Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Arról amit írsz az jutott eszembe, hogy akkor jövőre a YT-on való futamközvetítést is ba**hatjuk...
Illetve ETCC-vel vajon mi lesz? Remélem azt is beszántják teljesen, értelme nem maradt. Zengőék meg ha sikerült eladni a TCR Kiát eléggé felültek a szopórollerre, mert akkor semmilyen kövi évi nemzetközi sorozatra nem maradt autójuk. Habár nem tudom a Seatjaik azok TCR kompatibilisek-e...
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Érdekes volt a kommentálás, egyik autó láthatóan defekt miatt nem tudta bevenni a kanyart, de a kommentátor a műszaki hibát hangoztatta (motor megadta magát, valami ilyesmit mondott)
Macau Touring Car Cup 2017. Macau Grand Prix. Crashes Red Flag
A vasárnap sem telt el tömegbaleset nélkül Makaóban
Szombaton a GT-futamon történt komoly incidens, az F3-asok őrült befutójáról pedig már beszámoltunk, viszont a Makaói Túraautó Kupa mezőnyén is alaposan kifogott a ráadásul eső áztatta utcai pálya:[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Bozso68
őstag
-
Ciccuka
veterán
Hajnali 6-ig dolgoztak Michelisz autóján, de elkészült – jöhet az esős makaói főverseny!
A vb-címért harcoló magyar pilóta a szombati nyitófutam hajrájában rakta falba a Hondát, amelybe csapattársa, Esteban Guerrieri és még néhány versenyző belehajtott. Mint kiderült, Norbi autójában elővigyázatosságból váltót, kormányművet és első alvázkeretet kellett cserélni – szerencsére a motor nem sérült, s bár a szerelők nem aludtak az éjszaka folyamán, hajnali 6-ig sikerült összerakniuk az ő és argentin kolléga autóját is (a lenti fotón még a tegnap délutáni állapot látható).
Fontos volt ez, hiszen Michelisz a második helyről startolhat a makaói főversenyen, míg az összetettet vezető Thed Björk a negyedikről (a pole-t Rob Huff szerezte meg). Azonban esik az eső a távol-keleti helyszínen, ami egy ilyen nehéz és gyors utcai pályán könnyen káoszt eredményezhet – rajt itthoni idő szerint 3:45-kor, méghozzá a biztonsági autó mögül!
-
Ciccuka
veterán
Valószínűleg ez a világ legszűkebb versenypályája
-
vwpolopg
őstag
Most nézem, hogy Attika rajtkiugrása miatt a Honda a végén elbukta a Model of the year kiírást 6 ponttal a VW előtt. Mondjuk nem tudom mennyire értékes díj ez de nem jött volna rosszul nekik az tuti
-
albert8
veterán
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Ventur@
senior tag
válasz albert8 #8558 üzenetére
Citroen-ek 40-es csomaggal mennek. Legalábbis az FIA WTCC oldalán ez van kitéve:
Chevrolet RML Cruze TC1: 10kg (no change from previous event)
Citroën C-Elysée WTCC: 40kg (+40kg)
Honda Civic WTCC: 80kg (+10kg)
LADA Vesta WTCC: 10kg (+10kg)
Volvo S60 Polestar: 80kg (no change)Várom már az évadzárót és remélem izgalmas lesz, na meg hogy Norbi behúzza. Szép ajándék lenne ez a M1RA-s csapatbajnoki cím után .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz sultansmith #8560 üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy nagyon a Volvo-nak áll. Nekem kicsit sok az a 6.5 pont különbség. Jó oké matekozva, biztos jól ki lehet jönni belőle, de most nagyon kéne egy Norbi kvali pole, de úgy, hogy Björk meg nem jut be a top 5-be.
Egyébként a 40 kg-os Citroen tényleg 60-al megy, csak rosszul van kiírva a WTCC oldalán. Maguk sem tudják mennyit adjanak nekik .
-
sultansmith
senior tag
válasz Ventur@ #8561 üzenetére
Hát az első és a második hely között van 7 pont különbség, szóval bármi történhet, csak félek, hogy a bármiben az is benne van, hogy a Volvók jobban mennek majd, pontosabban a Hondák "romlanak le": túl gyors a pálya, 10kg plusz az előző versenyhez képest...
Amúgy minden évben elvesznek 1 vagy 2 hétvége pontjait a Hondásoktól?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
[CS]Blade2
addikt
Ha a Volvo-s csávó előtt kell végezni, és még lehet, hogy kell 1-2 autó közéjük is, akkor lehet, hogy jobb, ha gyors a Citrom.
Ha csak a Honda és a Volvo gyors, és akik köztük azonos márkával vannak, azok félreállnak, abból gond lehet.
Erőből lenyom két Citrom-ot, a csapattársa elengedi, Norbi hátvédje pedig nincs ott, akkor bejön közvetlen Norbi mögött, ha úgy is megvan.
Norbi úgysem számolhat.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Gondolom hallottatok már róla, hogy az Eurosport csak felvételről fogja adni az utolsó futamot. Ezt inkább nem kommentálnám...viszont:
Muller az utolsó futamon autóba ül, Girolami helyére: [link]. Egy kicsit rossz előérzetem van, mert Muller tud nagyon sunyi lenni.
Bízom benne, hogy pénteken este Norbi megszerzi a VB címet, bár nem lesz egyszerű.
-
quby
őstag
válasz Motion_Blur #8571 üzenetére
Eddig hittem benne hogy VB lehet...Most kezdek kicsit borulátóbb lenni....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
badd
tag
Mondjuk valahol veheti elismerésnek is Norbi, hogy Müllert is beállítják ellene a csatasorba.
-
Ciccuka
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Ciccuka #8576 üzenetére
És ezt valahol jegyzik? Attól, hogy kifizeti neki az apja a több milliós képzést, ettől nem lesz több marketingértéke a kiscsajnak! No meg, amúgyis rühellem őt, szóval felőlem szárnyakat is növeszthetne, az se sokkal jobban érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #8571 üzenetére
Hát abban biztos is vagyok. Ismerjük Müllert.
Ha olyan helyzetben lesz, szerintem simán kiforgatja a 'csába.#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Norbi írása nem sok bizakodásra ad okot sajnos.
Szerinte a Volvo és a Citroen mögött csak 3. erő lesz a Honda Katarban, illetve Björknek is fekszik a pálya.
Ehhez jön még Müller. 10%-ot adok Norbinak, de az színtiszta szerencse.
Szerintem 6.5 pontos előnnyel lenne kb. 50-50.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ciccuka
veterán
-
szilva01
őstag
Már csak ez hiányzott... A ló másik oldala ugyan, de én megmondanám a volvonak, hogyha Mullet akárcsak hozzáér Norbihoz, mindhárom Volvo dsq, vagy legalább egy áthajtás a bokszutcán.
-
Bozso68
őstag
válasz [CS]Blade2 #8585 üzenetére
Csapatszintű etikátlan viselkedés esetén (bárki az ellenlábas csapat bármelyik tagja ellen) az adott csapat összes pilótájának éves összes pontját elvenni.
Schumi 1997-ben kapott egyéniben ilyen büntit. De 1999 év végén is volt téma utolsó F1 verseny előtt (Meki, Ferka).
Elnézést az F1 példálózásért.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Kár hogy nem lehet fogadni hogy lesz-e kontakt Norbi és Müller között. Mindenféle kontroll nélkül csinálhat azt Müller amit csak akar, személy szerint neki tét nélküli a meccs, ha szánt-szándékkal belerongyol Norbiba, akkor se történik semmi, max. kizárják, aztán röhög egyet, mert a csapata VB.
Várom a szabadedzéseket, remélem Norbi picit alábecsülte a Honda potenciálját.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz vwpolopg #8588 üzenetére
WTCC oldalán néztem párhuzamosan a közvetítést és a live timingot.
Norbi azt nyilatkozta hogy a határon ment, annak ellenére hogy nagyon koszos a pálya.
Müller egyből gyors volt, Michigaminak még adjuk meg az FP2-t.
-
Ciccuka
veterán
A katari verseny programja
November 30., csütörtök
16.30-17.15 Első szabadedzés
19.15-20.00 Második szabadedzésDecember 1., péntek
12.30-14.00 Időmérő és MAC3 csapatidőfutam
19.20-19.45 Nyitófutam (10 kör)
20.35-21.05 Főfutam (12 kör)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
vwpolopg
őstag
Nagy taps Daninak, aki sikeresen lezúzta Erlachert és Zsoltit is...
-
Motion_Blur
félisten
Mi időt futott Norbi???
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz Motion_Blur #8592 üzenetére
Jó volt hallani a két kommentátort, ahogy nem értik, hogy mi a fenét csinált Norbi az utolsó szektorban...
Más.: Ezek a TC1-es autók gyakorlatilag mennek a zúzdába jövőre nem? Elvégre sehol máshol nem használhatóak úgy tudom.
-
Bozso68
őstag
Björk se volt vidám.
-
Motion_Blur
félisten
-
Ventur@
senior tag
válasz Motion_Blur #8597 üzenetére
Próféta szóljon belőled .
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #8597 üzenetére
Biztató a dolog, de számolgatni még akkor is kéne a másik futam miatt: ott Norbi nem eshet ki, és itt jöhet a képbe Muller. Remélem nem szúrja el az egészet!
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Motion_Blur
félisten
válasz Qorthral #8599 üzenetére
Igen, a nyitó futam lesz a kulcs, ott 90% hogy Müller előrébb lesz mint Björk és Norbi. Nagy kérdés hogy Norbinak kell-e, akar-e majd előrefele menni vagy biztonságira megy. Guerrieri eddig nagyon jól védte Norbit, szerintem most is ügyesen fogja csinálni, de ő sem sérülhet meg mert kell Norbinak a Főfutamra is.
Mai nap alapján kötelező a pole, aztán meglátjuk hogy mi lesz. Ott jó lenne legalább 2 pontot faragni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest