Hirdetés
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nekem meg a Pershing jött be nagyon. A Pattonnal egyelőre nem tudom még, hogy hányadán állok, mert annak még a fejlesztett tornya is papír, a Pershing tornyát legalább nem lehetett átlőni szemből, de ennek bárki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
[HUN]Dani
őstag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én visszatettem a grafikát fejlesztettről normálra. Nekem a fénybombák nélkül jobban tetszik a játék, na meg persze jobban is fut.
magyarsrac
-
jano_77
nagyúr
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #17855 üzenetére
-Nem tudsz tovább menni.
-Javítása annyi mint bármilyen komoly nagy tier 8-as tanknak amikkel sokat tudsz sebezni, hogy a javítást fedezzed. Ezzel a Zseb VK-val állati jól kell bánni, hogy ne bukjál pénzt.Én sosem tanultam meg vele játszani, pedig sokat próbáltam.Mindhiába.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
válasz jano_77 #17855 üzenetére
A VK2801 top tank még úgy is, hogy csak tier 5-ös. Ennek megfelelően sokba kerül a javítás, még prémiummal is könnyen bukó, ha kilőnek (mint a tier 10 tankoknál), hacsak nem produkálsz valamit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
válasz Djuree #17846 üzenetére
De nagyon dícsérik. Eddig med ágat nem igazán toltam és most elgondolkodtam hogy ki kellene próbálnom. Szóval már nagyon kíváncsi vagyok az első igazi medre a T20 személyében. Csak még kell 30k xp az E2-vel de esküszöm kezdem megint megkedvelni ezt a kis dögöt.
Ja Löwém még nem lett ma de holnap délelőtt végre megveszem és nekiállok farmolni vele.
Csak kicsit sajnálom majd a Tigerből áttenni a legénységet de hát a szükség nagy úr.Més que un club!
-
Antonius1978
addikt
Tyutyu mester akkor varlak, majd a jatekban mindent megbeszelunk ha talalkozunk.
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg másnak is idegen az új Fejlesztési struktúra, akkor próbálja ki EZT, most találtam. Azt írták róla, hogy szebb, átláthatóbb mint az alap. Még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #17858 üzenetére
ha jó med kell akkor a lórit próbáld ki annak még sebessége is van. megszerettem 1 nap alatt és még csak alap ágyúval van. igaz papír, de az előzőek is azok voltak, szurkálni kell vele, nekem megy ez, az én kezemben jó tank nagyon.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mcray
senior tag
Csak kicsit sajnálom majd a Tigerből áttenni a legénységet de hát a szükség nagy úr.
Miért? képeznéd át őket?
Lévén a Löwe prémium tank ha egy másik német nehéz tank legénységét rakod bele, az a legénység nem szenved sem:
1) Képzettségi büntetést
2) Sem csökkentett (-50%) tapasztalat szerzést, amiatt, hogy másik tankban utazik.Ha Löwébe raksz legénységet, NE buzeráljad, mert úgy jársz mint én.
Nem figyeltem oda és véletlen rossz tankra képeztem át a legénység felét. Majdnem volt egy monitorom
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
zoszt
tag
Ne sajnáld, a Tigris legénysége a Löwében csak tovább fog fejlődni... Ha pedig a Tigrissel akarsz menni, akkor egy mozdulattal legénységet barakkba küldöd, majd 5 mozdulattal beülteted őket a Tigrisbe, annyi, hogy ehhez kell öt szabad hely a barakkodban. Ha nincs akkor egyesével kell oda küldeni őket.
Illetve a későbbi német nehéz tankok legénységét is tudod a Löwével gyorsítottan fejleszteni."Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
nagyúr
Nem azért mondtam. Pont tegnap említették hogy nem kell átképezni prém tankba és nem is fogom. Azt sajnálom hogy a sok csatát megélt gárda kikerül a Tigrisből. Még ha rakosgathatom is össze-vissza őket nem fogom. Viszont a Tigrisnek örök hely van a garázsomban szerintem elkezdek ott egy másik legénységet húzni jól jöhet még. Hátha egyszer visszaveszem a KT-t.
Viszont egy kérdés felmerült bennem: prémium tankhoz jár garázshely is? Erre már nem emlékszem pedig már egy Churchillt vettem korábban.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz Dr_Syrex #17866 üzenetére
No, erre nem gondoltam volna...
Más: szerintetek megérjük azt a napot, amikor nem olyan kárpótlási rendszer lesz, amiben én fizetek horribilis összeget azért, ha egy csoffadt AMX belém jön már az elején és a fele HP.-ja rögtön elillan? Utsó csatám konkrétan emiatt lett veszteséges...nem volt egy fényes kör, ezt elismerem, de ha az a gyökér nincs az elején, még párezer kredit bejött volna.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nyunyu
félisten
okt 1-15: Tiger +25% credit
okt 16-31: Tiger II +25% creditHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
forras2
őstag
Mi van ma?
Annyi párduc meg vadász párduc van.... összesen nem láttam még ennyit a játékban mint ma -
[HUN]Dani
őstag
-
zoszt
tag
Teljesen fekete lett a VK3002(DB), a Jagdpanther és a T29-es járműveim a garázsban és csatában. Csatában a mások említett járművei is koromfekete színt kaptak a lánctalpon kívül. Ez csak nálam lett ilyen? Annyit csináltam, hogy visszaállítottam az "normál" grafikát. De most már a fejlesztetten se jó...
Gép, játék újraindítás, skinek újramásolása nem segített, telepítsem újra?"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
-
nagyúr
-
nyunyu
félisten
válasz Napfénysüti #17877 üzenetére
Azt nem irtam, hogy erre a 3 napra napi triplazo van.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nagyúr
-
-
nagyúr
Van különbség hogy Gift shopban veszek egy járgányt vagy inkább veszek x goldot és magában a játékban keresem ki a tankot és ott veszem meg?
Més que un club!
-
Iron Funeral
őstag
válasz Napfénysüti #17881 üzenetére
elvileg jobban megérik a pénzüket a gift shopos csomagok, gyakorlatilag nem számoltam utána
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
zoszt
tag
válasz Iron Funeral #17880 üzenetére
Nagyon köszönöm, segített.
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
nagyúr
válasz Iron Funeral #17882 üzenetére
Gift shopban a Löwe 43.95 euro ami ma 12560,1 Ft
Játékban meg ha jól tudom 12.500 arany. Most 14.500 arany kerül 49.95 euroba ami meg 14.278,2 Ft.
Elvileg ha leosztom és megszorzom akkor így a Löwe 12.308,8 Ft-ra jön ki. Szóval így keményen 252 Ft-al pont hogy olcsóbbnak tűnik a második verzióban. Persze csak ha jól számoltam.Més que un club!
-
Iron Funeral
őstag
válasz Napfénysüti #17884 üzenetére
Na látod, mekkora akciók vannak itt
(#17883) zoszt: np
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Patrick76496
őstag
Mi lett a wotinfo.gportal.hu oldallal? Regisztráltam, de még így sem találom se a modokat, se a híreket.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Patrick76496 #17886 üzenetére
Valóban megkattant. Nekem is eltűntek a fülek jobboldalról. Itt vannak a módok.
magyarsrac
-
Imilenni
addikt
Estét!
Az Eff. érték mi szerint növekszik? Csak mert nekem folyamatosan egyre nagyobb a szám..most 969.55-nél tartok..tegnap 950-volt..szóval mi miatt növekszik?Press "F" to pay respects.
-
Iron Funeral
őstag
-
Bingisz
addikt
válasz Iron Funeral #17889 üzenetére
Pontosan. Ráadásul relatíve kevés (2-3 ezer) vagy annál kevesebb csatával rendelkező embernél néhány jobb/rosszabb csatával, sok ponttal el tud mozdulni az érték ami ezért nem is jellemzi a valós tudást ... (mondjuk ebben a formában egyébként se, de ez már másik dolog)
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Defeat
Battle: Steppes 2012. október 2. 20:23:11
Vehicle: T29
Experience received: 1 285
Credits received: 46 254
Battle Achievements: Sniper3301 damage, t8-as csatában. Az utánam következő a csapatban még feleennyi XP-t sem kapott. Komolyan mondom röhej, hogy mennyien nem tudnak játszani. Egyedül kellett feltartanom fel egy Super Pershinget, egy T28 protot meg egy Tigert.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Napfénysüti #17884 üzenetére
A garázs helyet ne felejtsd. Ha a játékban veszed akkor nem kapsz hozzá.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #17893 üzenetére
Jut eszembe: Löwére milyen felszerelés kombót ajánlotok?
Més que un club!
-
vbbb
addikt
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. október 2. 20:49:49
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 047 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 930
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémium nélkül.
Imádom ezt a kis tankot, a tornya eszméletlen sokat pattog.
-
Fel
addikt
Mentem pár kört a folyamatosan, patchről-patchre agyonnerfelt Type 59-cel:
Kell még beszélni az atomnerfről..?
-----------------------------------------------------------------
Mostanság divatos taktikai felállások:
Widepark:
Fisherman's Bay:
Steppes:
------------------------------------------------------------------
8.1-ben érkező prémium tankok 'színesben": Panther-M10; Pz. IV. SmT; SU-122-44
------------------------------------------------------------------
Ezt meg azért, mert aranyos...
-
kanyipicske
tag
M18 a kedvenc tankom de mivel alapból sz*r volt mindig csak betettem a csatába és a first death illetve"why death u noob?" címekre hajtottam aztán 100 csata után meglett a torony és a löveg addig ~40% win ratio és ~100 tp/csata azóta mentem 100 kört lett 300tp/csata és a win ratiom lement ~30 átlagosan 1,4 killem van vele de normális csapatba még nem nagyon kerültem
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs