Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Van olyan oldal - játékon belüli Statisztikán kívül -, ahol meg tudom nézni, hogy milyen plecsniket kaptam? Tegnapit szeretném megnézni, mert egyik csatában - 3an voltunk platoonban - 15-ből 13-at mi lőttünk ki és kaptunk Testvériséget és még vmit, amire most nem emlékszem már. :-(
Ezt szeretném megnézni, hogy mi volt ez.(#17802) Antonius1978: Akkor ezért lett ilyen veszettül lassú!? Nem tudtam elképzelni, hogy miért mondták erről a tankról, hogy mennyire jó, de hát annyira lassú, hogy sokszor nem érek oda, ahol lehetne alkotni vmit. De ha ott vagyok az action közepében akkor egészen nagyokat lehet vele lőni.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Antonius1978
addikt
Tenyleg jobbnak erzed a KV-13-at ? En csak annyit vettem eszre, hogy gyorsabban fordul, meg egy leheletnyit jobban gyorsul, de ugye a sebesseget csokkentettek 10-el.
A loveg turheto arra nem panaszkodom, viszont altalaban nincs szerencsem, mindig 8-9-es csataba rak, ott keveset lehet alkotni...ezert is jatszom vele mar kedvetlenul...
Viszont a masodik kedvencemmel a VK3001P-vel szivesen jatszom -
nagyúr
A Tigrist még mindig imádom, marha jó kis lövege van. Lehet sokak szerint papír de nekem nagyon bejön.
Prémes:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 2. 9:41:40
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 5 526 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 895Sikerült 2736 sebzést adni. És a végén éppenhogy ugyan de megnyertük.
Més que un club!
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #17802 üzenetére
Basszus Anti, most már szakítok rád is időt. VK P-t most húzom. Megyek VK-val meg KV-13/T-43-mal Emre is csatlakozhatna. Amikor hárman mentünk, szinte mindent megnyertünk. Jó csapat voltunk
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Atlantis
veterán
Ne haragudj, hogy megkérdem, de milyen anyagot szívsz?
A T-43 egy Isten csapása, az az ágyú kb semmire nem való, nemhogy fél kilométerről Löwé-t átütni vele, el se látsz addig ezzel a vaksi csotrogánnyal. Ez a tank vak, papírból van és ágyúja is szemétre való, legfeljebb a mozgékonyságával lehet az ember kibékülve.
Béke, nem kötekedni akarok, de nem találkoztam még ennél vacakabb tankkal a játékban, pláne ezen a szinten, még a francia szutykok is használhatóbbak, pedig azokat is utáltam.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
válasz Atlantis #17806 üzenetére
Nekem speciel épp a mozgékonyságával van bajom. Ha gyors és agilis egy tank, akkor nincs akkora szüksége páncélra, na meg könnyen a heavyk oldalába vagy hátába tud kerülni, vagyis a kis pen sem akadály. Amúgy az ágyújában nagyon tetszik, hogy szinte úgy köpi a skulókat, mintha géppuska lenne.
De amúgy egyetértek, tényleg vacak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
forras2
őstag
Tigrincsel jól lehet keresni?
Mert azt úgy veszem meg, ha sikerül kifejleszteni, akkor eladom a VK3002DB-t, és amennyi még kell hozzá összegyűjtöm, így kevesebbet kell szopnom.
És ha jól lehetne vele keresni, akkor megvenném azt, és azzal is hozzájárulnék az IS kreditjéhez -
Mcray
senior tag
válasz Atlantis #17806 üzenetére
Ez marha érdekes. A T-43-nak pont a mobilitását érzem a szűk keresztmetszetének. Minden másban kedvelem.
Hmm meg kéne néznem a látótávom akkor távcsővel + coated optics-szal. Most hogy mondod, lehet sok az az 500 méter
A 85mm-es lövege BL-9-hez képest (ami nekem kb úgy szór mintha fagyis tölcsérrel lövöldöznék) egy precíz német lézerlöveg. Gyors, pontos, és a lövedék is gyorsan odaér + megfelelő erővel ér oda. Ellenfelek oldalát max látótávon simán átverem vele.
-
Atlantis
veterán
Nekem azzal nincs bajom, fordulékony, igaz egy erősebb motor még beleférne. Inkább lenne kisebb a tűzgyorsaság (ami tényleg jó és papíron a DPM is szép a többi T7- medhez képest) , csak lenne nagyobb pen. Nekem az átütés hiánya a legfájóbb, a többivel még ki tudnék békülni.
McRay: én megnéztem, csigaszemmel csak a 120%-os parancsnok lát el 500m-re. A 144-es pen ekkora távolságon nem tudom, mekkora lehet, de ugye AP és az veszít az átütéséből. Orosz viszonylatban tényleg egy gyors és pontos ágyú, ezt elismerem, de a többi T-hez képest drága bele a lövedék és ugye az fogy rendesen ekkora tűzgyorsaságnál.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #17813 üzenetére
Brother in Arms perk, legénység minden tagjának adható képesség, aminek csak akkor van hatása, ha minden tagnál eléri a 100%-ot.
-
jano_77
nagyúr
válasz Atlantis #17814 üzenetére
nekem magyarul van a játék, mi ennek a megfelelője?
és esetleg van olyan hely, ahol össze van foglalva, hogy milyen tank, X legénységi tagjának milyen képességeket érdemes adni 100% elérése után, illetve, hogy melyik mire jó?[ Szerkesztve ]
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ajanlhatna nekem egy angol ajku klant ahova befernek a "kemeny" 1450-es effemmel es 54-55%-os win ratiommal. Ha valaki tudna segitenni azt megkoszonnem, CW nem erdekel csak platoon es beszelgetes hogy kicsit feturbozhassam az angolomat .
Miert?????
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #17815 üzenetére
Én angol felületen játszok, rosseb tudja, hogy fordították, én kb. bajtársak vagy valami hasonló értelmű kifejezést keresnék a helyedben.
Hogy melyik mire jó, azt leírja maga a játék is. Szerintem ilyen összefoglaló nincs, ez ízlés kérdése, ki melyiket használja. Személy szerint a BiA+szerelést szoktam minden tanknál és TD-nél adni, olyan legénységem sajnos még nincs, ahol 2-nél több képességet oszthatnék szét.
-
emre
veterán
A múltkor elsírtam magam, hogy szarul megy, de be kell látnom, hogy nekem kell még szoknom az új rendszert, pályákat, fizikát. Lehet jobb lenne ha egy darabig nem erőltetném a szakaszt sem.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Mcray
senior tag
válasz Snakeiboy #17818 üzenetére
Én SGTA-ban vagyok. Külön külön, az alapítók mind hasonló statosak vagyunk, és már tudjuk, hogy bár Tier 6 TC.-be elég jók vagyunk, 8 és 10-es TC-be már kevés amit tudunk. Internacionális brigád. Eddig 2 magyar jött be mellém. Ha érdekel itt a honlap:
Sok röhögés, móka kacagás és Brother in arms medál
Nem felvágás csak tény, hogy mióta 8.0 kijött, látjuk, hogy ha pl hárman megyünk, 90%-ban mi hárman kapjuk a legtöbb XP-t a csatákban (akár győzelem, akár vereség) és elég sok csatát le tudunk hozni.
[ Szerkesztve ]
-
Így van, meg kell szokni az újat. Most ugye előnyben vannak azok, akik sokat nyomták a tesztszerveren (én nem tartozom közéjük).
De azért vannak vicces momentumok. Tegnap pl. egy T-44 esett a fejemre egy szikláról (T34-ben voltam). Ő elpukkant, nekem nem lett komoly bajom, bár neki eleve alig volt 100-200 HP-ja. Jót röhögtem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atlantis
veterán
Ja, érdekes dolgok vannak, tegnap az év balf@sza címet sikerült kiérdemelnem, mert a bősz bika E75-ösömmel beletoltam a vízbe egy T32-t, de olyan jól sikerült, hogy én is belecsúsztam(szervizbe kell vinnem, mert rosszak a fékek azon a galádon) és ~full HP-ról kiestem. Égtem, mint a rongy, kaptam is a pofámra rendesen és jogosan, az ellennél meg röhögött, aki csak látta, legjobban a T32, mert már amúgy is alig élt. eleve azért választottam azt a megoldást, mert már sajnáltam rá a töltény árát...
-
válasz Atlantis #17824 üzenetére
Hát igen, az első 8.0-ás csatámban a T-50-2-vel vízbe fúltam egy kis pocsolyában úgy, hogy csak át akartam száguldani rajta, de valahogy megcsúsztam és leesett a láncom (ezt amúgy nem értem miért). Annyira meglepődtem, hogy mire használtam volna a javítócsomagot, meg is fulladt mindenki a tankban.
-
Atlantis
veterán
Múltkor? Nem hiszem, tegnap fordult elő először, hogy az éles szerveren megpróbáltam élni a fizika adta lehetőségekkel...nem kellett volna.
ollie: ez se rossz. Lehet olyat is, hogy megcsúszol? Nem mentem olyan nagy sebességű géppel, amivel ez előfordult volna.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Szerintem sem...Most viszont minden csata után a képedbe van dörgölve, hogy (elnézést a vulgaritásért, de) "szopjál szart" .Ez esetben a játékos állomány a szar... Eddig legalább "titok" volt...és azzal magyarázta a sok okos, hogy "benned van a hiba".
más: Vissza fogom venni a Luchs-ot. Klántársam valami brutál jó vele. Alig várom, hogy együtt toljuk, vagy ha valaki jön 3.nak, 3 Luchs, wááááá
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Azt ugye tudod, hogy abban az állásban, ha rákattintasz valamelyik névre, akkor láthatod, hogy ki mennyit, mivel lőtt, mennyit sebzett stb...? Tehát nem csak a saját sebzésedet tudod megnézni, hanem mindenkiét. Nem okoskodni akaraok, csak ha esetleg nem tudnád még mivel felhergelni magad...
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Antonius1978
addikt
Szep is lenne toled
Na akkor csapjunk bele a lecsoba, lenyegibe varialhatjuk is a jarganyokat, meg lett egy kedvencem, igaz egyelore nem remekelek vele annyira, de tetszik, a legtobb atlag TP-s jarganyom ugy 530-550 korul, a Tiger P-rol van szo.
Emret regebben meg kerdezgettem nehanyszor, de egyedul akart menni, ugyhogy nem tudom lesz-e kedve...Tenyleg jo csapat voltunk ? Szerintem mar van fel eve hogy egyutt jatszodtunk.T-43 - az elejen en is ruhelltem a jarganyt, aztan egyszer csinaltam egy Top Gunt vele, persze, nem 9-es tierbe, es utanna mar nem is ruhelltem annyira, raadasul en a legjobb motrot ki sem kutattam hozza, mert azt alapbol kapjuk a T44-el, igy kulon nem fejlesztettem ki.
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #17832 üzenetére
raadasul en a legjobb motrot ki sem kutattam hozza, mert azt alapbol kapjuk a T44-el, igy kulon nem fejlesztettem ki.
Na erre ledobta az agyam a fogaskerekeket. Hát Anti, gratulálok. Olyan profin szopatod magad, mint a Dubai-ba járó magyar kurvák. Amúgy meg
-
emre
veterán
válasz psycroptic #17831 üzenetére
összeadtam, a csapat nélkülem sebzett 3713-at, én meg 3075-öt, akár mókás is lehetne
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jano_77
nagyúr
Én 7végén voltam egy hasonló csatában - igaz M3 Lee-vel nem type-al - szintén volt 3 killem a csapat 5 killjéből (volt még 1-1) és a végén megkaptam, hogy mi a f*szt csináltam? Mindezt azért, mert meg mertem kérdezni az egyik heavynktől, hogy ugyan miért campelt egész végig a bázis mögött.
-
Zeratul
addikt
Mindenki aki artyzik: nektek is eltűnt a maximális löveg kitérés határoló? Mert nekem se a damage panelen, se az arty célzón (már amelyik moddon volt) nem mutatja.
-
Enzolord
addikt
Ezek szerint nem nyertetek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #17832 üzenetére
A legnagyobb motort azt megkaptuk a D10T ágyú helyett az egyik patch-nél.
Ha neked nem volt meg, azzal valóban az egyetlen jó tulajdonsága is csorbul a T-43-nak, de sebaj.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
Nahát felment a győzelmi arányom 51%-ra. Mit ne mondjak meg kellett érte szenvedni.
Amúgy ez az M4A3E2 elég mókás gép egészen élvezem vele a játékot. Így nem is lesz szenvedés a T20-at kifejleszteni.Més que un club!
-
válasz Atlantis #17829 üzenetére
A T-50-2 igazi driftkirály lett az új patch-csel, bár érezhetően rontottak a mozgékonyságán.
(#17831) psycroptic: ezt én sem tudtam, köszi! Végre még jobban felidegesíthetem magam!
(#17841) Napfénysüti: az E2 tényleg jó, már már heavyként lehet vele játszani a nagyon jó frontpáncél miatt (mindig azt mutasd az ellennek). Viszont ez után a T20-szal már teljesen máshogy kell játszanod, mert utóbbi ugyan agilisebb, de papírból van.
[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
Szerinted Fel az elképzelhető, hogy ha egy tiszta telepítésű FLASH mappa tartalmára cserélném az én Flash mappámat, akkor helyre állna az a rend, hogy mutassa nálam is a lövés irányát?
Egyszerűbb és gyorsabb lenne, mint újra telepíteni az egész 8.0-t."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #17841 üzenetére
majd az lesz a T20
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Antonius1978
addikt
Nem -tod, hanem -ttam
Valamikor a tavasszal volt meg ha jol dereng, mar nagyon reg eladtam, mivel nem szandekoztan nagyon sokat menni vele, meg nem is nott a szivemhez, ezert nem fejlesztettem ki hozza a legjobb motort.Amint ki tudtam kutatni a T44-et adtam is el, es valami mast vettem helyette, mar fene tudja mit.Patch : en mar azelott eladtam szerintem.
-
Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest