Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Most volt egy meccsem a kis SU85B-vel (elővettem, nagon rég nem mentem már vele, hát ne porosodjon szegény) Kampinovkán, sima tier 4-ben. Mentem kicsit előrébb, osztottam akit értem, majd mikor már egyértelmű fölényben voltunk, a magyar T28 (zsoltakármi) nyomja, hogy Támadás!. Beírom neki - mivel eddig báziskempelt -, hogy most már bátor vagy mi? Megindul előre, de egy Heccer kidurrantja. Beírja, most már nem. Ajánlom neki MrScheff videóit, hogy nézze meg yutubon, mert azokból lehet tanulni. Jön a válasz: Minek tanulni? Már hetes tankom van. :(

    (#66787) KaLeun Fogadd egyetértésem.

    (#66792) vhw Asszem KaLeun le is írta a választ. Mert ezekkel nem kell annyira megdolgozni ugyanazért az átlagsebzésért, mint a többivel. Lősz hármat a Jóskával és ezer sebzés felett vagy, míg a Chi-toval vagy egy Cromwellel, de még az M6-tal is többet kell szenvedni ugyanazért a sebzésért.
    Diegho írta régebben, mikor elemezte az E100-at, hogy a bődületesen nagy alfa azért jó, mert kevesebbet kell kint állni az ellenséges tűzben ugyanazért a kiosztott damage-ért.

    Tegyük ezt le Tier hatba. A kis Tomato Karcsika megy a Cromwelljével, de mivel Tomato a vezetékneve, evidens, hogy elhullik a faszba három és fél sebző lövés után. Sebaj, apuci kifarmolta neki az M6-ot. Ez már nehéztank, ez majd hozza a Nagy Kalibebereket. Hát nem. Tomato Karcsika, kioszt kettő-három-négy lövést, majd ugyanúgy nyáladzva bámulja a roncsot. A T150 meg lassú, apu azt ne farmold ki nekem. Kéne valami gyors, aminek baszom nagy ágyúja van. Hopp! KV Jóska, te leszel a barátom, bejelöllek fészbukon! Ez a tank kurva gyors a kategóriájához képest és egy akkorát sebző ágyú van rajta, amit sok nyolcas nehéztank is megirigyelne. Ezzel már rá tud ugrani vérben forgó szemekkel az egylövéses négyes tankokra és még a saját tierjben is félnek majd tőle. Attól felfelé meg menekülhet a sebességét kihasználva ahogy a csövön kifér, úgy is lesz alkalma három egész darabot lőni, ami még mindig kurva kevés, de már sokkal gyakrabban lesz az első öt sebzőben.
    Ezért mennek ezzel rohadt sokan. Nagy a Tomato családfa.

Új hozzászólás Aktív témák