Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Nem szabad ezt a csapatot megbontani.
Ha Norbi megy és akár visz valakit akár nem, akkor vége a Zengő Team-nek és vége Norbi karrierjének is.
Szóval ha most a Hondától nem kapnak egy exkluzív ajánlatot, akkor ott kell hagyni őket. A Honda nem egy versenyzőt akar hanem eggyel kevesebb riválist, mert baromi ciki hogy egy privát csapat elveri őket. Amennyiben támogatni akarták volna őket azt eddig is megtehették volna.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
A Zéé
addikt
az én tippem, hogy be fog bukni a wtcc...
Már pedzegették, hogy 2018-ra amúgy se lenne világbajnokság, majd csak az új szabályrendszerek bevezetése után. Én nagyon sokáig nem szerettem, ha valaki károgott a sorozattal vagy Zengőékkel kapcsolatosan, de ez tényleg az utolsókat rúgja minden szempontból.Iszonyatosan fos versenynaptár, gyenge versenyek, mindezt jó drágán. Persze, hogy nincs rá érdeklődés. De ez sajnos nem a promóter, vagy a csapatok hibája, hanem az FIA talán összes sorozata ilyen...
Just a simple Lineman...
-
badd
tag
A WTCC hivatalos facebook oldalán volt közvetítés végig Norbi belső kamerájából. Abból én nem úgy látom, hogy Norbi megpöckölte volna. Tehát Norbi nem kezdett semmit. A közvetítés mondjuk elmehet a fenébe, hogy nem ismétel semmit.
Szerk.: Björk meg is erősítette. Chilton ment neki, és abból csapódott neki Norbinak. Pech...
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Zengős időkben is inkább ment előre (hozzáállás szempontjából helyesen, pontok szempontjából nem biztos), mint hajtott volna a fordítottra. Csak akkor volt fordított, ha teljesen esélytelen volt.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Male
nagyúr
Igen, a nagy FIA szidás mellett azért a Honda is... két opció van:
- Minden korrektül megy itt, ez esetben hülye volt a Honda, hogy nem tartotta be az előírásokat
- Korrupt az egész, ez esetben hülye volt a Honda, hogy nem ismeri milyen pályán is játszik, és ott hogyan kéne (érdekes, a Chevynek, a Citroennek, és úgy tűnik a Volvonak is ez leesett, és megy)Addig kavarnak, amíg Monteiro előrébb fog végezni a bajnokságban, mint Norbi, anélkül, hogy elindulna a versenyeken...
-
törölt tag
valszeg a saját csapatában versenyez majd, amíg kedve van és gyors.
A Honda-val mindentől függetlenül érdemes jó kapcsolatot ápolni, ..ebben az évben jóval több volt, javarészt már minden le lett írva, mind igaz is.
Viszont csapatvezetőként más is játszik...ha azt nézzük Norbi szépen építkezett abból hogy versenyző-gyári versenyző-csapattulajdonos lett. Ezen a vonalon jobb nézni az elmúlt két évet. -
Qorthral
őstag
Szerintem Norbira sem lehet panasz eddig!
Az első futamot a pole-ból rajtolva végig vezetve magabiztosan behúzta, mi más várható el tőle?
A második futamon volt egy rosszul sikerült első fél köre a káoszban, mert ő vigyázni próbált az autójára, Guerrieri pedig minden mindegy alapon nyomta, utána viszont az új rajt után szépen feljött 8.-nak, és onnan okosan nem vállalt fölösleges kockázatot a Lynk & Co-k ellen. Már csak a harmadik futamot kell szépen lehoznia, és megvan a cím.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
dudikpal
senior tag
"Szóval ezért leszólni ezt az eredményt" - jajh, én nem Norbit eredményét szóltam le, hanem ezt a közröhej "bajnokságot".
Necsináljukmár!
Sehol sem jegyzik, úgy értettem h nulla, az értékére. Andy P hányszoros bajnoka a wtcc-nek? Mire vitte? A 2 müller srác hányszoros bajnok? Hol vannak? Giovanardi? Tarquini? Huff? Ipszilonmuller?
Lopez elment e-drivernek. Mondjuk ez utóbbi jó pont, mert jókat röhögtünk rajta.
Az előbbi példák is jól mutatják, hogy innen nincs tovább, nincs feljebb, ez 1 pénzmosoda, a feltörekvő tehetségek meg örülnek h versenyezhetnek, de semmi több.
Ha az lenne, akkor lenne kőbevésett közvetítési idő-csatorna stb, szóval ugyehugye?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest