Hirdetés
Aktív témák
-
Paul119
addikt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Plasticbomb
addikt
válasz D.Orion #36697 üzenetére
Köszi Orion és whv
Egy kis Lol, amit most fedeztem fel a hall of fame ben: 101 csatás hall of fame hely...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Hogy lehet egy meglévő felszerelést aranyért levenni biztonságosan?Csak Azt írja ha leveszem megsemmisül ,most ezt nem értem?!Én aranyért leszedném és felraknám egy másikra.
WoT:jimmbo
-
Dobi 562
addikt
válasz jimmy74 #36704 üzenetére
Megsemmisítheted vagy aranyért leveheted. A megsemmisítés nem kerül semmibe, ha másik tankra akarod átrakni az 10 arany. De ez csak azokra a felszerelésekre vonatkozik amik mellett lakat ikont látsz.
Az álcaháló, periszkóp, szerszámosláda ingyé pakolható ide-oda.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #36710 üzenetére
helyes legyen csak kisebb , mindjárt meg lesz
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Fel
addikt
In-game nehézkesebb. Két csatát mentem most, de csak az egyikben volt IS-7, az is az ellen oldalon, azzal meg nem álltam le fényképezkedni .
A "kamera" szög, távolság azonos a képeknél, és a padló kőlapjaihoz is lehet viszonyítani.
Szerintem az IS-4-nél a legszembetűnőbb a töpörödés. Valamint az S-51-nél. Összébbment az IS-3 és az ISU is, csak az nekem nincs.A belépés nem egyszerű, pedig nincsenek túl sokan fent most. Tegnap 36-38k embernél játszhatatlan volt. Most 22k, nincs lag. Bár engem is csak sokadjára engedett be (folyamat enter nyomkodással sikerült beesni).
-
vhw
addikt
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Antonius1978 #36696 üzenetére
Várjunk egy percet, én sehol nem állítottam, hogy azok milyen tankok voltak, sőt sejtettem is, hogy kis tankok lehettek mivel akkor még Tigris sehol nem volt, persze aztán jöttek a Tigrisek és társai, győztek is sok helyen, mindaddig míg meg nem jelent az ellencsapás a háború végére az IS-ek személyében...nem egy beszámolóban olvastam, hogy meglepetés lett a vége amikor a Tigrissel rárohantak egy fejlesztett IS-re, mert azok felvették a versenyt velük, sőt...de ez már történelem..
=^-^=
-
vhw
addikt
Ezt a Mastery badge dolgot nézegette már valaki? Nekem pl nincs perpill egy sem. Na most ez azért van, mert mostantól kezdi számítani (én még egy csatát se mentem) avagy eddigi eredmények alapján is számol, csak beleveszi a premium acc plusz xp-jét is, és így persze lemaradok erről.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
D.Orion
veterán
Zsinórban 5 olyan vesztes csata T34-el, hogy még így utolsók közt halva és bukva a csatát is 900-1100xp között kapok egy vesztes körért. Mindenkit széjjel lövök és sebzek szépen sunyiba, de hát ha a két IS3 tőlünk nem visz be egy találatot se csak kihalnak, akkor elég nehéz nyerni... Meg hasonlóak, E100 elmegy előre rusholni Himmel-en mikor 3 arty van a pályán... Na mi áll középen az ellennél arty...
-
bullseye
addikt
Új skillekkel valami tapasztalat? én az összetartást kipróbáltam, az +5% skill, de mindenkinek kell, szerintem nem az igazi, főleg, hogy a repair/camo is mindenkinek kell, és attól tartok nem nélkülözhető... ezt a "góré felismeri a criteket" dolgot is kipróbáltam, de eddig nem láttam semmit belőle
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
válasz bullseye #36722 üzenetére
Az Eagle eye-nak én sem sok értelmét látom.
Közepes tankon a lövésznek osztható "Snap shot" és a driver "Smooth Ride" skillje viszont jó. Vert. stab. + ez a két skill 66%-on és a Patton-ön szinte nem esik szét a célkör mozgás közben Az E-50-re, a pontos 10,5-ös mellé pedig már stabilizátor sem kell, raktam helyette távcsövet.
A parancsnoknál jó még a Recon, ami látótávot növel, de van hasonló a rádiósnak is, "Situational Awarness" néven. Csak ezekkel az a baj, hogy semmi konkrét adat, hogy mennyit segítenek...Heavyknél, TD-k-nél még nem állt össze a jó recept...
------------------------------------
Egy fotózásra én is beugranék egy gyakorlóba. IS-7, IS-4 van raktáron. Esetleg egy kis pályabejárást is tarthatnánk. Szerintem nem lett rosz a két új map, de olyan ritkán vannak, hogy még képtelen voltam kiismerni őket... Live Oaks jó kis (inkább nagy ) kétutas támadós pálya. Kempelésre talán kevésbé alkalmas. Province már kacifántosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
amúgy van külön usa accountokna teszt szerver meg eusoknak?
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #36726 üzenetére
Ezen nagyon meglepődtem, mikor először kipróbáltam. Meg úgy általában is azt vártam, hogy pontatlanabb lesz a 10,5 cm-es. A régi módi szerint 0,37m/100m ha jól emlékszem, ami azért messze van az E-50 0,28-ától.. De a szórás tényleg meglepően kicsi alapból is.
Mondanom sem kell, tetszik a gép -
D.Orion
veterán
Egy csatában 2db Type59-et nyírtam ki ammo rack robbanással. Egyiket oldalról kaptam el, teljesen merőlegesen, másik pedig szögben állt és az első görgőre céloztam, de ezek szerint nem oda ment.
-
Fandango
veterán
Meg tudnatok mondani, ha ki van fejlesztve a Slugger (garazsban is ott all), akkor patch utan a masik TD agon ki lesz fejlesztve az uj tank is?
-
Remus389
veterán
Marder II-essel 6 ellenséget kilőttem és még túl is éltem
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
balintka
addikt
Olvastam, hogy 13-ig van a nyilvános teszt. Ezután mennyi idő lehet kb. míg megjön a frissítés?
Ha meglesz a T34 a garázsban, elég, ha alap a felszereltsége, akkor is ugyanolyan prémium lesz, mint akinek fullos?
Érdemes lesz átkonvertálni rá a legénységet még a prémiummá válása előtt? Hogy módosul a legénység a prémmel? -
Chris0321
addikt
-
balintka
addikt
válasz Chris0321 #36736 üzenetére
Kb. 50 ezer XP kell még, úgy h aranyért is váltok free XP-t. Ezt az 50 ezret olyan 3 nap alatt meg tudom csinálni sztem, gondolom, ahogy írod a menetét a frissítésnek, ez mindenképp több időt vesz igénybe, mint 3 nap.
A T32-t el kell majd adnom, h meg tudjam venni a T34-et. De annyira nem is vagyok oda a T32-ért, h megtartsam. -
Remus389
veterán
na meglett a kis hetzer, jól ki is lőttek, igazatok volt berak vele a nagyfiúk közé V-VI
az mennyire volt jó 5let hogy ezüstpénzt költöttem hogy a legénység 75%-os legyen? van értelme?
80k-t, 4*20K-t
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Chris0321
addikt
-
balintka
addikt
válasz Chris0321 #36739 üzenetére
Mindenesetre sietek, megpróbálok napi 16-20 ezer XP-t összegyűjteni. Még a 2. motort és a rádiót is ki szeretném fejleszteni az eladás előtt, szóval az még 1 nap pluszba.
KT-m még nincs, de tetszik, szemtől szembe nincs esélyem ellene a T32-vel. Csak oldalról. IS-3-al hasonló a helyzet. -
Chris0321
addikt
válasz Remus389 #36738 üzenetére
Próbálj vele minél hátrébb maradni, lehetőleg olyan helyen ahol van fedezék ahova elbújhatsz. A nagyobb ágyúval már elég jó lesz. Olyan kis tierben még nem nagyon érdemes szerintem az egész legénységet felfejleszteni 75%-osra, én úgy szoktam csinálni, hogy csak a parancsnokot képezem 75%-ra a többit 50%-on hagyom. Csak nagyobb tierben képezem ki az egész legénységet 75%-ra, a kicsikben néha csak 50%-ost veszek.
-
Chris0321
addikt
válasz balintka #36740 üzenetére
A 2. motort felesleges kifejlesztened, mert az a T34 alapmotorja. Ha kifejleszted a tankot megkapod a motort. Én is így csináltam. A rádiót pedig később fejlesztettem ki a T29-el amit megtartottam mert eléggé bejött. Én is elég sokat szívtam ha KT jött szembe. Csak oldalról voltam ellenük sikeres, az viszont nem mindíg jött össze.
-
vhw
addikt
válasz Remus389 #36738 üzenetére
Hát ezen a szinten még nem feltétlenül érte/éri meg. Ugyanis ennek a credites képzésnek az lenne a lényege, hogy a legénységed minél előbb folytathassa a másodlagos skill gyűjtést, illetve mielőbb újra 100%os legyen a tankodban. Na most egy 75ös legénység nem lesz addig 100%-os míg kifejleszted vele a Stug-ot (amit ugye esetleg átvinnél rá) Hanem mondjuk csak 85-90%osak, így a Stugra átképzés után újra 75-80%ról kezdenének.
Általában 5ös szinttől éri meg a credites képzés, mert mire felszereled a tankod és kihúzod a következő vasat, addigra elérik a 100%-ot a legények, így a 6osban már 90%osan kezdhetnek kredites átképzéssel.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
KaLeun
senior tag
Nem is emlékszem, hogy utoljára mikor és miben ülve volt halálos ellenfél egy Tigris. De ebben az AMX M4-ben... bazz az ARL ehhez képest egy kwmény tank.
Cila
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. március 11. 0:02:59
Vehicle: T34
Experience received: 33 512 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 1 033 942
Battle Achievements: Mastery Badge. Master Hand, Master Gunner, ReaperMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest