Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    válasz MinionFlasH #65202 üzenetére

    Én meg erre annyit mondanék csak, hogy kisebb szín-intervallumban sem állja meg a helyét az állításod. Most nem statisztikára építek, hanem a tényleges tudásra.
    Itt van a szomszéd cimborám és az én statisztikám összehasonlítása.
    Több ezer csatával előbb kezdte a WOT-ot mint én, de ha szakaszba megyünk még mindig követ el olyan hibákat, amiket kezdőknek sem szabad. Ha "lehozza" a csatát, akkor az többségében azért van, mert az ügyesebbek lesebezték a megmaradt ellenséget ő pedig a végén kiszedegeti. Ha játék közben is sokat sebezne a "piros" és le is hozza, akkor már nem ez a szín járna neki.
    Nem támadom Őket, mert nagyon kedvelem és jó fej a srác is, butának meg egyáltalán nem mondható. De nem látja át a csatát! Megy és nem figyel. Ezer éves térképeken úgy halad, hogy nem veszi figyelembe, hogy honnan lőhet rá az ellenséges TD, kik a megmaradt ellenfelek stb.
    Szóval ez képesség, ennyi. Vagy tud összetetten gondolkodni az illető, vagy nem, Belőlem se lesz soha profi, sokszor hozok rossz döntéseket. A csapattársak bénázása miatt előfordul hogy berágok ott ahol vagyok és berontok, mert tele a f..szom a sokadik bukta után. ilyen is van.
    Lehet szépíteni a dolgot, de akkor is sok múlik a profikon. Vagy a haláluk előtt kiosztott sebzésnek vagy az ügyes végjátéknak köszönhetően hozzák a meccset.
    A játékélményért játszanak Ők is mert emberek. Viszont mindig eszembe jut egy alsó tagozatos kis mese címe: Játszani is csak komolyan lehet.
    Különben csak elrontod a másik játékát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák