Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz vhw #2867 üzenetére

    Nem bátrabb vagyok hanem más taktikával játszok a bátorság nem tankfüggő.
    Csak a sajátomat néztem a T-54 60/30% a VK 53/43% szerintem nem egy nagy eltérés ráadásul ez leginkább a szerver f@szsága, mint már írtam sokszor rakja be falkába 5-6 kontra 1-2 vagy nulla arányba amikor egyértelmű az előnye a gyorsaságból a tűzerőből és az alacsony építésből.
    Amikor kiegyensúlyozottan oszt a játék akkor már semmi gondot nem okoznak, tegnap pl. Boogey volt ellenünk egy másik T-54-el és érdekes módon elsők között lettek kilőve ráadásul bukták csatát is.
    Vagy említhetnék olyan csatát is ahol falkában daráltak le minket mert értelmes volt az ellenfél a mieink meg birkák.
    Veterán hát ez jó, így még nem tiszteltek meg az utóbbi időben :D november 29.-én regeltem tehát három hónap alatt jutottam el erre a szintre ( igaz volt benne az a három nap is) szerintem ez lehetőség sokaknak megvolt csak nem éltek vele.
    Persze, hogy ezzel megyünk mert mint már ezt is leírtam számomra a legélvezetesebb vele játszani, de a véglegesben amikor már fizetős lesz a prémium nem valószínű, hogy erre fogok hajtani legfeljebb ha már nem lesz semmi más kihívásom.
    Ki védje ha nem a tulajok akik ismerik, én sem védem a GW-ket mert kilőnek egy lövésből holott a való életben egy korabeli tüzérség csak a vakszerencsével tudott elérni közvetlen találatot.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák