Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz h1mpi #182251 üzenetére

    Yzne-t nagyon bírom én is. Jól is játszik, jól tud beszélni, jókat mond és a személyiségét is kedvelem, szinte mindig nyugodt, nem rage-el. Ráadásul ő szinte az összes többi streamer-rel jóban van. Például Skill-nél rendszeresen előfordul a cset-en amikor ő nem stream-el, Skill szokta is őt reklámozni.
    Mouz nekem nem szimpi, őt nem szeretem. Mailand-nak imádom a játékát és a személyiségét is kedvelem, de általában németül beszél attól a nyelvtől meg a hideg ráz a rossz középiskolás emlékek miatt. :D

    Én a "balti triot" szoktam nézni. Skill(litván), SirFoch(lett), DezGamez(észt). Ők nagyon jóban is vannak egymással, Dez mondjuk ritkán stream-el, de nagyon jó videókat gyárt.
    Circon-t szoktam még rendszeresen nézni, neki is jó a játéktudása és emberileg is rendben van. Daki-t többnyire csak a játéka miatt nézem, főleg ha klános csatákat játszanak és ő a field commander, illetve ha épp jó napja van és józan akkor szórakoztatóak is az adásai.

    Ha van időm akkor mostanában meg ruszki streamereket nézek, ők többnyire youtube-on nyomják. Nem értem mit mondanak, de a ruszki nyelv nem bosszant fel úgy, mint a német. :)
    Mostanában ezek a nagyobb ruszki streamerek elég sokat szakaszoznak a nézőikkel, sokszor gyerekekkel, mókás hallani a 10 éves ruszki gyerekeket ahogy rácsodálkoznak a játékra.
    Jove például nagyon népszerű ruszki streamer, Jove modpack-ból ismerős lehet a neve.
    [Jove]
    [LeBwa]
    [Straik]
    [TR1SS]
    [Near_You]
    [Inspirer]

Új hozzászólás Aktív témák