Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz dfsz34 #64811 üzenetére

    Már megint az a fölényeskedő mentalitás, hogy amit más gondol az hülyeség és nem úgy van, de amit te írsz, azt el kell fogadni, mert te csak az igazat és az okosat tudod idevésni.

    Tehát ne legyenek artyk. Rendben.

    - Láttad az általam betett képeket? Túl sok ilyen csata van, több, mint amennyinek lennie kellene.
    - Az artykat már nerfelték egyszer. Anno egy GWPanther teljesen beszükülve 100%-ra el tudodd találni egy álló nehéztankot, manapság ez legyen olyan 35%. És ez még mindig pontos arty.
    - Jóval több heavy és td lenne, ami még több campfestet idézne elő.
    - Kreatívabb játék. Mitől lenne kreatívabb? Több felé lehetne menni? Nem. Más útvonalak is megnyílnának? Nem. Megszűnnének a campfestek? Nem, lásd előző. Jobban ki lehetne állni a nyílt mezőre? Ja. Egy kicsit. Ha hülye vagy. Mer' ugyanúgy agyonlőnek.
    - HE lőszer? Hehehehehe... hatalmas poén. Aranylőszer? Wow... na üssél meg KV1 arannyal egy hull down T29-et. Nem annyira végletekben gondolkodva, egyrészt nem mindenki használ, vagy mire igazán kéne,addigra elfogy, vagy akár az arany se viszi át stb... különben is minek tanítod a jónépet a skilless-ségre? :DDD
    - Odahívni valakit? Ugyanazt a játsszuk? Már annak is örülni lehet ha figyelnek az F7 nyomogatásra, nem hogy még odajöjjön csak azért, mert nem bírok el egy E3-mal.
    - Flankelni. Nem mindig van erre lehetőség. Millió meg egy példa van arra, hogy most lehet, most meg nem, nem kellenek ide. Előfordul olyan, mikor nem lehet.
    - Amikor betalál a Zarty, akkor kapja be. De mikor segít, akkor persze mosolyogtok meg nyomkodjátok az F5-öt, meg mennek chatbe a thx-ek.
    - Az is milyen GJ arty nem, mikor a lassú szaroddal nem érsz vissza resetelni és már vörös fejjel üvöltenél mert bukjátok a meccset, de van 3-4-xk sebzésed és az arty visszalövi a bázist? Vagy ilyenkor sem jó az arty?

    Ez pedig a lényeg:
    Az a baj sok ember nem akar gondolkodni és nem szeretik azt sem ha valaki más gondolkodik sajnos
    Én sem értem, hogy a frászba nem lehet alkalmazkodni az artykhoz. A sírás és a stathúzás az megy, de ez már nem.

    Ez csak feltételezés, ezért nem lehet komolyan venni:
    Igen, csak ha nem lenne arty, akkor a WG elveszítene x darab játékost, akik lehet, hogy a csatáik döntő részét artyval nyomják vagy csak artyval tudnak értelmesen menni.

Új hozzászólás Aktív témák