Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz myckey #25527 üzenetére

    Szerintem ez a következő módon fordulhat csak elő (mert ugye ott a másik 14 játékos, aki egyensúlyba hozhatja a csatát akkor is ha valaki balfax )

    Tehát.

    Vannak emberek, akik naponta este mondjuk csak fél-1 órát tudnak játszani, munka után, fáradtan, esetleg gyerekekkel körülvéve, és nem napi tizeniksz órát a munkahelyen és otthon is.

    Ezeknek az embereknek nincs idejük arra, hogy belemelegedjenek a tankvezetés csodás világába, hanem hazamennek tolnak mondjuk 10 kört, amiből jó eséllyel van mondjuk 6 bukó 4 nyertes (mert ugye szopóág nincs, csak béna játékosok...sicc). De mivel minden nap kb ennyit tud játszani, és kb ilyen arányokkal előfordulhat simán az, hogy a nyerési %-a nem 60% körüli, csak mondjuk 45-50%.
    De azok a büdös életben nem fogják felfogni ezt, akik egyetem vagy éppen munka alatt/helyett + után egész nap csak WoToznak, így minden tank és minden pálya a kisujjukban van. Az ő szemükben a 45-50%-os emberek béna balfaxok lesznek, akiknek nincs helyük a világban. Legalább is az ő világukban.

    Az megint más kérdés, hogy nem szabad velük foglalkozni. Mindenki úgy játsszon, ahogy neki tetszik!

    (Tudom könnyen jár a szám, hiszen kihagytam vagy 2,5 hónapot, így elhalványultak azok a rossz emlékek, amikor pont egy vagy több, nagyon nem pro játékos miatt buktunk köröket.)

    UFF

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Aktív témák