Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz dfsz34 #63961 üzenetére

    Sehol senki nem beszélt arról, hogy miattam nerfelnek valamit. Arról sem, hogy melyik kedvenced mennyit nyom fekve a Hellcattel. Sőt, arról sem, hogy melyik lila mennyire sír, hogy nem megy a stat a Hellcattel.
    Hogy jön ez ide? Megint, miről beszélsz?

    Annyit írtam, hogy
    a, nem kellene csak azért békén hagyni a cicát, mert a statpadderek leszállnak róla
    b, mert ettől függetlenül még mindig könnyű érvényesülni vele

    A wn8 sokka jobban beleavatkozik a játékba, mint gondolná az ember. Ez lehet jó is, de rossz is, nem kívánom ezt a részét eldönteni. Ilyen értelemben figyelgetem és bizony nagyon komoly korreláció figyelhető meg. Igaz, hogy a statpadder egy utálatos valaki sokak szemében, de nem hülyék teljesen és van is értelme figyelni, hogy melyik tankok amik jók és sikerélményt, jó játékot nyújthatnak vagy csak kihívást, hogy kicsalogassa belőle a vadállatot az ember. Pl. EJ chaffee-val nyomta egy ideig 10e feletti wn8-al, engem érdekel, hogy mit tudhat az a tank. Leopard-al 8e felett, szintén érdekes lehet, hogyan kell belőle a vadállatot kihozni. stb. Nem állítom, hogy mindenkinek ajánlom ezeket a dolgokot, neked pláne nem, ezek után, de sokan lehetnek olyanok, akiket érdekelhetnek az ilyen trendek.

    Ez megint hogy a frászba jön ide? Kapcsolódik ez bármiben ahhoz, amit az előző hsz-ben írtam? Föld hívja dfsz-t, dfsz válaszolj, vagyis reflektálj arra, amit a másik ír...
    Ha nincs érv vagy valami, akkor légy oly kedves ne tereld a témát és próbáld a saját tudásod mögé rejteni az aktuális értetlenséged, mert nem szeretem az ilyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák