses."
    Azért előtte sosem fordult még velem elő, hogy 21 órát szinte teljesen folyamatosban játsszak akármivel... Szerencsére azóta sem (az ilyen dolgok jók a felismeréshez :) ) Persze van igazad abban amit írtál - főleg hogy sok embernek a munkája, fórumozás, iwiwezés, meg mittomén még mit csinálnak az emberek még, ugyanúgy károsítja a szemed... Megoldás: LCD monitor, alacsony brightness, nem gyári szemsütő beállításon, óránként 5-10 perc pihenővel. Néha pedig 20-30 perc séta, és távolba nézés (nem vicc)

    Erős önkontroll... Többnyire senkinek sincs elég erős önkontrollja. Különben nem játszana naponta órákat. A játéknak így pedig nem is lenne sok értelme. A szélsőségek persze megint előjönnek. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vicces ahogy a két csoport egymást osztja, mint a mai politikában is, olyan szintű szélsőségek vannak, hogy egymás igazát nem is hallják meg, csak nyomják egymásra a féligazságokat. Lehet ezt relatíve normális keretek között játszani, de valljuk be, ehhez erős önkontroll kell, ami a legtöbb emberben alapból nincs meg, szerencsére azért az idő megoldja, és alakul.

Új hozzászólás Aktív témák