Új hozzászólás Aktív témák

  • inferno88

    őstag

    válasz jano_77 #180980 üzenetére

    Tegnap AMX mle 49-cel voltam top tier Karelia-n(füves/sziklás pálya, déli oldalon a heavy dühöngő, ha valakinek nem ugrik be).
    Látva a leosztást, hogy nincs nagy átütéső TD és az ellenfélnél KV-5 meg T29 ellen kell majd mennem, írtam a többieknek, hogy letolom az oldalt, supportálják a fenekem és jók vagyunk. Minden a tervemnek megfelelően ment, amíg el nem értem, a déli rész kb. közepét, szépen takartam a kupolát, csak okosan dugtam ki a testet és tornyot, nem is bírtak velem mit kezdeni, csakhogy az ellenfélnél 3 darab arty volt: M44, M50/53 és még valami klikker.
    Átlagosan 6-8 másodpercenként lőtte valaki a pozíciómat, teljesen ellehetetlenítve a játékot. Az egész csata alatt az 1500 HP-ból 1492-t az arty sebzett úgy, hogy okosan, a spot leesését megvárva random választottam ki, hogy a szikla melyik oldalán bukkanok fel egy gyors lövésre, majd vissza a fedezékbe.

    Leírom mégegyszer: 1500-ból 1492 HP-t az arty lőtt, full fókuszt kaptam, ami a 99.47%. Folyamatosan stun alatt tartottak.

    Az új MM nagyon jó, tetszik, hogy sokszor azonos tierű a leosztás, de meg van fűszerezve ugyanúgy +2/-2-vel, viszont az artyk változtatását azonnal be kéne vezetni, ha már nem akarják teljesen kiiktatni őket. Ezután jöhet a gold skuló átdolgozás és én kurva boldog leszek.

    Amúgy azt az oldalt végülis megfogtam, nem tudtak nyomulni + az arty-k csak velem foglalkoztak, az északi oldalt a többiek elintézték, megnyertük a csatát.

    Térkép téma: Parist törölném a fenébe vagy legyen max tier6-osoknak fenntartva, a többi ok.

    [ Szerkesztve ]

    Semper fi!

Új hozzászólás Aktív témák