Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz jr1994 #227090 üzenetére
A VK 30.01 H-t próbálom lemarkolni, viszonylag alacsonyan van a kívánt érték, még nekem is, olyan, 5-6 lövés körül van általában (1200-1300 között mozog jelenleg), ezért sikerül elérni olyan könnyen, de növelni nem nagyon tudom, vagyis így, egy-két tizeddel, csak ezzel az a baj, hogy ha meg beesik egy rosszabb kör, ott meg bukok 0,5 vagy akár több százalékot...
Ilyouxin ajánlotta, de már jó régen, lehet amiatt még mindig többen játszanak vele. Bennem nincs meg az a plusz, hogy meglássam hova lehetne még menni és gyűjteni a kis tizedeket, de mondjuk tanulni elég jól lehet vele. Nem mintha annyira kezdő lennék, de az első tank markolása már nagyon érikEgyébként nagyon durva mennyit fejlődtem, már egy részegysége megvan az Obj.279e-nek is
Ha ezt is elérném, akkor igazán királynak érezném magam -
Warton
őstag
válasz peterson79 #227104 üzenetére
Kompromisszummentes linux gaming.
-
zozyk
addikt
Farmolom a térképész módot, szeretném a 3.ik plecsnit.
1h10m
10 meccs, 8win, 9 pont.... Nem is annyira vészes. 😄 -
Raidon
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #227100 üzenetére
Szeretem, mikor vki úgy mond véleményt, hogy nincs meg a tank!?! Szerinted ez mennyire állja meg a helyét ebben a formában? Fingod nincs a tankról és úgy mondasz róla véleményt, szerinted ez korrekt? Ugye az meg van, hogy vannak időnként fogyócikk és felszerelés AKCIÓK a játékon belül, amikor is FÉLáron tudod megvenni az általad említett prémium dolgokat!? Ha nem, akkor felhívnám rá a figyelmed, sokat lehet spórolni vele!
Nos nekem meg van az E25 és igen, nekem is az egyik fogyócikk kombóban prém kaja - CSOKI - és nagy javító és nagy EÜ doboz van, de mivel a garázsban is van ezekből BŐVEN, a csata végén sosem azt látom, amit írtál, hogy 100K mínusz, hanem pont ellenkezőleg, sokszor van 100K PLUSZ bevételem! A játékélmény pedig szerintem még ezentúl is mutat ezzel a tankkal. Bár tudjuk, hogy Neked ebben a játékban tulajdonképpen nincs olyan pont, ami tetszene vagy elégedett lennél vele."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Warton
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz jano_77 #227111 üzenetére
Puszta logika, nem kell hogy meglegyen nekem a Chieftain se, hogy tudjam ha ellősz 20 goldot (Mert hogy mással nem lőnek) nem fogsz plusszolni, sőt, ellenkezőleg
Kis matek pusztán: Mivel magamra referáltam így, egy jobb játékos ellő mondjuk 30-at, abból jó 25 gold legalább, az 72k lőszer helyből, leárazással is a fogyócikkek 30k, nekem nincs konstans prémiumom így esélytelen, hogy meccsenként 50k-nél többet szerezzek így minimum 50k mínuszba mennék, ami nem feltétlen 100k, de 30 helyett 50 lövés aztán máris ott vagyunkHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #227113 üzenetére
Nézd meg pl a T71 DA és Type64 elvárt értékeit és meg fogod érteni, mire kérdeztem rá.
T71 DA esetében a 65 és 85% alacsonyabb mint Type64 esetében, viszont a 95% már a T71 DA-nál a nagyobb és a Type64 alacsonyabb. Nem látom benne a logikát."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
notika77
senior tag
válasz jano_77 #227116 üzenetére
Nem ugyanaz a tier, egyik prémium, a másik a fejlesztési fában van és "kötelező" menni vele, de a harmadik jelet már nem kötelező feltenni rá vagyis akik akarják, jobban fel tudják húzni a magasabb tier miatt. Lehetne még sorolni milyen dolgok lehetnének az általad írt dolog mögött, de egyébként mind a három jelnél a T71 DA-nak vannak magasabb értékei, ha jól megnézed a táblázatot
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
üdv
Felraktam újra a mókát, nézem, lehet modolni bizonyos tankokat. A grille 15öt szeretném felpimpelni kicsit. Hogy kell? Gyak gyors rálestem 2 percigBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #227122 üzenetére
Autobunce igen, csak tudod pattanás után nem eltűnik hanem szépen belepattan a tökéletesen lapos 90 milis részbe. Elveszteni elveszít 25% átütést, talán 200mm lesz utána, ami szerintem így is határozottan több mint a 90
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #227125 üzenetére
Mert ugyan olyan szögben fog lepattani amilyenben érkezett, olyan 10° körül vagyis valahova a lapos résznek az aljába fog becsapódni majdnem hogy teljesen merőlegesen
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #227127 üzenetére
Pedig mikor az én motorterembe kell bepattannia akkor tökéletesen így működik
-
peterson79
őstag
Hey, csak sikerült felrakni az első tankomra a Harmadik jelet El sem hiszem
Ráadásul valami epic körrel. Ha valakit érdekel: [link] . Jobb oldalt ketten tartottuk meg, de inkább Én Szerencsémre hülyékkel kerültem szembe.Amúgy azt figyelem, hogy még a legénység sem a legfaszább, még BiA sincs rajtuk. Most így kellemes az élmény
-
Swinegod
őstag
Nincs is jobb mint mikor 733hp-val rámész a boratra, hogy most megölöd, de első lövéssel elviszi a motorod egy 411-es lövéssel utána meg csak megöl mert nem tudtál rá lenézni, mert elvitte a motorodat. Úgy néz ki nem jött be az az 55% esély a túlélésre
Ja dehogynincs, amikor megveszed az új ágyút, belerakod a lőszert és annak ellenére egy fél darab lövedék nélkül kerülsz be a csatába
Az, hogy így is 6. lettem a csapatban azis elég szomorú[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #227130 üzenetére
Grat, mind1 milyen tankon figyel a harmadik jel, nagy teljesítmény. Nekem sosem lesz ilyen, mert 2-3 kör után megunom a tankokat…
Fully electric lifestyle!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz peterson79 #227130 üzenetére
gratula, ez jo kis volt heavykent is.
kivancsi lennek h valtoztattak-e rajta valamit vagy csak a kategoriat.
volt egy forditott transzfer is a vk3001p-vel
ott se vagom mi valtozott.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
peterson79
őstag
válasz h1mpi #227132 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon kell összpontosítani és sokszor egy nehéz, melós nap után sem áll úgy össze a játék, ahogy szeretnéd. Nekem sem volt eddig cél, mert elérhetetlennek tűnt, de gondoltam ezzel elszorakozom egy kicsit. Baromi lassú a tank, még turbóval is, de azért lehet vele funolni. Már volt rajta vagy 80 csatám régen, de nem emlékszem milyen volt.
-
Swinegod
őstag
válasz BÁ Nutrition #227133 üzenetére
Teljesen megölték a sebességét és a camoját, cserébe adtak neki némi hp-t
-
CirrMee
addikt
Na ennyit a WoT és a random fogalmakról.
Sorban csak védés FL módban. Elkap a gépszíj, dezertálás. Másik jármű, megint védés, megint dezertálás. Megint védés, megint dezertálás. 8db jármű bent van perpill dezertálás miatt, és csak védekezést ad. Várgamingéknál ez a random...?[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
popey37
addikt
kérdésem lenne a gurukhoz.
adott a su-130 pm, 130mm kaliber, 65mm átütésű RRO löszer, namármost az ebr 2 pofont kapott egymás után rro-val, az egyik lepattant, a másik felfüggesztést ért. mindkettő 0 sebzés.
most jön a kérdés: az RRO löszer robbanási sugara a su 130-nál 2,78m, tehát ha nem is vitte be azt a 15mm-es páncélt a robbanás miért nem okozott sérülést.
amugy ez minden tanknál igy van, mindegyik rro-nak van robbanási sugara, ezt eddig nem is figyeltem.
szóval az egész tank nincs 3 méter, fel kellett vola robbania a fenébe, de tovább robogott ezerrel.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz popey37 #227138 üzenetére
Már nincs is lol, az már csak viccnek van ott
Ha nem éri el a testet a HE nem fog sebezni, ugyanis a mosatni HE gyakorlatilag ugyan mint az AP. Ha HE-vel eltalálod a kereket, de a testet nem az biza 0 dmgHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz BÁ Nutrition #227143 üzenetére
Akkora szar a játék 150m-ről örültem egyáltalán eltaláltam ennyiszer, nemhogy még külön egy specifikus részére célozni. Mármint de, oda céloztam csak nyilván nem rajtam múlik oda is megy-e
-
Argh!
aktív tag
Juj de jót mentem Renegade-el, megdőlt vele az xp rekordom is Jött rám a JPII és felboritottam [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest