Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz rlazol #66375 üzenetére

    Olvasd szépen el, hogy pontosan egy konkrét kapcsolódó témára, kérdésre válaszoltam a wn8-al kapcsolatban és ha jól emlékszem, akkor ma most írtam először a wn8-ról, ezt arra reflektálnám, hogy szerinted állandóan erről beszélek. Kényelmes dolog az általánosítás, csak nem mindig igaz.

    Én nagyobb összegben mernék arra fogadni, hogy sokkal több embert érdekel a wn8 és a működési rendszere, mint hogy éppen milyen képregényt illeszt be valaki, vagy mennyi az fps az aktuális konfigján vagy a hasonló "érdekes" témák. Sok téma meg pl engem nem érdekel, de átugrom.

    Ez valahol intelligencia kérdése is, szerintem, hogyan kezeli az ember. Elkezd visítani, mint egy paranoiás vagy azt mondja, ok, ez nem érdekel, lapozzunk. Eleve nem is értem, honnan feltételezed azt, hogy senkit nem érdekel a játék értékelési rendszere? Szinte mindenki használja a napi stat modot, nézi a noobmetert stb. Vagy ez most olyan dolog, hogy hát igen, nézzük és figyeljük, de beszélni nem lehet róla, mert van pár paranoiás illető?

    Egy a lényeg, a téma feljött, beszéltünk róla, nem is hosszan, pár üzenet váltás.

    Ha téged hidegen hagy, akkor ugord át, ennyi a teendőd, de ezek a paranoiás reakciók már inkább fárasztóak, komolyan mondom.

Új hozzászólás Aktív témák