Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Murder3 #42257 üzenetére

    Sajnos a "kialakítással" nem lehet mit kezdeni, anno így álmodták meg, ha a Maus akkora mint egy panel, hasonló sík oldalakkal akkor az így fog megjelenni itt is. Ha az IS7 egy lapos felfordított tepsi, akkor az is így fog kinézni. Csak az a lényeg, hogy nem kellene hozzákölteni azokat a lövés elnyelő oldalpáncélokat.

    Az egyiknek azért kellene, a sebessége, hogy mozogva rálátása legyen az ellenfél lágyabb részeire, ezért elég lenne (kellene) a kisebb pen, a másik meg a nagy tehetetlen tohonyaságával azért igényli a nagyobb pent, hogy a felé igyekvő ellent nagybiztonsággal átlőjje. De itt a szerepek fordítottak, a gyors legyen erős minden szögből, kerülni se kelljen, a lassú meg úgyis ráér célozgatni, hát használja ki a kisebb penjét.

    De itt megint eljutunk egy magasabb szintű problémához... Rengeteg térkép csak 2-3 ütközőzónából áll, igen bátornak-tapasztaltnak-szerencsésnek kell lenni, hogy működjön hatékonyan az ellenség kerülgetése, hátbatámadása. (amik jelenleg is csak azért valósulhatnak meg, mert az ellenség kretén is üresen hagyja a szárnyakat, vagy annyira eltolja az MM a tankok típusainak összeválogatását, hogy a csapat rákényszerül, hogy; - kerüljön, - üresen hagyjon stratégiai pontokat)

    10 kilométeres pályák kellenének jó sok gazzal, 1-2 kilométeres látótávval és akkor lehetne gyorsan kerülve sunnyogni, vagy a távolból célbalövöldözni. De amíg ilyen 10x10es mezőn torpedózásra vannak kényszerítve a játékosok, nincs igazán előnye a gyorsnak a lassúval, a pontosnak a pontatlannal, a tanknak az artyval szemben (mert ugye nehezebb lenne artyval is egy marha nagy térképet mindig lefedni)
    A gyorsat megöli az a pár ütközőzóna, a pontosat a kis távolság, a tankot (vs arty) a kis tér.

    r1E3S3E7T: Az tény, hogy az E75 többet bekajál, mint egy IS4, több rajta a sík felület, meg úgy relatíve is nagyobb az eltalálható felület. Én nem az E100at tekinteném etalonnak, sokkal inkább a Maust, azokon is 500-600akat sebez a random találat, az IS7en se kevesebbet (de a HPjuk között van különbség) Az E100 ilyen szempontból elcseszett, mert majdhogynem egy meghízott E75. Nem is igazán értem mi a szerepe, jójó mozgékonyabb mint a Maus, de nem tudja azt képviselni egy védelemben mint az. De ugyanúgy támadásban is alulmarad, mert ahhoz meg kevés a sebesség, nagy a "rakomány". Szóval se ez, se az, azt meg tudjuk, hogy "aki mindenben , az semmiben sem jó".

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák