Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na most E-75-el jött szembe a mumosom: a T95. Hát, sehol nem tudtam átlőni olyan 200m-ről. A kupoláit el sem találtam (100% legénység+BiA+venti), a lövege alatt volt egy 0 sebzéses kritikus amúgy semmi. Szerencsére ő is pattogott rólam, 3 lövése átment de ezek meg 300 körül sebeztek (gondolom stock volt) majd egy idő után meguntam és a háta mögé mentem. Arty segítséggel szétszedtük.
Ugyanebben a csatában érdekesség: egy Patton egymás után kétszer felgyulladt, a második fellángolás elvitte szegényt.
-
LAJTNING
tag
Hát ez mindenkin múlt csak a T95-ön nem... na jó ő nyomta meg a gombot. Az az S-51 is biztos örült akinek közvetlen közelről nem adott be ~200 sebzést.
H.Ezredes: tekintve, hogy nem Elite, a "technikai ág" még biztos nincs meg.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
homeless09
őstag
hát megszenvedtem a 105ös lövegért rendesen....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
GrooveHero
addikt
válasz homeless09 #7061 üzenetére
Hangmodok működnek a 7.4-ben? Pölö DukeNukem, stb
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
.mf
veterán
Ezt nem akarom elhinni... az eddig meglepően pontos IS D25T most komikusan nem akart eltalálni semmit. még az előttem 50 m-re egyhelyben álló amx-et sem, pedig a kör teljesen összeszűkült, s messze a tankon belül volt. 14-ből 4 talált, amikor tegnap még egész nagy távolságokra is több snipert begyűjtöttem, s csak 1-2 szokott mellémenni. De most komolyan, miafax, WG eldöntötte, hogy márpedig ebben a csatában minden mellémegy?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
homeless09
őstag
válasz GrooveHero #7062 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad célozni?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Fel
addikt
válasz GrooveHero #7062 üzenetére
Működnek.
-
törölt tag
Kezd unalmas lenni a játék.... néha olyan érzésem van, mintha 3 pálya lenne csak.....
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Murovanka 2012. július 9. 21:08:22
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 253
Credits received: 38 267
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Murder3
addikt
na megvettem a t29-et.
viszont most az a hülye helyzet állt elő, hogy kötelező egy orosz tankot venni mert a kv2-es embereim elfoglalják a barackom slotjait és így a kv-1et se tudom eladni addigviszont az csak a kv4 lehetne, de nagyon vonz a dupla t9 német ágon.
-
Murder3
addikt
Különben olyan szemét húzás a WG-től a tier 4...
van egy csomó izgalams,élvezetes tank ott, de t4 jellegéből kifolyólag tönkre kell tenni őket h szenvedjen meg a játékos ott..
pedig m3,amx40,panzer3,t28...ezeket ha össze eresztenénk akkor baromi élvezetes lenne, de így nem h ezek lényegébe csak a kínzás miatt vannak bent...
-
Timyyy
őstag
Csináltam magamnak mywotreplay accot, az előbb linkelt csatában 3900 sebzést osztottam ki.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Spori85
csendes tag
Kérlek, nyugtassatok meg, nem bennem van a hiba, hanem egyszerűen hoz ilyen napokat random isten.
Három napja egyszerűen nem tudok nyerni. Kb. 25-30%-os a győzelmi arányom, bármit is csinálok. Pedig vannak benn jó körök is szép számmal. És tiertől is független (5 és 8 között). De egyszerűen... Győzni, azt nem. És, az XVM segítségével még a hajamat is tépem közben, mert persze a csaták nagy részében 30-35%os győzelmi valószínűsége van a csapatomnak.
És ez megy 3 napja."De én azt mondom, mi más úton fogunk járni!' V. I. Lenin wot username: dr_bede
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #7012 üzenetére
Vizes lőszertartót vegyél mindenféleképp az IS3-ra, én is többet kilőttem 100%-ról. Én használtam rajta és nem volt különösebb problémám ezzel.
-
Djuree
félisten
na kifarmoltam a lórira a pénzt, ma egész délután erre farmoltam kv-5-tel volt hogy szopóágra rakott, eléggé felbaszott, de kis szünet után folytattam, elértem a célom, meglett, holnap próba, remélem nem feleslegesen gürcöltem
volt már ilyen jó győzelmi esélyetek?:
[link]
persze kikaptunk mint a szar, mindenki egyirányba, engem meg elkapott 3 másik tank[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
krisss93
aktív tag
válasz Iron Funeral #7078 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy nincs-e esetleg tervbe véve a KV-1S ótvarfos gun depression-jének a buffolása?
Szarabb a kitéríthetősége mint a németeknek, pedig az már nagy szó.
(Bocs mellékattintottam, nem válaszra ment)[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz krisss93 #7079 üzenetére
Szerintem nem akarnak hozzányúlni, ha megtennék akkor szerintem kapnák a flak-ot rendesen
Az viszont nem lenne butaság, ha a 122mm-t kicserélnék a 100mm-re egy kis gundepression+tolatási sebességért cserébe.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
tytyty
tag
válasz Iron Funeral #7081 üzenetére
Az a t34-85
-
krisss93
aktív tag
válasz Iron Funeral #7081 üzenetére
Egyetértek az ötlettel.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Iron Funeral #7084 üzenetére
MI az a soft meg a hard stat?
-
Patrick76496
őstag
Életem eddigi legszebb csatája, majdnem elvesztettem.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 10. 1:48:13
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 419
Szerzett kredit: 37 626
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védő, Mesterlövész, Lavrinenko Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász""I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Murder3
addikt
atya úristen milyen e-75-el találkoztam:S
viszonyítási alap:
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. július 10. 5:05:19
Jármű: VK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 2 854 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 223
Csatában elért Achievement: Mesterlövészszokás szerint béna csapat de a végére én az aladár,lóri,emberi szemét-8 lehoztuk a meccset...
náluk egy rakalp ligth maradt+king of the hill-75....
emberi szemét-8 majdnem kipurcant egy 64hp-s vk28-tól..XDépp kilőttem az m24-et majd jött rám az e-75...1720 életpontal.
első lövése pattant az oldalmról nagyon szar szögbe talált el..aztán én is pattantam az oldaláról...
második lövése kb 5m-ről méterrel mellém lőtt...utánna én pattantam a turret kupolájáról...
na majd ezután belém lőtt a frontomra az le is vitt 750-ről 320-ra az életpontom..ezután rámlőtt 8-at ami nem sebzett semmit, lőtt még egy luftot is....én öltem meg kb madjnem full életről nekem volt eleve 750 neki 1k-val több hp-je volt... -
Djuree
félisten
válasz Murder3 #7087 üzenetére
én tegnap egy amx 50 100-at (vagy lehet 120-at, nemtom már) lőttem rommá kv-5-tel face to face, alig ment le életem. nagyon csodálkozott a gyerek, már gondoltam majd ez is írja hogy hacker és feljelent, mert ezt szoktam kapni de ez csak lucky-zott.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
tegnapi kv-5-ös mérleg:
Name Value Change to day before
Victory Ratio: 49.6% +0.09%
Battles: 2363 +34
Average Experience: 497.8 +4.92
Experience: 1176308 +28399
javulás mindenbenLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az az összes átlag xp. amúgy 850 körül megvolt az átlag kv-5-tel, 34 meccs 28k xp. asszem volt benne 2 kör s-51 is. jó tank ez, kicsit gyenge az ágyú, de bírja a strapát legalább. mondjuk érdekes módon ha volt jgtiger a meccsben, az tuti velem szembe jött tegnap
Scheffer: te vagy a Szakesz? ezt is jó tudni
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Én is megkaptam az első cheaterem, a történet a következő: Tiger P-vel félig takarásban voltam és a tőlem kb 200 m-re lévő KV-3-at lelőttem full HP-ról (úgy emlékszem minden lövésem talált) , ő meg vagy el se talált vagy lepattant. Végig az oldalát mutatta, fel is gyulladt szépen, poroltó nem volt, minek is kv-3-ra?
-
sanya67
tag
Mostanában medben ülve az az érzésem, mintha elfelejtettem volna játszani.
Céltalanul lézengek, kóricálok, teljesen tanácstanalul jövök-megyek... -
Scheffer
tag
válasz sanya67 #7095 üzenetére
[Az ő visszajátszásait érdemes nézegetni.] Szerintem rengeteget lehet belőle tanulni. Persze ezek top medek, de a kisebbekkel sem sokban tér el a játékmenet.
-
diegho
nagyúr
Object ma is jól adja a sebzés 1872hp-ról 3 lövésből nem tudtam megölni egy T110-et, mert 59hp maradt benne, tehát 3 lövés alapján az átlagsebzésem 604! Elég jó nem? El is ment rajta a csata, mert utána egy tiger2 3x lőtt 0dmg-et a T110 oldalába és 3 artynk splashelt mellé szintén 0-t.
-
Dobi 562
addikt
Én ezt nem értem... Már eltelt jó pár hét az új játékmódok bevezetése óta és a piroskák még mindig csak azt tudják elképzelni Prokhorovkán védelemben, hogy top heavyk-ben a hegyen ücsörögnek, amíg az arty ki nem lövi őket...
Mondjuk ez biztos nem olyan fárasztó mint lent valamelyik átjárónál csiki-csukizni, vadászni egy jó lövésre, spottolni, akadályozni az ellent az áttörésben...
Ugyanezen a pályán a piroskák támadáskor: vagy az arty mellett maradnak ("őt védem") vagy csak simán átlemmingeznek (megpróbálnak) az egyik átjárón, ahol aztán 3 oldalról kapják a tüzet.
(#7098) fsb1000: az Aladárral én két napja nem tudom megcsinálni a duplázót. A KT az folyton kigyullad, érzékeny búcsút vettem tőle 350 közös csata után. Az E-75 és az IS-3 viszont nagyon megy!
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest