Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz LK #64676 üzenetére

    Igen, egyébként tényleg függ valamennyire tanktól is egyébként a ostoba ultra gyenge játékos eloszlás.

    (#64675) Chris0321 Ha nem vagyon nagyon eleresztve szabad xp-vel, akkor a comet-re ne költsd el.Alig van különbség a cromwell ágyúja és a top között és a nagy motor is minimálisat tesz csak hozzá, az alap lánctalp tulajdonságai is közel vannak a nagyobbhoz. Egyszóval pazarlás erre elkölteni, van annak jobb helye is később.

    (#64679) HáGé Ebben biztos lehetsz, alig lehet kiszedni, ha kicsit is értelmes játékos megy benne. Mondjuk én azt nem értettem, hogy beforgatva eddig is nagyon jól pattintott és nagyon gyakran a torony tetejét lőtték inkább, az nagyon gyenge, még most is gyenge érdemes inkább ott próbálkozni. Az eleje meg így tényleg vadállat lett, beforgatva ez iszonyat nehezen belőhető. Az lehet, hogy majd kap egy csendes nerfet, vagy meggyorsítják a hd modellezés rá, hogy ne legyen nagy arcvesztés.

    Most komolyan nem értem őket, picit normálisan használva az eleje elég megbízható volt, miért kellett ekkorát növelni. Az lesz mögötte szerintem, hogy nagyon népszerűtlen típus volt és talán így akarják felpörgetni a használatát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák