Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
addikt
válasz Atlantis #28300 üzenetére
Hát...van éppen az is még 2/3-ad üveggel.
Nekem ilyenkor is csúszik a ser, vettem valami japán Sapporo sört mert akciós volt...ma megkóstálom a prémium beaktiválása után...yup!
-
Atlantis
veterán
Japán sör... ez a két szó nálam valahogy nem passzol össze.
Nálam télen inkább a bor/bourbon, nyáron meg a sör/bourbon duó fogyogat.
Node hagyjuk az OFF-ot, mert még megint megszólnak.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Chris0321
addikt
Nem erőltették meg magukat.
-
Atlantis
veterán
válasz Chris0321 #28305 üzenetére
Szerintem meg nem rossz, november eleje óta nem volt hasznosabb akció az én szemszögemből.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nyunyu
félisten
válasz Dobi 562 #28304 üzenetére
Mazochista.
Csodalom, hogy a francia labbalhajtossal nem ment egy kort sem.
BTW: par napja betettek a dossier-be a 8.2-vel erkezo uj amerikai tankokat is, mar azokat is mutatja, mint master tankerhez szukseges kilonivalo.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
forras2
őstag
Már megint elbasztam az összes pénzem, megvettem a KV1-et Sosenem lesz IS-em
1 újabb verseny
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Chris0321 #28307 üzenetére
Én se, de a x3, az átképzési kedvezmény és a Sniper-ért külön kredit jó dolog.
nyunyu: a fenébe, megint elveszik az amerikai plecsnim.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Atlantis #28310 üzenetére
Grr, heten dobtam ki (2+3+4+5+4)*20k=360k kreditet a francia TDk legenysegeire.
Persze multkori felaras akcioban legalabb elfelejtettem pot periszkopot venni, igy szerencsetlenkedhettem optikaval. (aztan rajottem, hogy 1 honapja nem mentem a fullos Stuggal, ugyhogy megiscsak akadt periszkop+rammer a furdokadra. )
Sniper? Arrol mostanaban nem is almodok.
JP2-vel nem tudok annyit loni, hogy meglegyen a 10 loves, vagy ha igen, akkor tuti, hogy van kisebb TD vagy kemper Panther II a csapatban, aki gyorsabban lo...Furdokadat sem a tuzgyorsasagert szeretjuk.
Master tanker: nekem a labbalhajtos francia TD hianyzik a kicsi skalpjaim kozul, de a francnak van kedve megint T2-ben szerencsetlenkedni, hatha minden tizedik meccsen szembejon egy FT AC alapon.
Bar amennyit a heten szivattak trollgunos T18-cal, kedvet kaptam hozza, kene egy fun tanknak.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
myckey
veterán
Korrekt az akció!
XP sose árt
2 tankomba is képezni akarok legénységet,pont jól jön
sznájperkedni is lehet
na meg a TR5 megvétele se hülyeség Matildával egy rakat pénzt szedtem össze,arra is dupla kredit hozam volt.
na most akkor ugye erre is lesz +100%....az prémiummal,TR5-be.asszem dőlni fog ismét a zsozsó"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Atlantis
veterán
válasz nyunyu #28313 üzenetére
Hja, az bosszantó. Rájöttem, én is korán örültem, mert a skill-ek újraosztása nem lesz akciós, nekem meg most az kéne, új tankom idén már nem hiszem hogy lesz, így átképezni se kell, most valahogy minden ágam csak simán fejlődik és sok van még a következő lépcsőhöz. Hosszú ez a T9-es szint, rengeteg XP kell bele.
Én az orosz szakértőhöz régóta Su-122-54-re vadászok, francia készlet meg a Foch155 miatt nem teljes. Amerikait mostanában nem lesz megint, mert az új kisebb tankokkal nemigen fogok találkozni. Mindegy, nem fontosak annyira ezek, csak jól néz ki, ha van, legalább valamiben "Szakértő" vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
A Churchill 1-es eléréséhez melyik útvonal az ajánlott?
-
forras2
őstag
Ha átképzem a legénységet egyik tankból a másikba. Ugye akkor 20%-ot vissza esik a képzettségük. De a külön képesség, amit megadtam nekik, azok megmaradnak?
-
Atlantis
veterán
válasz forras2 #28320 üzenetére
Ez több dologtól függ, ingyen, kreditért vagy aranyért képzed át, van-e kategóriaváltás? Hja, a külön képességek megmaradnak, azok akkor csökkennek, ha a skill-eket dobod el és osztod újra.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz Atlantis #28321 üzenetére
Kreditért képezném őket, német legénységet orosz tankba
1 kis off
Ha tudtok, segítsetek köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz forras2 #28323 üzenetére
Németet oroszba? Az sajnos nem fog menni, pedig nem lenne rossza, ha működne.
Kreditért képezve (alapból 20k/koponya) asszem 10% a veszteség, ha nincs kategóriaváltás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atlantis #28310 üzenetére
Na, mostani csatában azért nem kaptam snipert, mert belém jött az egyik csapattárs (600-as effje volt, aztán scout tankkal bebújt az egyik sarokba). 12 lövésem és 12 találatom volt, aki helyettem kapta a snipert, annak 10 lövése és 9 találata volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bingisz
addikt
Most már a sniperhez kell 1000 dmg.
Ja itt is van:
Sniper
Achieve at least 85% hits out of a minimum of ten shots fired with the potential damage of 1,000 HP and more. No team hits are allowed, but non-penetrating hits are included. If two or more players have an equal hit ratio, the achievement is granted to the player with the highest potential damage. If two or more players have equal amount of potential damage, the achievement is granted to the player who has earned more XP, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Atlantis
veterán
Hát igen, mit lehet erre mondani, ez tényleg a "fuck WG" kategória. Mondjuk nem tudtam, hogy ilyenkor elveszik a plecsnit is.
-
válasz Bingisz #28328 üzenetére
Volt kb 2000 sebzésem. Nekem volt a legtöbb sebzésem amúgy tier 6 tankkal tier 7 csatában, és én is kaptam a legtöbb XP-t.
És ezért nem kaptam meg, benne is van a leírásban (nem, nem lőttem meg csapattársat, de az ütközés is hitnek számít):
No team hits are allowed
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
myckey
veterán
válasz Chris0321 #28319 üzenetére
nos én a Matildát vettem meg még az eksön végett
nem is bántam meg
nagyon bejön.
lassú,de ezt leszámítva jó gép,szerintem!most veszem is majd a TR5-öt,az akció miatt,remélem azzal is több milliót tudok farmolni,akár a Matilddal
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Ma így néz ki egy tipikus tier 8 csata:
A legtöbbször én sebzem a legtöbbet és én kapom a legtöbb xp-t a tier 6 tankkal, és nem azért mert pro vagyok, hanem gondolkodok játék közben.
És igen röhejes, hogy tényleg ennyire nem gondolkodik a játékosok többsége, mintha majmok játszanának.
4db tier 8-as még 500-at sem volt képes sebezni.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
nincs,csak a Matild,angoloktól
DE,mentem tesztszerón jó pár kört a csörcsillel
nekem tetszett.
igazából sebességre a Matild után egy tanknál se tudok panaszkodni...másba meg jó volt a csörcsi"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
diegho
nagyúr
Megkaptam a MM-től a lehetőséget arra, hogy 263-al Ace Tanker-t szerezzek (rakás tier10 és nincs arty) és én hülye béna f@sz nem éltem vele, nyomorult 7500-at bírtam csak sebezni, sikerült mellé lőni egy löwe-nek, ha eltalálom szerintem megvan az Ace, így csak 1st class lett, megint várhatok 1 hónapot mire kapok ilyen csatát.
-
Patrick76496
őstag
Érdemes mostanában a nap minden percében figyelni a WoT Facebook oldalát/a hivatalos fórumot. Minden nap új és új lehetőséget kapunk a B2 megszerzésére, csak éppen nagyon kevés időnk van. A mai puzzle-ös event-nél fél óra sem telt el, már megvolt az első megfejtő, azután természetesen rögtön lezárták a topic-ot, nehogy véletlen más is szert tehessen egy ilyen ritka vasra. Nem értem miért ilyen fukar markúak, biztos van még ott bőven B2, ahonnan jött.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Stauffenberg
nagyúr
Van valakinek Panther-M10 gépe? Ez nagyjából a teteje amennyit hajlandó vagyok egy prémium vasért fizetni és főleg farmolás lenne a cél vele (meg persze nem baj ha van egy adag fun faktor benne).
Milyen játékstílus illik hozzá? Most Tier 7 med tankok közül a T20-at gyűröm (najó, régóta gyűröm mert máshova koncentrálok). Ha ott a 90mm-es M3-as löveghez hasonlítom a KwK L/70 löveget, akkor jóval gyengébbnek tűnik. A nagyobb ROF miatt nem izgat a kisebb sebzés, de a jóval alacsonyabb pen egy kicsit aggaszt.
Szóval mik a vélemények a Panther-M10-ről? Érdemes prémium farmolós funolós tanknak megvenni vagy inkább hagyjam?
-
Dobi 562
addikt
-
vhw
addikt
válasz Stauffenberg #28339 üzenetére
Hát... leginkább olyan a stílusa mint...
...mint egy stock Panthernek
De legalább könnyített MM-et kap, max 8as tankok közé kerül (szal mint a Tier 6os VK-k és ugye van aki azokat is 75ös csővel tolja... azokhoz képest meg azért jóval több HP-ja van) Ilyen szempontból nem lehet olyan rossz gép.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vbbb
addikt
válasz Stauffenberg #28339 üzenetére
Én eddig lehet, hogy 2db-ot láttam összesen a játékban. Annyira nem lehet jó, ha ilyen kevés van...vagy inkább beáldoznak kicsivel drágábbra, nem tudom. A http://www.planetwot.com nem is találtam róla statisztikai adatot.
-
Stauffenberg
nagyúr
No igen, én sem sokat láttam még. Kb a megjelenése napján volt sláger (a többivel együtt). Azóta maximum 3-4 alkalommal botlottam bele.
Akkor lehet kihagyom, többet meg nem akarok költeni prémium tankra. Nálam ez ilyen lélektani határ. Inkább fizetem a prémium előfizut, így sem vagyok veszteséges és jön a pénz is. Talán lesz később még ebben az árban is valami amit érdemes megvenni.
D-Max-ot akartam még venni korábban, de sokak szerint farmolásra alkalmatlan (mármint csak azért megvenni), inkább csak fun tank.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
AC Mle. 46 tulajok:
Ti mit szoktatok vele kezdeni? Sokkal jobb páncélt vártam tőle, azt hittem, hogy max a Tigrisek lövik majd át saját tierben a hull-t, vártam, hogy majd pattognak rólam a D-25T-k. Sniperkedés-re nem jó, mivel óriási, hamar kiszúrják, aztán nekem annyi. Ráadásul olyan kevés map van, ahol lehet találni normális sniper pozíciót, hogy a pályák 75%-ban max a bázison tudok campelni, de valahol még azt sem tehetem (ruinberg, himmelsdorf, stb.). Közelharcra alkalmatlan az előbb említett gyenge páncélzata miatt + kupola + haspáncél, és lassú is. A nagy löveget egyelőre hagyom a fenébe, mivel ez is átvisz sok mindent na meg jóval gyorsabban is céloz. Valaki valami tipp?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Örvendezek a lilának a csapatomban, nézem 3000 eff 3k csatával, hűű szuperman itt van tuti győzünk! Vesztettünk... Aztán jobban belenéztem a statjába, majdnem kizárólag Hellcat-el megy. A cap/battle értéke 8 körül van, Hellcat-el a dmg majdnem annyi mint nekem.
Ez egy eff huszár, csak a magas eff értékre játszik.
-
Bingisz
addikt
Egyszerűen nem értem, hogy mi van velem, pontosabban az m103-mal. Vagy sz@r kört megyek és győzünk, vagy kilehelem a lelkemet, és vesztünk...
Nem rossz ez a középső ágyú rajta, de nem igazán érzem. Igaz motor még nincs rajta, ezért még nem látom a mobilitást a páncélzat hiányának ellensúlyozására. Fullosan mennyivel lesz más a helyzet?
Szóval nekem ez a tank egyenlőre egy nagy kérdőjel, remélem lesz ennél jobb.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
forras2
őstag
KV1-re melyik ágyút ajánljátok?
85mm-est, 122-est, 76-ost vagy az 56-ost? -
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #28345 üzenetére
Ugye-ugye. Én nem akartam lohasztani a lelkesedésed, mikor megvetted ezt a V39 után. Szerintem ez rosszabb, akkora, mint egy hangár, simán átlövik szemből, könnyen hal benne a legénység. Én se éreztem rá, már megvan rá a nagyobb ágyú, de így se tetszik. Szégyenteli 40% a győzelmi arányom vele.
Amit szeretek benne, az a mobilitása, semmi más.Bingisz: ugyanilyen fejlettségi szinten vagyok vele és imádom az M103-at, a legjobb gép, amivel a WoT-ban eddig dolgom volt.
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs