Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
addikt
A Matildát melyik ágyúval érdemes használni?
-
Scheffer
tag
Egy kis toborzás.
Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - UnderdogsKövetelmények:
- 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
- 60% körüli győzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli győzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetőségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdőtőke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítőkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklődhet ezen a fórumon, vagy akár a hivatalos EU fórumon is.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Szegény Tiger II-nek most nagyon felhúztam az agyát...
M18-al voltam és a csapat legkisebbje is egyben. Az ellenséges Tiger II meg nem is nagyon törődött velem, el volt foglalva az IS3-akkal, de látta, hogy ott vagyok nem messze tőle, fedezék nélkül, egyszer felém is fordította a tornyot, de aztán mégis a nagyobb dögökkel törődött, mert három lövésem is lepattant róla.
Na ez volt a hiba, volt időm jó alaposan megcélozni. Lövés. BUMM! Ammo rack.
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #28350 üzenetére
Nekem még stock, tehát olyan V39 körüli sebessége van. Ha gyors akkor jó, mert a SU-100M1-el nem megy nagyon rosszul, persze az gyorsabban céloz. Majd változik, ha szerzek több tapasztalatot, nálam nem a tank tehet róla.
Nekem is pl nincs meg 45% a win rate-em IS-8-al, de leszarom, mert 2050 az átlagsebzésem vele és nem egy 6000+ dmg-s köröm volt már vele.
(#28352) Chris0321: Szvsz a QF 2-pdr Mk. X-B-vel (121 pen). Ha azt használod és van egy kis weakspot tudatosságod, akkor a hatos nehéz tankok szemből átlövése nem okoz majd sok gondot (3601H kérdőjeles). Pontos és gyorsan céloz. A sebzés gyenge, viszont mint az előbb említettem, közelebbről szemből nem okoznak sok gondot neki a 6-os heavy-k.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
ez a havas karácsonyi garázsmod honnan szedhető?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Chris0321
addikt
válasz Patrick76496 #28357 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
Fel
addikt
válasz Djuree #28360 üzenetére
Innen: [link]
Azt hiszem ez lesz majd a "hivatalos" karácsonyi/újévi garázs. Ugyanez van a 8.2 kliensben is (ergó ez onnan van).
-------------------------------------------------------------
Hátha valakit érdekel, hogy...
Updated. Overall test server resumes operation.Planned server reboot of the overall test will take place at 9:00 am (GMT) every odd day of the month. The average duration of work - 25 minutes.Note: in this version of the overall test does not work inviting the platoon, company and training rooms.
Újra megy a teszt, a 2. verzióval. Hogy meddig, nem tudni.. Annyi biztos, hogy minden páratlan napon van restart, mi időnk szerint 7:00-kor. Platoon, század, gyakorló szoba nem hozható most létre.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28357 üzenetére
Gyorsaságával nincs baj, pedig a legnagyobb motor és a lánctalp nekem sincs meg hozzá, utóbbi nem is lesz, minden rámegy az alap láncokra is. Minél előbb menni akarok tovább róla.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #28365 üzenetére
Az érdekes. Eleinte én is először a nagy löveget szerettem volna rá, de amikor megláttam, hogy ilyen lassú, inkább úgy voltam vele, hogy lánctalp + motor először. Amúgy a DCA 45 sem rossz, annak is jó az átütése. Csak néha azt nem értem, hogy miért pattanok olyan gépekről, amiket a Tigris hosszú 88-asa könnyen átvisz.
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28366 üzenetére
Középső motor kell rá, anélkül tényleg gyenge. Ilyen téren előnyben vannak, akik a francia HT-ágat is viszik, mert onnan meglehetnek a motorok. Nálam ez nem állt fenn.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
scyllarus
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28369 üzenetére
Akkor ne mondd már, hogy lassú.
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #28351 üzenetére
Mert szokás szerint lopod a kill-t
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #28370 üzenetére
Pedig az. Nagy lánctalp is van rajta, de így sem ér el sima terepen 35-nél többet. De a nagy motortól sokat várok, jobb lesz vele a fajlagos teljesítménye, mint a Type-nak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meglett az IS-8-ra a nagy motor, szvsz nagyon sokat dob rajta. Nem érdemes kihagyni, az az 50 lóerő sokat számít. Így meg 37 helyett akár 50-nel is saját erőből.
[ Szerkesztve ]
-
Lizandra1
csendes tag
Prémium tankot hogyan lehetne arany nélkül szerezni?
-
diegho
nagyúr
válasz Scheffer #28353 üzenetére
Ha megint rám írsz a játékban, hogy csatlakozzak elküldelek a fenébe
Szakasz, esetleg Company még mehet (egyszer ki kéne már próbálni, de gondolom meglepődtél múltkor, hogy nem használok TS-t, a klánnak van, de szinte senki nem használja, bemegyünk szakaszba, aztán játszunk én 75%-ban még a játék hangjait is kikapcsolom), de én ezt a játékot ilyen komolyan nem veszem. Múltkor mikor szakaszoztunk barátnőm folyamatosan beszélt hozzám, a macskák is nyúztak (szeretnek a cseszegetni miközben wotozok, utolsó 20 percre elvonultak a szobába, látszott is a két körön, hogy odafigyeltem), szóval én ilyen komoly dolgokat nem biztos, hogy merek vállalni, bár tudnék mit kezdeni némi gold-al, mondjuk fingom nincs ESL-en mik a szabályok. Tier8 tankok maximum?
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28372 üzenetére
Neked se jó soha semmi.
-
vbbb
addikt
válasz Lizandra1 #28377 üzenetére
Kedveld a Faszbúkon a WoT-ot, és figyeld erősen a kvízeket, feladványokat ahol többek között prémium tank is jár jutalomként...de gyorsnak kell lenned, általában az első pár megfejtő kap ajándékot....
AMX M4 (1945)-ön a 105-ös 13TR ágyút használ(ta)ja valaki? Pontatlanabb, kisebb pen, de nagyobb dmg...hömm
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Kivették a hitbox-ot a SuperPershing tornyán lévő duplacsövűből? 4 lövését állta sebzés nélkül egy T30-nak, szerencsére nem az enyémnek...kicsit se lehetett ideges a koma.
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #28381 üzenetére
Nem vették ki, de ha kicsit elmozdítja a tornyát és nem szemből találják el, akkor nagy eséllyel benyeli a lövést.
-----------------------------------------------
Nem tudom minek játszik valaki 60 évesen. Elkezdtek sírni az xvm használók, hogy egy 600 effes IS-7 "erősíti" a csapatunkat, úgyhogy ránéztem csata után. A csatához különben hozzá sem szagolt, szerencsére nélküle is nyertünk.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kanyipicske
tag
válasz Napfénysüti #28383 üzenetére
És nem is mi vagyunk a legalja
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
emre
veterán
Még a fennaradó 1% is túl sok a kupában kiosztandó első helyekhez képest. Tudomásul kell venni hogy olimpiai bajnok sem lesz mindenkiből.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nagyúr
Azt nem vágom ESL-ben mi a jutalom de igen, valószínűleg max a játékosok 1%-a lehet egyáltalán esélyes hogy ott csatázgasson. És akkor az azon belül eredményt elérők köre még szűkebb.
Nekem valószínűleg WoT-ban még CW-re se kell soha a boha életben gondolnom mert tisztában vagyok vele itt mit tudok. Az meg elég sovány a jókhoz képest.Més que un club!
-
CptMisi
őstag
Tudom, hogy valakinek úgysem fog tetszeni, nem is csináltam ilyet már egy ideje, de ezt a gyöngyszemet meg KELL osztanom veletek:
Íme
Ment VK A-val 815 csatát, hogy miért, azt senki sem tudja, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy nem fejlesztette ki a 105-ös ágyút. Lehet ezt még überelni? Nehezen, de barátunknak sikerült négyzetre emelnie teljesítményét. Egy csapatba kerültünk, és olyan balfaszul viselkedett (AMX 13 75 tőle 5 méterre lőtte ki az összes artynkat/spottolta őket 1 percig, mert barátunk bizony nem forgatja a testét) a TELJESEN ALAP (88as ágyú, alap torony...) VK B-jével, hogy nem bírtam megállni, és megnéztem a statisztikáját, és ekkor lefordultam a székről...743 csata. VK B-vel. Alapon. 240-et sebzett egyébként a csatában.Napfénysüti: 33-64. helyezett: 750 gold, 17-32. helyezett: 1250 gold, 9-16. 1750, jobb helyezés esetén pénznyeremény.
Bárki részt vehet ESL-en... Akár itt PH-n is lehet csinálni egy csapatot ingyen, és indulhattok a vasárnapi bajnokságokon. Kell jó taktika és csapatmunka.[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
törölt tag
hát igen amilyen feltételeket írt az jó ha az összjátékos 1-2 százaléka teljesíti itt a fórumon talán csak diegho felelne meg
azért megnézném a toborzó statisztikáját28368: a cw-n már átlagos játékosok is tudnak elérni eredményt ha jó a taktikájuk és jól együtt tudnak működni
meg esetleg a random faktor is rajtuk van (nincs szopó ág )[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Egyedül azt nem értem az ilyen emberek igazából mit élveznek a játékon? Én frusztrált vagyok ha nem megy a játék. Bár ezt onnan örököltem hogy a sportban is ilyen vagyok. Régen például izomból fejeltem a kézilabdakaput amikor nem ment a védés vagy bénáztak a társaim.
Més que un club!
-
válasz CptMisi #28387 üzenetére
Amúgy azért ment annyit VK45A-val, mert az átlag XP-je 175, az 815 csatával számolva 142.526 XP. Biztos kellett ennyi, hogy kifejlessze a VK45P-t.
Igen, megnéztem, a P-hez 168.720 XP kell, ezért ment ennyit vele. Az átlag XP-je az A-val 229, az beszorozva 815-tel 186.000 körül van. Ez annyit jelent, hogy semmit sem fejlesztett ki az Aladárra, csak amit muszáj volt, hogy kifejleszthesse a Bélát, vagyis csak a tornyot.
Az átlag sebzése VK45A-val 108(!), P-vel 174.
Az ennyire alacsony győzelmi ráta nekem azt mutatja, hogy valószínűleg több kárt tesz a csapattársakban, mint az ellenségben.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #28375 üzenetére
Ez azért túlzás. Lehet, hogy te azért érzed gyorsnak, mert mellette ott van neked a T30, T34 + még több lassú tank, amelyekhez képest tényleg gyors.
(#28387) CptMisi: Nagyon kell neki az az egér.
Egy kis humor
-
D.Orion
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28394 üzenetére
Na mondjuk az lehet.
-
joergie
őstag
Inkább a játékok túlnyomó részében afk lehet nem? az átlagxp-ben nincsenek benne a napi duplák.
45% winratio akkor van ha mozog a pályán, és ha nem is lő, mások elől állja a dmg-t, spottol, és kap némi xp-t spotton tartott tank dmg-éért. ha afk még ezt se kapja meg, akkor kap nagyon kevés xp-ket, mint ahogy a szitu is mutatja.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest