Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Baltazár123 #242241 üzenetére

    Az a jó, hogy a játékosok nagyon nagy százaléka béna könnyű tankkal. Elc-vel meg elég könnyű spotolni őket úgy, hogy ők nem vesznek észre téged. Prokhorovkán is meg kell várni, míg hibáznak, aztán tiéd a meccs. Nekem pl. az anyahajós-jeges pályán lett meg az lt15-ös küldetésnek megfelelő spot és sebzés (obj 260-as küldetés). Bár már megvolt, szóval szükségem nem volt rá. Annyi volt a titok, hogy az elején meghalt a másik elc. Meg persze kellett a csapat is, hogy lőjék, amit spotoltam nekik. Meg eléggé bátran kellett előre menni.
    replay

    #242255 popey37
    Nálam a Leoval nem lehet nyerni. Az elmúlt egy hónap statja:

    Tegnap mondjuk nem is ment igazán. De még akkor is kék wn8, amihez jön egy 42%-os winrate. Tegnap mondjuk egészen elképesztő volt, amit az ágyú művelt. Ha véletlenül el is talált valamit, akkor is pattant. Meg persze ott voltak a szokásos csaták, amikor 2 perc múlva már a saját tankok fele halott volt.

    #242261 kchryss
    Én ezt továbbra sem érzem akkora dolognak. Bemásoltam én is a mods mappába, de nálam szerintem nem működik valamiért. Legalább is én nem vettem észre semmi változást a Leo célkörén. Ugyanakkorának tűnik. Ugyanúgy nem lesz tőle pontosabb az ágyú, és ugyanúgy az rng határozza meg, hogy talál-e vagy nem. A 60tp-s csatái kiválóan megmutatták. Max. a papír tankok ellen jelent valamit, hogy hamarabb lősz. A gyengepontokat ugyanúgy be kell célozni, és ugyanúgy az rng dönti el, hogy eltalálja-e azt az egy pixelt, amit nem lehet belőni, vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák