Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Junkie #22933 üzenetére

    Alapvetően 3.0 óta hunternél nincs értelme kötött rotát használni. Régen azért volt szükség, mert az auto shotnak volt egy rejtett, fél seces cd-je, azaz pontosabban ha steady shot kevesebb mint fél seccel hamarabb ért be, mint az auto shot, akkor az auto shot késleltetődött fél seccel (ezért is volt nagyon fontos, hogy mekkora a ranged fegyver speedje, hogy a megfelelő rotával ez pont kijöjjön). Ez 3.0 óta nincs, így inkább a prioritás alapú skill használat a célszerű, azaz adott egy prioritási sorrend, s ha lehetséges mindig az abban legfelső skillt kell nyomni. Jelenleg ez survivalnál:
    1. Kill Shot
    2. Explosive Shot
    3. Aimed/Multi-Shot (optional)
    4. Serpent Sting
    5. Steady Shot

    "bossokra asszem nem hat a csapda, bár passz ezt pontosan nem tudom illetve valószínüleg nem fogsz odarohanni csapdát lerakni"
    Hatnak a bossokra, s jelenleg a survival dps maximalizálása pont a "trap dance"-ről szól, azaz, hogy amikor csak lehet, proccoljon a l'n'l. Szerencsésebb esetekben vannak addok, akiken ezt meg lehet tenni, de ha nincs, akkor is több dps-t jelent, ha odafutkosol a bosshoz és csapdázol. Amúgy l'n'l procc esetén az ideális 3 es eltolása, figyelve arra, hogy a dotok sebezzenek, mielőtt ellövöd a következőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák