Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz rlazol #64196 üzenetére
Jelen esetben szerintem te rosszul értelmezed az átlag fogalmát.
100m síkfutás. Egészséges átlagembernek mondjuk 13,5-14mp alatt kel futnia a 100-at. (Csak mondtam valamit). Na de várjunk csak. A nők 1mp lassabbak. Az emberek 30%-a túlsúlyos, 30%-uk dohányzik, 60%-a 14 év alatti vagy 50 év feletti. Most akkor mi az átlag?
Itt a sárga az amit minden átlagembernek tudnia kéne. 1000-1400wn8. Aki ez alatt van az a szememben béna (a játékhoz). Apámat odaültetném a játék elé 300wn8-a lenne annyira nem ért a számítógépekhez pedig nem kétbalkezes.
A feleségem talán elérné a 800-as szintet. 1400-1900 közöt vannak az alapvetően ügyes emberek. Akik tudnak dekázni, ping pongozni, kosarazni. stb. Efölött szintén ügyes emberek vannak de sokkal többet foglalkoznak a játékkal. 3000 felett vannak az élsportolók. Ők azok akik tudnak 10mp-es 100-at futni. -
vhw
addikt
válasz rlazol #64196 üzenetére
Az átlag az most a mélyvörös. Ebből van messze a legtöbb, muszáj ennek lennie az átlagnak.
Hogy most a WN mit varázsol a különféle színárnyalatokkal, mennyire aprózza el a kategóriákat, meg az "átlagos" jelzőt mire használja...
Annak idején elég volt 3 szín.
Jelenleg nem tudom mivel rosszabb egy piros a narancsnál, és ezektől mennyivel jobb egy sárga..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
ddt500hu
veterán
Ó szegény: [link]
-
Flayer
senior tag
válasz ddt500hu #64202 üzenetére
Szia!
Teljesen egyet értek veled ebben!
Nagyon messze vagyok a pro játékostól,nem tudom fejből a weak pontokat(egy párat azért igen),nem nézek youtubon videókat!
De egy tetves zöld színt én is összetudtam sebezni!
Más!
Most egy kicsit magunk ellen is fogok szólni!Jók az ilyen akciós hétvégék de a WG csinálna valamit a botok ellen!
Sajnos a döbbenettől nem fotòztam ki de a csapatunk fele afk volt az egyik csatában!SSJmeszes:VK 3002D legszarabb tank a játékban!Én is azzal szenvedek!
[ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
donpe
aktív tag
MOST ÉLŐBEN - TANK BIATHLON RUSSIA 2014:
-
-
zsolthee
senior tag
Tegnap az akció keretében megvettem az IS7-et. Nem bántam meg.
Már teszt szerveren is próbálgattam és "nagyon kígyó" a páncélja. Olyanokat pattint hogy...
Jobban félnek tőle mint az E5-től.
Ha 10-15%-al több HP-ja lenne, akkor már OP-nak számítana.
Viszont elfelejtettem, hogy a páncélozottság nagy tömeggel jár. Szégyen vagy sem, de 800HP-ról kiszedett egy IS3 közelharcban. Nagyon ügyes volt, mert végig a vizes-jeges részen maradt, így mozgékonyságban felém tudott kerekedni. Bár hozzáteszem ,inkább a csapatom szégyellje magát. Nekem 5 vagy 6 kill-t és 5000dmg-et sikerült összehoznom, mégis elbuktunk....és még az 50B magyarázott, hogy tanuljak meg játszani. pfff.
Milyen felszerelés a javasolt rá egyébként az IS7-re? Most Venti+Vert.stab+Töltés gyorsító van fent. -
Bad Pritt
félisten
válasz Iron Funeral #64216 üzenetére
Szerintem mindenképpen érdemes lenne lecserélni, plusz sima utazás és pillanatkép is kell, akkor lesz igazán szörnyeteg.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SSJmeszes
senior tag
Na ez már nem vicces..
A mai eddigi.. 4/4 vereség..YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
csaba17
senior tag
a patch óta hány másodpercnek kell eltelnie hogy ne legyen döntetlen? eddig 5s volt, most több lett....
-
Diarmand
senior tag
Holy Shit, de kegyetlen tank lett a Bélából ezzel a buffal! Most néztem egy replayt (meg olvasgattam az ezzel kapcsolatos fórumokat), ezt és ebből nagyon jól lehet látni, mire képes a Béla így. Konkrétan test-front alapján ez lett a legerősebb tank az egész játékban. 200 mm UFP és LFP (!!!), amik még döntöttek is kb 45 fokban, ergo 300 mm effektívje van most szemből beforgatatlanul!. A top heavy ágyúk nem bírnak vele mit kezdeni, a M103/IS8 egyszer sem vitte át az alját pedig nem kilóméterekről lőtte és ugye a kilences nehezeken már a tízes ágyúk vannak. A csúcs, az a T95, ami kétszer is pattant kb 10 méterről az aljáról gondos célzás után is. Brutális. Mellesleg az is látszik, hogy egy M103 lövés pattant onnan, ahol 40 mm-ről 60 mm-re emelték a kupola előtt részt.
Kb majdnem biztosan ki lehet jelenteni, hogy beforgatva, a normál AP lövedékek ellen a top td-k kivételével szinte teljesen védve van. Ha okosan forgatják, akkor pedig közel bármit pattint.
Az E75 gyorsabb, jóval agilisebb, de ez, ez egy betonfal lett. Ah, már hallom is, de a kupola??? Well, emeld elé a csöved és/vagy ringasd a tankot, de lehet a távolság is a barátodLehet kéne egy Béla
-
zsolthee
senior tag
válasz Diarmand #64222 üzenetére
Én az Aladárt visszavettem még a patch érkezése előtt.
Maus lett volna a cél korábban is, de az előtte lévő kettő eltántorított.
Most, hogy a Béla jó lett, az Aladárral csak összehozom a maradék 80k XP-t.
a nagy ágyú meg már meg van az E75-ről, szóval sima-liba.
A kupolája 60mm lett ha jól emlékszem... -
jozefgucci1
addikt
Tegnap mellettem Himmelsdorfon a vár alatt beállt egy béla úgy hogy az alját nem is lehetett belőni . Tier9-es csata volt . Pár perc alatt szétszedték és a csata végi összesítésben alig sebzett 1000 felett . Nem tudom mivel lőtték és az is lehet hogy bénázott ( zöld játékos volt ) de azért erre én is rácsodálkoztam .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Habib[HUN]
senior tag
Én most az Object704-el grindeltem veszettül a hétvégét. Tényleg nem lett rossz a Béla, de azért úgy vettem észre, hogy a BL10-et még mindig szépen megérzi. Volt is anyázás rendesen, meg gold noob. Pedig csak szimpla ap-vel lőttem. Mindenre elég az a löveg. Mondjuk a kolléga a kilences pattonnal tényleg sansztalan volt szemből.
-
Diarmand
senior tag
(#64223) zsolthee 60 milis kupola, be is baszna ha annyi lenne A kupola előtti rész a tornyon, ami ha oldalról nézed kicsit előrefelé lejt, ezért a 120-as ágyúk már bevitték ott. Ezt emelték meg az E75 szintjére, 60 mm-re.
(#64224) jozefgucci1 Ha valaki bénázik, akkor ülhet bármilyen tankban...
(#64225) Habib[HUN] Ezért kell forgatni kicsit
-
-
SSJmeszes
senior tag
Mondtam már, hogy gyűlölöm az artyt? Simán megtudtam volna csinálni a Tank Ászt M7 el.. Erre fő a köcsög arty kifigyelt magának... pfuuj..
Wg nem agyal azon, hogy kivegye belőle?
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Angel1981
veterán
válasz SSJmeszes #64229 üzenetére
Nagyon nem. És jól is teszi!
Nem, nem vagyok artis, az 5500 csatámból max. 200-at mentem velük, és nem is tervezek többet, mert nem az én stílusom, de szükség van rájuk.
Tegnap pl. AMX 12t-vel voltam T8-as csatában Prokhorovkán.
Hiába spottoltam 3 egész percig egy T34-et, töketlen TD-ink nem tudták belőni a kupoláját, TELJES nyugalomban, hull down-ban, sértetlenül leszedte az 1-es és 2-es vonalon haladó támadó ékünket - ha lett volna 1-2 artink, ezt nem tudta volna megcsinálni, és ez sem frusztrálóbb annál, mint amikor az arti kikap.És ez csak egy tegnapi példa friss emlékekkel. Ha feljegyezném mindet, órákon át sorolhatnám...
Egy dologban egyetértek, redukálni kell a számukat, 3-3 oldalanként elég kéne, hogy legyen.
(Tudom, tudom, így is sokat várnak a csatába kerüléssel - hát várjanak! ). -
kisküzdő
tag
Azért a TD ás arty-t ne keverd össze. Egyénként szinte mindenki gyűlöli az arty-t csak némely ...ember szeret vele vigéckedini,főleg aki másképp nem tud semmit sem megoldani.(érvényesülni)
1 hand in the pants 1 on the button arty features
[ Szerkesztve ]
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Mclovin
senior tag
Üdv!
Eddig csak TD-vel és Heavy-vel játszottam a játékban, most szeretnék egy kicsi medezni. Melyik ágat ajánlanátok? Nekem a Panther-s tetszik, ráadásul német tankom még nincsen. -
A Zéé
addikt
válasz kisküzdő #64232 üzenetére
nem keverem össze, de a végeredményt tekintve nem ugyanaz lett volna a helyzet?
Ugyanúgy kiveheti egy TD vagy egy heavy is a játékból, úgy, hogy esélye nincs megvédeni magát akár még full HP-ról se. És akár még úgy is, hogy észre se veszi, hogy honnan kapta a lövést. De akkor mégse jön be ide, hogy "fujj de utálom a TD-ket, elvették a Tank Ász jelvényem, miért nem veszik ki a játékból!?"
Tudom, hogy szinte mindenki gyűlöli, és a kolléga posztja is csak emiatt a kollektív gyűlölet miatt született meg. Tőlem is elvette az előbb egy VK3601 A top gunt is, meg a szárnysegédet is, mert kb 100-al többet sebzett, ráadásul csapattárs volt. Most én is gyűlöljem emiatt a heavyket? Van ez így néha...Just a simple Lineman...
-
SSJmeszes
senior tag
Írtam én ilyet, hogy vegyék ki a TD, vagy a Heavyt? Szerintem nem.. Arty az arty és kész..
Az arty elront mindent amit csak lehet egy ilyen játékban..És messze nem azért gyűlölöm az artykat mert MOST elvette tőlem az Ászt.
Hanem alapból is, még ha nagyon messze is vagyok az ásztól akkor is utálni fogom..TD ket meg csak limitelni kellene, mert nagyon sok van belőlük körönként.. De ez még mindig nem zavar annyira mint az Arty.
No, de ez az én véleményem. Nem szándékozok én ebből vitát generálni.
[ Szerkesztve ]
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Mclovin
senior tag
Illetve miért van az hogy, ha belépek egy matchbe, akkor a XVM 49 % win rate-t mutat, a service records-ban meg 56% a Hellcat mellett. Vagy ezt az összes tankomból átlagolja?
-
Mclovin
senior tag
válasz #43783936 #64239 üzenetére
Hát ez elég hülyeség... én úgy kaptam ezt az accot, a Hellcat az első "önálló" tankom, 236 csata van benne, 700 feletti átlag dmg és még az első skill sor sincsen meg. Szerintem ez nem rossz, ahhoz képest, hogy az egész játékban van 500 csatám. Nem mellesleg azért kategorizálnak be tomatonak, mert pl. pz35 na-val rosszak a statjaim
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
-
Mclovin
senior tag
Nem az hogy ciki, mert én még kis lelkes amatőr vagyok. Csak irritálnak az olyan esetek, mint pl. ami megtörtént. Tier 8-s csata (Himmelsdorf) egyedül maradok egy Tigrissel (full hp), egy 50 100(fél hp) és egy e25-l(fél hp) szemben. Majd leoltanak, hogy "f*cking idiot tomato hellcat", mert csak az 50 100 tudtam kiszedni, a másik kettő kilőtt. Holott ő('zöld'-t28) kb felét sebezte mint én.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Arty ellen is van ellenszer, azt is meg kell tanulni a sírás helyett.
moto g72, Ninebot d28e
-
S.Copperpot
tag
-
ddt500hu
veterán
Egy kis Stronghold. Az utolsó rammolás miatt raktam fel. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest