Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz steveetm #1041 üzenetére

    És már csak egyet árulj el(a kérés költői, bár az kérdés, lényeg, hogy tom nem válaszolsz, azért megkérdem), mi a makkért durva PVE gear a neve amit ő összeszed? Talán csak nem azért mert PVE-re kéne hogy durva legyen? ááh, kizárt.


    Nem érdekel maradok a példámnál, spriest.


    Igen, igazad van. Azért durva pve gear mert pve-ben durva. És szerinted mi a pék f@szától durva? Mert szépen csillog? Mert villogós izé van a fején? Mert akkora dps-t tol benne mint a pitcha. Az másodlagos, hogy ezt ezer évig teszi mert sok rajta az int meg a manaregen. A pvp-ben nem kell manaregen mert nem élsz addig, int sem annyira mérvadó, ott az kell, hogy legyen rajta stamina, hogy bírd.
    De azért aki hli raidbossokon dps-el annak ne jelentsen már elérhetetlen kihívást 8-9K hp ledps-elése...

    Ha a véleményem is érdekel, akkor én úgy gondolom, hogy legyen több +dmg a pve-n, mert oda nagyon kell, de pvp-n legyen bonusz amitől sokkal többet bír a shield, legyen a fear-cd rövidebb, legyen esetleg megszakíthatatlan egy spellkasztolás (mondjuk a seten use-képességgel 5 min CD-vel) ettől imba pvp lenne de nem ezzel járnának instázni.

    De amíg nincs ilyen, addig egy dmg alapú küzdelemben nyerjen az akinek a legjobb pve szettje van ami létezik azzal szemben, akinek a legjobb pve szettje van ami létezik, azonos skill mellett.



Új hozzászólás Aktív témák