Hirdetés
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Jól megy vkinek, hogy de tud játszani!?
(#65110) Habib[HUN]: osztom a véleményedet, tapasztalatodat, pontosan így érzem, gondolom én is. Nekem is az a nagy bajom, hogy én sosem tartok a lemming vonattal, hanem elmegyek a másik oldalra - próbálok társakat keríteni chaten vagy pingel -, ami általában nem szokott sikerülni - és igyekszem kitartani amíg csak tudok, tőlem telik. Sok olyan csata volt már, amit azért nyertünk meg, mert 2-3 tankkal feltartottuk az enemy 8-10 tankját és a másik oldalon a TT (Tomato Team) befoglalt. Ezzel a játékstílussal pedig nem lehet statot húzni, mert ahhoz az kellene, amit itt leírtak, hogy háttérben megállni és kivárni, hol van lehetőség alacsony HP-s enemyt leszedni, kivégezni, majd menni egy másik helyszínre kivégezni egy új enemyt, amit már szintén kellően lesebeztek addigra. Illetve én is azt tapasztaltam, hogy a LILÁK a legritkább esetben mennek segíteni, akár ping-el jelzel nekik, akár chaten kéred őket. Inkább húzódik hátrébb, hogy a Te spottoddból még tudjanak sebezni párat. Kapják be! (tisztelet a kivételnek persze)
(#65112) Mogyesz75: pontosan így van. Nem egyszer, nem kétszer volt az, hogy első, második voltam sebzésben a csata végén, mégis volt, hogy nem is tudtam őlni, mert a legvégén mindig kiszedte vki, másoknak meg volt top gun a harmad annyi sebzéssel.
(#65113) Cseri0058: én szívesen venném, akár privátban is, ha leírnád!
(#65115) vhw: Már ne is haragudj meg, de le van az valahová írva, hogy mindig a LILÁkat kell kiszolgálni és spottolni nekik?!? Ők nem tudnak menni előre és spottolni akár maguknak, akár a többieknek!? Igen tudom, hogy legtöbbször olyan agyhalott a csapat, hogy hiába megy előre az ember és spottol nekik, jobb esetben rálőnek és nem találják el, rosszabb esetben rá sem lőnek! De akkor is!
(#65144) popey37: ne haragudj, nem tudom milyen játékos vagy, de én ezt USER ERROR-nak érzem! /átlag alatti player vagy......jobb ha beletörődsz, hogy az gyengének minősül! /
(#65145) Diarmand: ami az FV td-t illeti azért vitatkoznék én is, mert bizony a teste igen kemény, sokszor pattantam már le róla úgy, hogy a gyenge pontot lőttem! Nem hallcettel lőttem.
(#65161) rlazol: az a baj, hogy ez kb Fehér Holló effektus!
(#65166) HáGé: azok alakultak át VIHAR-á, akik maradtak a régi HUNS-ban.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest