Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz hulp01 #242066 üzenetére

    Az önmagában kevés még, hogy HE-vel lősz. Nem tudom, hogy legális vagy nem legális, de emlékszem volt olyan mod, ami megszínezte a modul sérülékeny területeket a tankokon.

    Oldalt, hátat kell lőni. Nem tudom, hogy te melyik részét lőtted a tankoknak. Elölről csak néhány tanktípusnál lehet belső modul sérülést okozni, esetleg valamelyik legénységet kiütni.

    Egy IS hátát megsoroztam kétszer 1 percen belül, 5 belső modul és legénység szállt el (motort javította) és szerintem nem sok kellett a kigyújtáshoz se, de az most nem jött össze.

    A mostani nerfelt HE meg gyanúsan felturbózott RNG mellett a belső modulos küldetések iszonyú nehezek.

    Ilyen patkány tankokkal érdemes próbálkozni, mint a burleszk vagy a francia prém kilences. ó ha meglenne a bulldog 10-es tára :) esetleg a t71da, ha valaki mögé kerülsz és megrakod a hatos tárral (arany lőszer szigorúan), ott szerintem még a szerelők is elszállnak :)

    Egyébként ez a wg féle rng kezd egészen röhejesen viselkedni, meglövöm az ellenfél bz176-nak a hátát srégen, 94 sebzés :) az meg rakétázás közben lő egyet felém és 780-at beadott neki. ok, wg értem, hogy ma ne játsszak azzal a tankkal (se) - arany lőszer volt mindkettő...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák