Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz jimmy74 #180968 üzenetére

    Jól látom, hogy szinte egyedül tolta le a csapatotokat!? :F

    (#180978) sanya53: és azt tartom gerinctelen tetves dolognak, hogy fű alatt, sunyiban lépik meg ezeket a nerfeket, sehol nem írnak róla! A prém járgánynál meg egyenesen bicskanyitogató ez a cselekedet! Nem azért adott ki nem kevés pénzt anno az ember, hogy egy rakás szart vegyen, hanem azért mert egy jó páncéllal és még jobb álcával rendelkező TD-t vett - maradjunk a svéd prém 8-as STRV S1-nél - aztán telnek múlnak a hetek, hónapok és mondjuk ha nem vitte ki rendszeresen az ember a garázsból, mert teszem azt nem kellett farmolni vagy épp más volt a preferencia, majd egyszer csak gondol egyet és mégis kigurul vele a garázsból az álla a földet verdesi, hogy milyen szarban ül, lehet, hogy a garázsban a tankválasztó nem váltott át mégsem és másik tankkal jött ki?!?! :W :o Undorító WG!

    (#180979) peterson79: én is a Ranked csatás koncepciót preferálnám, szerintem is az lenne a legélhetőbb megoldás. Vagy Frontline modot minden tiernek! ;) :K

    Az elmúlt időszakban elvétve játszottam csak és az utolsó héten egyetlen csatát sem mentem. Erre most látom, hogy egy újabb maraton egy a jelek szerint nem is rossz TD-ért!?
    Ilyen statos mentést is régen csináltam, hogy ennyire üres volt ;]

    (#180981) German_TD: sokan nem értik a sírásokat itt a fórumon. Én pl azt nem értem, hogy az artyk miatt miért kell ennyit panaszkodni, sírni!? Engem cseppet sem zavar, mert ha meglő, akkor nyomom az 5-ös gombot és megyek is tovább - esetleg közvetlenül utána még a 6-ost is - és 90 sec után újra nyomhatom őket. (lehet hogy kevesebb, ezt most nem tudom pontosan) Szal nem értem mi a bajotok az artykkal?!?

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák