Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz kicsitrash #9581 üzenetére

    Oké, de most hogy jönnek ide a nyitott tetejű tankok? :) Egyébként lehet elegük lett a sok unhistorical whine-olókból, valamilyen szinten eddig is törekedtek a történelemhűségre, persze csak addig, amíg ez a játék játszhatóságára nem volt kihatással.

    (#9582) Taragas: Az egyetlen értelmes német gép? És a PzII, VK3601, VK3001D, E-50M, stb-vel mi van? Amúgy meg elnézést, nem tudtam, hogy ennyire baj, hogy valami nem OP. Ha le is nerfelik, akkor sem kötelez semmi sem, hogy német tankkal játssz. Fogalmam sincs hol olvastam, de nem lenne rossz ötlet, ha az E-75-öt felraknák T10-be. Szintén nem tudom, hogy honnan rémlik, de olyat is írt valaki, hogy miért nem csinálnak egy World of German játékot? Mindenki boldogan élne, tovább tudod. És akkor "nem rakná be a Tiger-eket T-54 meg M103 ellen." How terrible...

    (#9583) Bingisz: Na az szép. :) Én sem tervezem, hogy költsek rá, igazából még a kis Foch-ra sem kell meg az 50 120-ra sem. A közepes löveggel használható, bár cseppet nehéz vele játszani.

    Amúgy az ST-I lassabban céloz, kisebbet sebez, kisebb a látóhatára, kisebb a fajlagos teljesítménye. Btw épp ezt írom én is, kompenzációként amiért a páncélt levették, annyival könnyebb is lenne.
    Egyébként a T-62A olyan messze van az OP-ságtól, mint innen Los Angeles.
    Miért is OP-k a T10 medek?
    - T-62A: gyenge mobilitás, frontpáncél és gun depression, kicsi átlagsebzés -> 0 megfélemlítőerő
    - 121: szintén nem valami fürge, a gun depression még rosszabb, és lassan céloz, ezen kívül ezzel a tankkal szvsz nincs más baj
    - M48 ugye megint csak lassú, óriási papír célpont + még a kupolája is az
    - az FV-vel csak annyi a probléma, hogy kicsi a max sebessége és a tornya nem nyújt sok védelmet
    - Leo 1: extra könnyen belőhető nagy célpont, más semmi
    - BatChat-nek csak a páncél, a célzási idő és a pontosság a hibája
    - az E-50M-nek pedig gyenge a gun depression-je a magasságához képest, plusz fürgeségben sem bajnok

    Az előnyöket most nem írom le, azokat szerintem mindenki tudja. Ezen hátrányok miatt nem OP-k a T10-es medek, azt meg sem említve, hogy mivel APCR skúlót lőnek, ezért a játék a normalizáció miatt +2° döntöttséget számol a célpontjaikra, ha jól emlékszem.

    A T57-en kívül szvsz a T71-re férne rá még egy nerf, meg az orosz T-54-re, amúgy a 9-es Foch rontásával nem igazán értek egyet.
    - - - - - - - -
    - harcra kész a "vörös hadsereg", kitalálhatjátok melyik csapatban:

    - Szerintem megérte visszavenni az IS-3-mat, most már sokkal jobb gép, mint annak idején felszerelések célkül. Pedig hogy szidtam, amikor elkezdtem írni az ON topic-ba... Eddigi legjobb kör 4k dmg. Azt hiszem ez alkalmas, hogy menjek még vele pár száz kört.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák