Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz rlazol #62298 üzenetére

    A BiA egyáltalán nem alapvető dolog egy nehéz tankon. Sokkal inkább úri luxus, ha tudod biztosan, hogy 3-4-5 skill lesz majd a végén, akkor elfér, különben meg csak pazarlod a helyet.

    Minden tanknak, sőt vonalnak megvannak azok a tulajdonságai, amiket skillel érdemes segíteni.
    Csak egy kézenfekvő példa, tehetsz álcát az egérre, csak mégis minek?

    Az egér talán nem annyira, de a tigrisek, az E100 meg az aladár és a béla égnek, mint a fáklya. Ezzel érdemes valamit kezdeni.

    Fontossági sorrend szvsz:
    Hatodik zérzék (ez persze játékstílus függő, esetleg a javítás megelőzheti, ha úgyis elől vagy mindig, akkor mindegy, hogy van-e zérzéked, mert mindig spotolva vagy) , megelőző karbantartás (csökkent kockázat az égésre), javítás, helyzetfelismerés, tűzoltás. Ezek amik közvetlenül is komolyan segítenek. A tűzoltással annyi, hogy elég korlátozott a hatása, túlságosan nem érdemes arra gyúrni, de pl a töltőre lehet rakni, mert annak alig van hasznos skillje.

    Pár további, ami hasznos lehet, játékstílustól függően:

    Pillanatkép. Tudod mennyien fogják az egeret támadni? Kiemelt célpont, néha úgy körbeveszik, hogy ihaj. Forgatni kell a tornyot sokat, meg a védelem miatt is, mert arcon lövik különben.

    A parancsnok látótáv növelője is jó, de ahhoz már nagyon sok skill kell és ha tényleg olyan komoly legénység van, akkor ahelyett azt mondom, legyen inkább BiA, mert érdekes módon a BiA kb ugyanannyit javít a látáson is.

    Irányított ütközés: ha szeretsz taposni, bár ezeknek a súlya megvan, csak a sebessége nincs, hogy tényleg jól lehessen velük ütközni, de meg lehet fontolni.

    Ezermester: ha gyakran pusztulnak a legények és már nincs gyógyító készlet, akkor hasznos

    Szerintem kb ezek a hasznosak egy közelharcra termett nehéz tank esetében. Azt kell nézni, hogy kb mire fogod használni a tankot és az alapján válogatni, előre megtervezni és kész. Nagyon nem kell ez túlspilázni, elég egyértelmű, hogy melyik skillek a hasznosak.

Új hozzászólás Aktív témák