Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz jano_77 #94366 üzenetére

    Higgadj le egy kicsit már megint!

    "Storm elismeri hogy a 9.8-as csata utáni képernyő "nincs kész" és javítják." - mi a ráknak adták akkor ki, ha még nem volt kész!? :W
    Én nem voltam a teszten, és nem is rimánkodok. Ha lettem volna, jelezhettem volna, hozzájárulva ahhoz, hogy esetlegesen bugmentesen adják ki. Te ezt megtetted, jelentetted a publik teszt alatt?

    "Van egy bug ami miatt az arty célzókör ugrál. Storm tud róla" - esetleg csinálhatna is vmit, az hogy tud róla KEVÉS! :o
    Eddig annyira gyűlölted az artykat [link], [link], hogy csodálkozom, most nem örülsz, hogy nehezebb a dolga. :U

    "Storm megerősíti hogy ideiglenes lesz a Domination játékmód, illetve hogy az XVM kompatibilitás miatt késik" - Az a szép az egészben, hogy a mai micropöccsel kiadták ezt az új játék modot és azt lehet olvasni, hogy pont az XVM miatt dobál ki a játék! GG idiot WG! Annyira gázak, mikor arra hivatkoznak, hogy azért késik egy kiadás, mert nem akarnak hibákat, aztán tömve van velük a játék!
    Az XVM egy mod, aminek köze nincs a WG-hez. Inkább megbecsülnéd, hogy ennek ellenére figyelnek a vele való kompatibilitásra, vagy legalábbis törekszenek rá. Teljes ignorálás esetén sem lehetne egy szavad sem, akkor sem, ha holnaptól a játék egy modot sem támogatna, mert soha, senki nem igérte neked, hogy folyamatosan biztosított mod kompatibilitás van!

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák