Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz jagada #72495 üzenetére

    Ez a része igaz, egy komoly és jól kiválasztott skillekkel rendelkező legénység erősebbé teszi a tankot, de ne akarjuk csak ezzel magyarázni. Ezek a játékosok tudnak menni, legfőképpen ismerik a pályákat. Azért érdemes inkább azt figyelni, hogy egy pro hova megy, aztán ha megérti az ember, hogy miért, akkor be lehet építeni a játékodba.

    Egyszer mentem [link] ezzel a vadálattal egy csapatban. Fisherman's bay. Ő T57 heavy. Bement középre az egyik házhoz. Soha nem mentem oda nehéz tankkal, mindig a város, néha a másik oldal. A csatát buktuk, de valami 4,5e sebzést kiosztott onnan, bár lehet, hogy az éppen rontotta a statját :) Azóta használom azt a helyet, legutóbb a T29-el álltam be oda és 2e sebzés felett kiosztottam. Az E6 jobb alsó és az E7 bal alsó sarkában levő két házat használta(m) fedezéknek.

    A stock tank magyarázatot elfogadom, vannak borzalmas tankok stock állapotban, amik megtáltosodnak később. Pl obj416, a top ágyú a top toronnyal már nagyon pontos és szép kövéreket tud sebezni, előtte meg szenvedés. Nem sok a különbség papíron, de bőven elég ahhoz, hogy egy sokkal jobban használható tankot kapjon az ember kifullozva.

Új hozzászólás Aktív témák