Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz Baltazár123 #241757 üzenetére

    teljesen egyetértek veled, de sajna nincs más opcio, sokunk már tobb mint 10 éve tolja és nincs más lehetoség, vagyis lenne, de az ugyanolyan sz+r.
    szoktam venni pc-s játékot, nem is egy sorakozik otthon a polcon, de azokkal meg az a gond, hogy csöjátékok, van egy lehetöség elöre menni, másfelé nem lehet, a régi játékok meg már nem kompatibilisek a mostani pc-kel.
    van egy sorozatom egy tengeralattjáró szimulátor, van 5 része mindegyik megvan, de nem tudok vele játszani, mert a windows 10-11 már nem támogatja, fel sem tudom telepiteni még virtuális oprendszerre sem. a GTA meg társaik meg nem érdekelnek és nem is kötnek le, az autoversenyek lekötnének, de ahhoz meg kormány kellene, a kamionban ezt nehéz megoldani.
    szoval marad ez az opcio amig teljesen fel nem mérgelem magam és letörlöm az egészet.
    mostanában nyugtatonak a farming szimulátorral játszom, de azt is ha kiismerted, még a legnehezebb fokozaton is gyerekjáték, nincs benne kihivás./ ebböl is megvan a 15-17-19-22 verzió/.
    szoval ez a büdö+ wg egyeduralkodó a piacon és amig nem lesz egy jó erös konkurencia, bacnak az egészre csak a pénz jöjjön.

    Teló: +36302105384 SW 120/600

Új hozzászólás Aktív témák