Aktív témák

  • freelancer

    tag

    válasz diegho #15695 üzenetére

    Azzal tisztában vagy gondolom, hogy ha te irányíthatnád a WG-t akkor max három hónap alatt becsődöltetnéd.
    Annyi marhaságot össze tudnak hordani a HC kockák, hogy az már fizikai fájdalmat okoz.
    Próbáljad sokszor ismételgetni magadban, hogy ez csak egy játék és a játékosok 98 százaléka tojik rá, hogy a PRO kockáknak mi tetszi vagy esetleg mi nem ...... MERT.

    1. Kikapcsolódásnak tekinti a játékot, de nincs kedve többszáz órát beleölni a semmibe, teháááát vesz prémium tankot(okat) csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.

    Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK.

    2. Kikapcsolódásnak tekinti a játékot, de nincs kedve (lehetősége) prémium tankot venni, játszogat magának, kiszemel egy célt (pl Tiger-t akarok vezetni), csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.

    Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK.

    3. A leggenyább fajta, ablakban játszik ha van ideje, mert nemigazán érdekli, de csetelés-filmnézés közben lehet durrogtatni .csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.

    Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK.

    4. Vérprofi antilemming harcamper kocka.
    Minden létező MOD és ADDON (gyk. csalás a gamerek 98 százalékának irányába) feltelepítve, online statisztika generátorok beizzítva, rettegve számolja a napi eff értéket, NOOB-ozik mindenkit csatában vagy fórumon aki szerint nem azt és úgy csinálja ahogy kell, a szent XP érdekében.
    Válogatja és megossza az általa nagyra tartott replay-eket eredményeket.
    Ki akar tiltani mindenkit a játékból aki nem érzi hivatásának és szent küldetésének a kockaságot. DE a szerencsétlen játszani, kikapcsolódni már nem tud, mert elfelejtette, hogy EZ CSAK EGY JÁTÉK.

    Aki pedig ennyire be van kockulva, sűrgősen hagyja abba és nézesse meg magát idegorvossal, mert valami nincs rendben.

    (a mondandó általánosítva érvényes, természetesen nem diegho-nak mint személynek szól, neki kizárólag a JÁTÉKosok sokszínüségének elfogadását ajánlom. Ha esetleg valaki magára ismert azért semmilyen felelősséget nem vállalok)

    Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Aktív témák