Hirdetés
Aktív témák
-
-vitya-
őstag
vajon hajnalban beléptem, hogy rontsak a statisztikámon mocsat részegen? Annak örülök, hogy ide nem írtam, mert máshova úgy tűnik igen.
Anno volt egy barátom, aki csak azért adott 25 karakteres jelszót az otthoni gépének, mert azt nem tudta részegen beírni, és így akadályozta meg önmagát a baromságcsinálásban. Nem is hülyeség.
-=Витя=-
-
D.Orion
veterán
Victory!
Battle: Cliff 2012. január 10. 10:16:53
Vehicle: VK 3001 (P)
Experience received: 1 620
Credits received: 41 943Méltó búcsú ettől a tanktól! És meghaltam.... T29-es barátom a végére összehozott 6kill-t, közte 3 arty-t, és ezzel nyertük a kört. Eszméletlen csata volt, ketten lenyomtuk az ellen csapatot. Míg én 5 kill-t gyűjtöttem be, addig ő 2db-ot. Aztán halálom után elintézte a 3 arty-t és a Pz III/IV-et. 3 medált kapott.
-
belaazallat
addikt
válasz virkir #26949 üzenetére
Már megijedtem, hogy én felejtettem el játszani, mert elég keveset ad egy nyertes csatára, kevesebbet mint szokott.
"Ja tegnap olvastam, hogy halkan de elismerték, hogy elkefélték a 0.7.0-ás patch-ben a credit faktort és azért van, hogy feltűnően keveset fizetnek a tankok. Elvileg megígérték, hogy javítják a következőben."
Más:
Tegnap vettem meg az amcsi T28 TD-t. Stock Ferdinánd versenyautó hozzá képest, de legalább vacak a stock ágyúja. Szerencsére elég sok minden lepattog róla. Tegnap egy meccs alatt pattant rólam Maus 2-szer, IS-4 2szer, közelről."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
vhw
addikt
válasz belaazallat #26954 üzenetére
En is a T28ra neveztem be. Csalodtam a Ferdiben, mar nem az a vadallat mint a betaban volt, ahol meg tamadast is vezettem vele... Most mar kilyuggat szembol meg a 6os tank is, kar erte... :/
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
válasz -vitya- #26951 üzenetére
Tudom de ott kefélték el beismerni meg csak most voltak képesek.
Illetve nem az majd 2025-ben jön valamikor, 0.7.1 van
Már a 0.7.0 után is panaszkodtunk többen, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy kellenének egy-két tanknál, KV, VK, nekem a SU-152-nél tűnt fel, hogy sikerül mínuszos kört is menni prémium nélkül a 152-es ágyúval míg régebben vastagon hozta a creditet."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz Murder3 #26935 üzenetére
Nem, ha eltalál akkor sebezzen rendesen (megjegyzem, hogy az artyk számát is korlátoznám tier VI-tól felfele kettőre), de szerintem az egyik legfrusztrálóbb/idegesítőbb dolog az amikor a fedezéket lőve öl meg, mert akkora a splash radius, hogy így is sebez...
(#26937) Paul119: A Katyusa legjobb tudomásom szerint igen hatásos volt, de nem precíziós tüzérségnek lett kifejlesztve, hanem nagyobb területek szétqrására
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
H@lede
tag
válasz Iron Funeral #26962 üzenetére
sztem ha rajtad múlna arty se lenne a játékba!
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
D.Orion
veterán
válasz echterion #26961 üzenetére
Viszont én ahogy észrevettem arty-val ma ne akarj játszani... Hummel-em van, 100% legénység, venti, 100%-os camo... Egész egyszerűen nem találok el semmit, minden lövésem mellé megy... Az ellenfeleket nem látom a térképen.... Egyszerűen nem értem mi a franc van ma ezzel az arty vonallal, de tegnap is ez volt.... Csávó lő a tankra ami előtte van egy méterre a pusztában és én nem látom, csak akkor, hogy ha már meghalt... Más meg lövi 600 méterről egy sima medium tankban ülve...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz D.Orion #26964 üzenetére
Egyik cimbi is ezt mondta, hogy amióta 100%os a legénysége Hummellel, azóta kissé kancsalul céloznak és nem talál el semmit.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Iron Funeral
őstag
-
D.Orion
veterán
válasz Iron Funeral #26969 üzenetére
Ez nem nyugtat meg, mert ha ez így marad, akkor bizony adom is el az arty-t... Nekem nem kell olyan tank amivel minden 200. lövésem fog csak találni...
-
jozefgucci1
addikt
Azért annyira nem kell sírni mert ez nem egészen így van ám. Pl T32-vel szemből nem nagyon tudom sebezni a Fredit se Typ-al nagy mák kell , hogy a lámpánál sebezzem. Jó kis Td az szerintem.Amúgy , hogy mi volt a bétában az a múlt és az ahogyan azt a neve is mondja csak béta volt.
Ui .:
Nem csinál valaki századot esetleg T8-ban ?
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Iron Funeral
őstag
válasz jozefgucci1 #26972 üzenetére
Hasonlítsd össze a Tiger(P) hullt a Ferdinand hullal aztán megérted, hogy mi a cink vele
-
diegho
nagyúr
KV-val átlövöm bármikor a ferdit szemből, ha T32vel nem tudod, akkor a hiba benned van.
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz virkir #26976 üzenetére
Jó az a humela csak lőhetne kicsit magasabb ívben
(#26978) vhw: azért nem mondanám, hogy olyan vaskos a T28, a Ferdinand meg még ettől függetlenül igen jól használható, csak az böki a szemem, hogy a Tiger(P) hull sokkal erősebb, hasonlóan mint a KT-Jagdtiger viszonylatban
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Nem sirok miatta, csak elmondtam a velemenyem, jelenleg csak arnyeka onmaganak a Ferdi, a betahoz kepest.
Az aljat nyugodtan atlovi a 160-170 penes agyu, ami meg nem is lenne akkora baj, egyutt tudnek elni vele. De hogy a felepitmeny tobbi reszet, ami 200asnak van csufolva eleg nagy %ban viszik at meg a Tigrisek is, de akar az amcsi 105os is. Igen mikor en talalkozom ferdivel nekem is vannak random pattanok meg a 120 T34 agyuval, de mikor engem lonek pillanatok alatt kicsipkeznek.
Aki szereti a ferdit jatszon vele nyugodtan, lehet masnak elvezetes, de en szeretnem, ha egy olyan TD aminek vastag pancel adatai vannak, viszonylag lomha, es meg camoja sincs az allja a sarat kicsit jobban (mellesleg eleg nagy celpont).
140 csata utan az utolso csepp az volt a poharban,mikor prohorovkan egymas mellett bujtunk az ut menten a bokrokban egy T28al, engem 2 lovesbol ronccsa lottek, o ~400 HPval tulelte a csatat vagy 3-4 killel. Akkor inkabb legyen egy lomhabb TD-m, de azon ne tudjanak menetbol atgyalogolni.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz diegho #26975 üzenetére
Nem azt írtam , hogy nem lehet hanem jól el kell találni , tehát a bármikor átlövöm az nem igaz csak ha minden körülmény egybevág .Nem mozog nem döl meg stb és oda célzol ahol átmegy mert nem megy át mindenhol.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Tesi
tag
Én most vettem egy SU-26 artyt. Hát nem semmi a járgány. 122mm-es löveg és még a tigert is sebzem vele,pedig nem egy húú de jó ágyú. És marhára tetszik hogy forog a lövege. Eddig csak USA ágon artyztam,de ez jobban bejön.
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #26979 üzenetére
Alul simán átlövi minden aminek 170 körüli a pen-je, nem egyszer lőttem már át T-44el max speeden célzás nélkül.
-
Ranger^41
aktív tag
Hogy a fenébe van az, hogy a célzókör néha elfelejt összehúzódni? 105ös derp gunnal jött elő először, de mostmár a t20as m1a2ese is eljátssza... Megállok, és 1-2 másodpercnek el kell telnie amíg végre megindul a célzókör, és utána még kivárni a célzási időt az már kurvára nem mind1...
-
jozefgucci1
addikt
Elhiszem , de ez azért is van mert te ülsz a Frediben , mint ahogyan írtad is a másik oldalon álva néha pont az ellenkezőjét érzi az ember. Nekem legalábbis nem jön össze sokszor a sebzése szemből .
Diegho .: Nem azt mondom , hogy nem hiszem el amit írsz hanem kicsit túlzónak találtam a bármikor átlövöm kijelentést.Randomra megesik , hogy sikerül nekem is Typ-al menet közben.
-
GrooveHero
addikt
A Ferdit a nyáron Pz IV 42 L/70-es ágyúval is átvittem, érdekes KT-val és IS-3-mal mindenhonnan pattogtam róla...ez még nyáron volt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
én meg rajtad mosolygok, mert ilyen aberrált vagy hogy ezt élvezed
r1E3S3E7T: igen , lutri volt hogy eltalálják az ellent avagy sem, ezért mondtam hogy inkább pszihikai hadviselést képezte, ugyan úgy mint a stuka fékszárnyai által keltett hang
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #26983 üzenetére
közel 8k csata alatt azért megtalálja az ember hol kell lőni egy tankot, a ferdit konkrétan alul, teljesen mindegy hol lövöm, átviszi.
-
CactuS
Arcképgyáros
T32vel bucira lehet verni szemből a Ferdit - legalábbis a nagyobbik ágyúval -, csak az a lényeg, hogy a legalsó része látható legyen a frontpáncélnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vhw
addikt
válasz jozefgucci1 #26983 üzenetére
Annak idejen szembe mehettem a 8as heavykkel, vagy feltarthattam oket, es nem mertek nekem jonni... Most mar konnyeden szetszednek, nem mondom h konnyebb szetloni mint egy ISU-t, de nagyobb tankoknak, vagy ugyesebb 6-7eseknek nem okoz gondot atloni. Nekem a random 1-2 lepattano nem eri el az elegseges szintet, ezert is bizom, abban h a T28 kemenyebb lesz.
-
vhw
addikt
-
virkir
veterán
válasz Paul119 #26985 üzenetére
Akkor nyugodtan mondhatod rám is, mert kb. ugyan annyira élvezem én is a folyamatos arty vinnyogást.
Ezerszer le lett írva:
1. tanuljatok meg játszani ellenük.
2. T10-es tankot nem viszünk jelenleg random csatába mert szétszívatnak a T8-as arty-k meg a saját csapat (tudod aki kurvának áll ne csodálkozzon a megbaccák)
A köreim 90%-ban egyáltalán nem zavar az arty ráadásul mostanában mintha kevesebben is lennének, ha meg kilő akkor 2 lehetőség volt. Egy, én voltam a balfasz, az esetek nagy százalékában ez történik pedig tudom merre lehet őket kikerülni csak leszáll néha a vörös köd és megtörténik a baj. Kettő tudatosan kénytelen voltam bevállalni, de ezzel meg nem lehet mit kezdeni néha így jön ki a lépés.
El nem tudod képzelni mennyi tehetségtelen balfék van akit meglövök, bemondja a critikal-t. tehát ki is írja kitől kapta és ennek örömér áll mint a fa.. a lakodalomba és bőszen forgatja a tornyát várva a kegyelemlövést.
Na ezek a júzerek akik a legnagyobb hanggal szidják az arty-kat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jozefgucci1
addikt
válasz CactuS #26987 üzenetére
Persze , hogy a nagyobbik ágyú van rajta , de nem egyszer pattogott így is. Viszont most volt egy köröm IS-el ott simán kilőttem a Freditszemből igaz segítséggel de megment.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Iron Funeral #26989 üzenetére
Mondjuk igen, ez nézőpont kérdése.
-
echterion
nagyúr
válasz D.Orion #26964 üzenetére
Köszi a tippet.
Olyan nekem is sokszor van, hogy nem látom az ellenfelet. Sőt, minden 4. lövésem egyszerűen eltűnik. Nem láthatatlan tankot találok el vele, hanem eltűnik. Volt olyan csata, ahol konkrétan még az orrom előtt álló ellenfelet sem láttam, csak miután kilőtt.Amúgy csak azért kezdtem el arty-zni, mert a játék elején idegesített, hogy mindig kilő valami szutyok, több kilométerről. Aztán elkezdtem velük játszani, kitapasztaltam, hogy milyenek, így már csak elenyésző számú lövést kapok arty-któl.
-
Paul119
addikt
válasz virkir #26991 üzenetére
inkább nem reagálok semmit ,btw senki nem mondta hogy sokáig egy helyben állok, 100%os camo skillel , meg álcahálóval a játék első percében bekaptam egy 1000 dmes maflást, és nem nem ott kempeltem tdvel ahol álltalában szoktak , ház volt mellettem + erdő szóval , ezt a biztos olyan helyen álltál ahol tudják hol vagy verziót ki lőhetjük,tudod akinek nem inge nem veszi magára
vhw: az is nevetséges amit te művelsz,rohadtul nem téged szóltalak le, de te egyből nekem ugrasz"ha szép nem vagy legalább okos legyél"
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
belaazallat
addikt
Hali!
Statban láthatod, hogy szinte csak TD-kel nyomom. Betaban azért volt jobb a Ferdi, mert kevesebb tank volt. Kevesebb volt az olyan medium, ami egyedül képes elbánni vele, meg kevesebb nagy páncélzatú heavy. Meg még nem ismertük a másik/más tankok gyengeségeit/erősségeit.
Ügyesen kell használni és akkor nehezebben szedik szét. Nekem egyedül a sebességével van problémám. A végsebességhez +5km/h-át hozzáadhatnának."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Aktív témák
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest