Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
veterán
Győzelem! Csata: Sand River 2012. október 3. 22:24:49 Jármű: Lorraine155 50 Szerzett tapasztalat: 1 567 Szerzett kredit: 38 755 Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész
azért ez kemény
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Djuree
félisten
válasz Iron Funeral #18042 üzenetére
ó hogyne tudna, hányszor de hányszor sebeztem már olyat ami nem volt benne az oda írt tartományba, ez is olyan szeszélyes mint a játék összes többi paramétere, átütés, spot rendszer stb. random ebbe a szarba minden...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #18053 üzenetére
Igen..
Lesz bennük 1 db sofőr, 500kg TNT plusz egy képességet fejleszthetsz: Suicide..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Iron Funeral
őstag
válasz Djuree #18052 üzenetére
Bele kellene nyugodni, hogy azokat beza nem te sebezted hanem valaki más.
Randomnak random, de egy bizonyos tartományon belül csak... Ha még ezt sem tartaná akkor a WG már megkapta volna a frankót emiatt.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
veterán
válasz Iron Funeral #18057 üzenetére
én csak azt hittem.
annyira egyszerre jött a dmg.
ezért kérdeztem.
ennyi.
písz.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
Enzolord
addikt
Beszabadultak a noobok megint a játékba....
Nem hiszem el, hogy ennyire sügérek vannak.. Hülye Tigris úgy lövöldözött, hogy végig a seggét mutatta az ellennek.. IDIOT!!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki találkozott már gold tankkal?
magyarsrac
-
Djuree
félisten
ez az új fizika rohadt jó, akkorákat szakadok néha. tegnap is mennyi hülyeséget láttam. mikor egymás után hárman ugranak le a mélybe az kegyetlen. de engem is meglep néha hogy megyek távcső nézetben és egyszer csak eltűnik a talaj. tegnap egy ellen nekemjött, oldalra borított, lőtte a tankom alját, én meg azalatt így oldalt állva kilőttem egy kv-5-öt
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
virkir
veterán
Mondja még valaki, hogy nincsenek OP tankok a játékban.
M4A3E2-11-kör 90.91%-win tegnap 2/3-as szakaszban.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Joe-T
tag
Sziasztok! Amikor meglövök egy ellenséges tankot és sebzek, szoktam látni zölddel, pirossal, sárgával felugráló sebzési számokat! Lehet, hogy alap dolog, de megkérdezem, hogy a különböző színek mit jelölnek?
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
jano_77
nagyúr
Mondja vki, hogy nincs generált szopó nap:
hétfőn 52,38%-os win ráta
kedden 37,5%-os
tegnap pedig 61,9%én nem változtam, SŐT a platoon társaim is ugyan azok voltak mindhárom napon.
Akkor hogy is van ez?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Fel
addikt
Ha pirosat látsz, akkor valaki egy ellenséges tankot sebzett. Ha sárgát, akkor te sebezted azt a tankot. Ha zöldet, akkor baráti tank kapott találatot.
gubabela: Nem kell játszani késő éjszaka, vagy kora hajnalban, amikor alig lézeng pár ember a szerón, mert az MM ilyen csúnyaságokat hoz össze.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz virkir #18069 üzenetére
Lehet OP de 80% nem tud vele játszani (én sem éreztem rá). Nekem szenvedés volt vele megszerezni az M6-ot.
Más: Tegnap első ízben kipróbáltam a Tier 4-es Junior századozást. 10 kör 7 győzelem. Abból 2 azért veszett el, mert a század fele magasról sz*rt a kapott parancsra, így mi akik tettük a dolgunkat támogatás hiányában sok sebzés és kill után elhaltunk. Az idiótákat, meg legyalulta az ellenséges arty... Olyan nehéz azt az egyszerű parancsot követni, hogy PZ-3-mal ne álljál meg, ha 4 profi Su-26 van az ellennél?
Számomra az a halál, amikor a századból egy olyan csata keveredik, ami még a random játékok szintjét sem üti meg.
Egy dúrva csapat ellen viszont jól kikaptunk: Az tuti, hogy én máshogy vezetném a századot és nem egy nagy falkaként hanem 2 fele akkora falkával támadnék, amik egymás mellett haladnak, úgy hogy az egyik oldalra-hátra kicsit késik, így pont a lefoglalt ellen nyakára esik rá a második hullám. (Typeok-nál látom ezt a módszert és elég sikeresen használják)
Stuggal tegnap 7 játék. Ebből 6-ban a csaptunk másfél perc alatt halott volt...Szerintetek? Örülök, hogy 3-mat nyerni tudtam...*magában ismételget: "Nincs szopóág-nincs szopóág-nincs szopóág"*
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
xedos
addikt
Tegnap játszottam vagy 2órát...
Szinte csak a PzIV-el tudtam nyerni... a többivel (Vk3601,Tiger, King Tiger stb) nem.Jól meg is szívattam magam az új fizikával. Utolsó játékom Jgdpantherrel megyek, kilőttem 4tankot, nyerésre állunk, még két ellenfél van - rohantam - át akartam menni egy folyón. Beenged... majdnem átértem, de letelt a 10 másodperc és végem volt :-(
Hiába.. egy tank nem tengeralattjáró...Másik: rossz gombot nyomtam, átváltott a desktopra a gép (Win gomb) visszaléptem, de a grafika érdekes volt! Nem láttam a hegyeket, majdnem minden átlátszó volt! Elsőre nem esett le... olyan volt, mintha minden vízben állna -lőttem az ellenfelet és előttem robbant...
Ja kérem, ott egy hegy van -jöttem rá, miután fenn akadtam... csapattársak hülyéztek és nem értették... -
Iron Funeral
őstag
-
AlexWolf
senior tag
Kezd felcsigázni ez az új grafika/fizika. Lehet megyek 1-2 kört 3 hét kihagyás után.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jano_77
nagyúr
Ugyan így jártam én is 2 nappal ezelőtt. Én sem értettem, hogy WTF?
Aztán egyik szakasz társam, mondta, hogy már járt így, ne aggódjak, valszeg nem tudott rendesen betölteni a játék. Következőnél már minden rendben volt és azóta is...kopp-kopp-kopp.
De amúgy foggalmam nincs, hogy mitől volt valójában, de én is jót röhögtem, mert a kezdő kör a fejem felett volt - mint egy glória -, aztán mentem előre vakon, mert halvány lila fingom nem volt, hogy mi van előttem és sikerült belerongyolnom egy folyóba, amiből nem találtam a kivezető utat és belehalt a legénység."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
veterán
lakeville:
3 medünk középen elvérzik egy heavy ellen,
5en kempelnek bázison (nem az átjárót védik)
városban meg háromszor pattanok t10-es ágyúval st1 weakről.meg a f.szom az.
létezik szopóág, nem fogja az ellenkezőjét megmagyarázni senki sem.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Mcray
senior tag
Indiában fent északon a Buddhista templomban Indiai jó tanácsra azt mantráztuk, hogy "Moremoney-moremoney-moremoney" amikor forgattuk a szerencsekereket. Az Indusok szerint ettől mindenki jól megél majd. (Eddig van elég pénz kenyérre meg felvágottra...)
Ha megint eljutok Leh városába, azt fogom mantrázni, hogy "Morepenetration-morepenetration-morepenetration...lessnoobs-lessnoobs-lessboobs" Az Indusok meg majd néznek, hogy "ez meg mit szívott?"
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Djuree #18068 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy több mapon egyszerűen játszhatatlan a játék. Nincs szar gépem, korábban maximum grafikán (élsimítás, látótávolság, 1920×1080 felbontás, minden maxon) simán elment 40-60 fps-el. Ritka volt, hogy 30 körülre vagy alá essen.
Most meg nem győzöm lejjebb venni a grafikát, már minden mediumon van, élsimítás kikapcsolva, speciális effektek kikapcsolva, de például Himmelsdorfon soha nem megy 30fps fölé, sniper nézetben meg 20 fps alá is beesik.
Ha ennél lejjebb veszem a grafikát akkor már csak mosott pacák vannak mindenhol és rohadt ronda az egész.
Komolyan... ezt így elkövetni 2012-ben egyszerűen a gyökérség magasfoka....
Nem értem hova kellett az új grafikus motorral a sietség, adták volna ki multi core rendering támogatással, mert ez így borzasztóan szar.
Amíg nem kapja magát össze a WG és kezd TÉNYLEG dolgozni, addig egy deka prémiummal sem támogatom őket.
-
myckey
veterán
válasz virkir #18069 üzenetére
Igen,én is komáltam azt a tankot....töltésgyorsítóval csak úgy szórja a naftát...páncélja faszántos,mozgása is rendben vagyon.
legnagyobb buli az,amikor nincs tőled nagyobb TR és mész szembe az ellenséggel mint valami Robocop,azok meg fogják a fejüket,mert nem tudnak átütni,csak nagy ritkánMost eladtam,mert kellett a zsé....de idővel (ezt is) visszaveszem.
Tüzi:
"meg a f.szom az.
létezik szopóág, nem fogja az ellenkezőjét megmagyarázni senki sem."Akko van!!!!
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Zeratul
addikt
válasz Stauffenberg #18083 üzenetére
Valmi bug okozza mert South Coastban és a Higwayen is tapasztaltam hogy fps a béka segge alá esik, GPU tehelés szintén , a cpu terhelés egy magon se haladja meg a 20%t.
-
Djuree
félisten
válasz Stauffenberg #18083 üzenetére
nálam nincs gond fullon sem, 40-50fps megvan mindig. lehet driver hiba.
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg más is megszerette volna korábban ezt a fajta találati kijelzőt - ami eddig nem volt elérhető 8.0-ra -, annak mondanám, hogy ITT van, elkészült végre.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
myckey
veterán
válasz jano_77 #18090 üzenetére
mivel odaszerkesztetted a "pontosan" szót,így gyorsan törölnöm kellett mindent
akkor itt van az,ami után többen is érdeklődtek,ha jól emlékszem...
mondjuk én ezt nem tenném már fel....e má olyan futurisztikus,mint valami Transformers
más:
a PlanetWot-on nektek már frissített?
nekem még mindig nem....[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jano_77
nagyúr
válasz myckey #18091 üzenetére
Nekem már a tegnapit mutatja rendesen
Victory arány: 61,9%
Csaták: 21
Hatékonyság: 1282,8
Átlagos szint: 4,76
Tapasztalat: 11070 527,14
Capture pontok: 74 3,52
Védelmi pontok: 0 0
Sebzés: 10260 489
Kills: 17 0,81
Találtam: 30 1,43[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Tenken
őstag
válasz [HUN]Dani #18062 üzenetére
Még kedden egyszer Malinovkán voltak a csapatomban, assault-ban . Nem könnyű vigyázni rájuk, Tigrist kb elsőnek lőtték ki, traktor ugyan bújik, de csak holt teher akárhogy nézzük. Ha kicsit jó az ellen rohadt nehéz megvédeni őket.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Atlantis
veterán
wotdb.info-n ha RoF-nak több érték van megadva, akkor mitől függ, hogy melyik érvényes? Pl.: a S-35 CA francia TD-nél a 90-es ágyúhoz 7,14-9,5 tartomány van....de itt nincs nagyobb torony, mi befolyásolja akkor ezt az értéket?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
virkir
veterán
válasz Atlantis #18096 üzenetére
Azt jelenti hogy a különböző tankokon/TD-ken változhat.
Az az ágyú jó még a AMX AC Mle.1946-ra meg a ARL V39-re is, azokon kapod a nagyobb tűzgyorsaságát.myckey
Szerintem a legjobb T6-os med a játékban.
Igen kellemes páncélzattal, eszméletlen ágyúval. A 2000-es DPM iszonyat jó ezen a szinten, talán a legjobb az összes tank közül.
Ha még egy kicsit mozgékonyabb lenne akkor egy álomtank lenne.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest