Aktív témák

  • -vitya-

    őstag

    Egy barátom tanulságos története, megosztom:

    Palya: Himmelsdorf

    Kicsiny csapatom: en E50, ezzel valahol a csapat also harmadaban, legfelul ket tier X-es egy csapatbol: LG klan tagjai

    A jatek: varakozas alatt beirja az egyik tier X-es a tervet: "Maus and E100 over the hill" A taktikarol alkotott velmenyemet finomitottam, tomoritettem, majd beirtam: "wow" Ugy latszik ezzel elevenebe vagtam Sir Taktikusznak es Los Strategosznak, mert azzal kezdtek a jatekot, hogy egyik az egyik trackemet lotte le, a masik a masikat. Meg el sem indultam, csak neztem, hogy ki merre megy.
    Hat akkor igy... Es tenyleg, elkezdtek felrobogni a dombon. Na akkor ebbe en is besegitek, es az elobbi gesztus viszonzasa kepen, nemi loszer felaldozasa aran adtam nekik egy kis kinetikus energiat, hasznaljak fel amire akarjak. Na itt elszakadhatott naluk a cerna, "Pofazik es meg vissza is lo???" Szoval a csata maradek ot percet azzal toltottuk, hogy bujocskaztam a hazak kozott, mert a ket nagyfiu probalta megtorolni a sertest. A jatek addig tartott, ameg meg nem erkezett az enemy, es rendre nem utasitott minket. Persze valami 15:5 aranyban jol legyoztek.

    Neha tenyleg olyan mintha a csapattarsak AI-k lennenek. De azert jo, mert ilyen veltlenszeru AI-t nehez lenne leprogramozni.

    -=Витя=-

Aktív témák