Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Paul119 #37848 üzenetére
nem olyan op-ok azok. mindegyik tank lehet op, ha valaki tudja használni a sajátját. én most a francia vonalat viszem, de nem érzem őket olyan op-nak, amx 13 75-nél járok, de a 12t sztem használhatóbb volt. nagyon papír tankok, viszont legalább gyorsak, artikat vadászni nagyon mókás, másra nem igazán jók. max ha magányos tankot találsz körbe lehet autókázni. szeretem a stílust, bejön ez a gyorsaság, most áttértem kicsit ezekre a hevizésből, egyenlőre bejön, de még tanulnom kell.
mi történt velem? amx 12t, elkezdtem körbeautókázni egy kv-t de utólért a tornyával és kilőtt. utolsó tank voltam a csapatban meg a kv is. ..és mit írtak be?! nem azt hogy noob meg ilyenek, hanem hogy még tanulni kell az amx stilust, és többen igazat adtak neki, de egyi sem noobozott le ilyet sem ritkán hallani, 10-ből 9x lenooboznak ilyenkor. lehet látták a statom hogy amúgy zöldben vagyok, tehát akkora noob nem lehetek
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest