Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Holy Shit, de kegyetlen tank lett a Bélából ezzel a buffal! Most néztem egy replayt (meg olvasgattam az ezzel kapcsolatos fórumokat), ezt és ebből nagyon jól lehet látni, mire képes a Béla így. Konkrétan test-front alapján ez lett a legerősebb tank az egész játékban. 200 mm UFP és LFP (!!!), amik még döntöttek is kb 45 fokban, ergo 300 mm effektívje van most szemből beforgatatlanul!. A top heavy ágyúk nem bírnak vele mit kezdeni, a M103/IS8 egyszer sem vitte át az alját pedig nem kilóméterekről lőtte és ugye a kilences nehezeken már a tízes ágyúk vannak. A csúcs, az a T95, ami kétszer is pattant kb 10 méterről az aljáról gondos célzás után is. Brutális. Mellesleg az is látszik, hogy egy M103 lövés pattant onnan, ahol 40 mm-ről 60 mm-re emelték a kupola előtt részt.
    Kb majdnem biztosan ki lehet jelenteni, hogy beforgatva, a normál AP lövedékek ellen a top td-k kivételével szinte teljesen védve van. Ha okosan forgatják, akkor pedig közel bármit pattint.
    Az E75 gyorsabb, jóval agilisebb, de ez, ez egy betonfal lett. Ah, már hallom is, de a kupola??? Well, emeld elé a csöved és/vagy ringasd a tankot, de lehet a távolság is a barátod ;)

    Lehet kéne egy Béla :DDD

Új hozzászólás Aktív témák