Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz jano_77 #189843 üzenetére

    Jól mondja notika.
    Nagyjából az én taktikám:
    Nekem a T-50 jött be legjobban a nagy tűzgyorsaság miatt, mert ha én egy lövést hagyok ki valamilyen fedezék miatt, akkor bukok 2 mp-et, de ha a Leopard lő a falba, akkor sokkal többet bukik, és egy tárból sem biztos, hogy mindegyik talál, vagy sebez. A Chaffee pedig lassan lő, így ha egy nem talál, még többet bukik, hiába sebez nagyobbat. Pl a T-50 a nagy felüljárón haladó tankra képes 3 sebző lövést leadni, ami kb 60-70 dmg, míg a Chaffee 1-et, esetleg 2-t, ha szerencséje van. Nem biztos, hogy más is így van vele, nekem ez a tank jött be legjobban, miután 2-3 csatára elvittem mindegyiket.
    Ha valaki beírja az elején, hogy mit, akkor próbálok én is arra menni. Kivétel ez alól, ha az egyik ellen kivár induláskor, mert akkor azt próbálom DPM-ből lenyomni futam közben. Ha mákod van, a futam végéig le lehet amortizálni a tank felét minimum.
    Ha senki nem szól semmit, akkor én is később indulok. Nem sokkal, csak kb 1-2 mp-cel. Ez arra jó, hogy kiderüljön, az ellen mit csinál. Aztán kijelölöm az utolsót, nyomva tartom a tűz gombot, és csak a vezetésre figyelek. A többi le van sz@rva. A hordókat érdemes kerülgetni, mert akkora füstöt nyomnak az arcba, hogy nem látsz tőle egy ideig semmit. Azt sem, hogy épp hogyan fordult keresztbe a tankod. Vannak furcsa akadályok a nagy felüljárón, én már kétszer is oldalra fordultam, mert a mini járdaszegély (ami a textúra alapján max 1 cm magas lehet) úgy meg dobta a tankot nitrózás közben, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, a játék rakott vissza talpra. Tehát csak akkor nitrózz a felüljáróalján, ha az út közepén vagy és nem a szegély felé tartasz!
    Ha nagyon lemarad a célom, akkor váltok egy közelebbire. Azért is érdemes, mert ha mondjuk nem érsz be időben a célba, és befoglalnak, vagy valamelyik meghal közben, akkor buktad a "Sebezd meg mindhárom tankot" küldetést, így azért nem kapsz pontot. Plusz minél messzebb van, annál kisebb esélyed van eltalálni.
    Ha látom, hogy a célom (vagy jobb esetben senki) nem engem lő, akkor érdemes minden magaslatra felmenni, így nagyobb az esélye a találatnak. (Rohadt jó az auto-aim és a lövedék sebesség, érdemes kihasználni!) Volt, hogy sebzés nélkül, full HP-val értem be a csatába, tőlünk mindenki meghalt már, a két maradék ellennek pedig összesen volt kb 600 HP-ja, így halál nyugodtan kivégeztem őket. Mint kiderült, mindhárom tankot én lőttem ki, csak az elsőt észre sem vettem a nagy izgalomban. :)
    A célban pedig focus-fire van. Mindegy, hányan lőnek téged, nincs revans, a legkisebb HP-st kell lőni, és folyamatosan mozogni, lehetőleg a körön belül maradva! Közben figyelni kell a többi ellenfelet, mert mindegyik feje fölött írja, hogy hány foglalási pontnál jár, és hiába lövitek a többit, akárki képes egyedül is befoglalni, mégpedig elég gyorsan.
    Ha esetleg úgy értek célba, hogy az ellen lemaradt kicsit, akkor azonnal a konténerek mőgé kell bújni, mert 2-3 tank másodpercek alatt befoglal, és ha csak egy találatot megúszol, már lehet, hogy győztök.
    A lényeg viszont, hogy ügyesen kell vezetni, nem szabad nagyon lemaradni, mert akkor a csapat elveszti a harmadát, és az már túl sok, nem érsz be időben, és befoglalnak.
    A Colin McRae rallys múlt (nekem nincs), és némi NFS driftelős múlt (nekem van) sokat segít, pár futam után előjöttek a reflexek. Meg persze a szaladgálós lightos gyakorlat is rengeteget számít (nekem az sincs).

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák