Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
Jah én is valami hasonlókat kapok sajnos
Ahogy én látom vannak akik valami szerencse vagy nem tudom hogy adja a gép a fejlesztést de előbb elérik a jobb szintű tankot amit vagy a zöld füstből lehet fejleszteni vagy sárga
De leginkább mástól elvenni lehet többet szóval szerintem vagy felvesz több ilyet hamarabb és még killt is szerez könnyen amire belém botlik és már semmit nem tudok kezdeni vele nagy kibaszás az egész.Pálya rész se mindegy hova rak de 1x sikerült VII.-szintet elérni de csak 3.-ik lettem mert simán átlőtt mint kés a vajat én meg pattogok csak nem értem nem amcsi a legjobb átütésű tank???
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- ASUS ROG Ally
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest