Hirdetés

Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz vhw #42248 üzenetére

    Ahogy én látom az IS-7 annyival jobb mint a T110, hogy nincs neki a tornyon weakspot, amúgy szemből nagyon hasonló a két tank illetve a T110 oldalán nincs 0dmg "splashboard".
    Kicsit agilisebb a T110 viszont lassabb, szerintem rendben van a tank.

    A német meg olyan, hogy megmutathatná valaki a rengeteg páncélt, nem nehezebb semmivel sem átlőni egy E-75öt mint egy IS-4et vagy M103at mert a lower hull ugyan olyan gyenge mint a másik kettő akármilyen páncélja, cserébe ennek van a legrosszabb ágyúja. Gyakorlatilag ha nem vagy -lower-hulldown pozicióban akkor semmi különbség a tankok páncélzatában, sőt ami azt illeti a Mauson még a torony is softspot(220mm) ha nincs beforgatva(ha be van forgatva akkor meg nem tudsz vele lőni az ellen irányába...).
    Extra HPról meg annyit, hogy a HE (arty) kényelmesen annyival többet sebez ezeken a tankokon, hogy ne legyen semmi előnyöd belőle :)

    (#42253) Paul119: Még mindig gyorsabban tölt mint a KwK 44, illetve arról a weakspotról lehet pattanni is/a 107 minden lottóhúzás alkalmával lövi át. De ha mégis átmenne a lövésed akkor is előfordul a 0dmg... Ja meg kb 2/3ad HE sebzést kap E-75höz képest :)

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Aktív témák