Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Üdv népek! :)

    5 év után visszatértem (HáGé néven voltam itt anyakönyvezve eredetileg), rögtön be is cseréltem az FV4202-t meg STA-2-t egy WZ-120 td-re meg egy T26E5-re azzal a féláras akcióval, eddig úgy tűnik, a kínai egy minőségi csere volt, az amcsira nem éreztem annyira rá, de szerintem csak szokni kell a kicsi alfát. Kötvényből megvettem az M10 RBFM-et is, mert funnak tűnt a dpm és kiderült, hogy tényleg az, elég seal clubber td még egy relatív gyengébb legénységgel is.

    Régi-új játékosként inkább alacsony tierben mentem az első pár tucat meccset, elkezdtem a kínai meg svéd td ágat, aztán mikor eljutottam tier5-6-ig, akkor beugrottam a 8-9-10-es gépekbe és arcul csapott a jelenlegi meta a rengeteg lighttal, a német meg szovjet szörnyekkel, állandó gold spammel. Szokni kell. :D

    Lenne pár kérdés: szinte az összes pályát átdolgozták az elmúlt 5 évben, meg raktak be pár újat is, jelenleg melyek számítanak brokennek? Mindig is voltak selejtes pályák a játékban, gondolom most is van néhány, de még nem tanulmányoztam őket részletesen

    SU-122-54 teljesen eltűnt a játékból, időszakosan se lehet beszerezni? Látom, hogy változott a tech tree, szóval gondolom mindenki garázsában egy az egyben cserélték az Object 263-ra, akinek megvolt, de ki is került a játékból végleg?

    Amúgy tök jó arc a WG, hogy úgy is odaadták a T-50-2-t, Super Chaffee-t, meg Super Hellcatet, hogy be se léptem a játékba és nem volt hozzá időkeret. :) Meg az email csere, jelszóvisszaállítás is tök gördülékenyen ment.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák