Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz jano_77 #180980 üzenetére

    Es te ezen meg csodalkozol, hogy fu alatt nerfelik a prem cuccokat?
    Mar sokszor volt ilyen panasz itt, amit vagy elhittunk,vagy nem, de ugy tunik, hogy nehanapjan egyet tekernek a gombon egyes tankoknal. Ameddig erdekes a tank, es gondolom veszik mint a cukrot, addig nem, de mikor kifullad a dolog, akkor szepen bevezetnek egy masik erdekes premet, hogy vegye azt a jonep.
    En tobbe mar egy arva buznyakot sem verek el erre a jatekra,kivetelt kepezne esetleg a Zrinyi meg a Tas, es azok is csak azert, mert latni szeretnem oket a garazsba, es nem azert, mintha valami extra elmenyt adnanak, mert egyik olyan mint a Stug, masik mint a Panther.

    A tuzerseg jelenlete engem sem zavar annyira, ami viszont bosszant, hogy a tuzerek epp azt lovik aki a frontvonalba harcol, teszem azt fel eppen 2-3 tankkal, ertsd 1edul.Szepen lovoldozol, cselezel, pattintasz, es akkor beledbasz az arty.Es szepen lefaragja a HP-d, hogy a tapasztalatod es tankod pattintokepesseget nem tudod kamatoztatni 3 tank ellen, mert nem marad HP-d.Na ez az ami bosszant.

    Viszont most beugrott egy olyan otlet, hogy az artyt csak arra lehessen hasznalni, hogy a frontvonalak mogott "tartozkodo" (ertsd : gyavan, balfaszul stb kempelo) tankokra lohessenek ra.
    Ezt ugy kellene megoldani, mint a Frontline-ba a felderito repulogepnel, hogy minden percben felvillantana azokat a tankokat, akik egyes vonalaktol x meter tavolsagra hatul vannak, vagy nem adtak le meg 1 lovest sem, vagy 1et sem kaptak stb.
    Ne csessze mar el a jatek az en lovoldemet, inkabb cseszegesse, osztonozze azokat akik kempelnek, hogy jobban resztvegyenek a csataban.

    A masik dolog, ami meg bosszant, az a szoraskep + a 25% veletlengenerator.Egyszeregyszer pontatlan loveggel beszukult celkereszt nelkul is lezeres pontossaggal lovok, maskor meg teljesen beszukult kereszttel is melle, fole, moge megy a loves, vagy eppen leszottyan a tank elott 10 meterrel.Ez mar tenyleg rohejes.
    A masik amit meg eszrevettem, hogy mesterlovesz modban, nemcsak hogy nem ott talalod el, ahol kellene, a 32 szeres? nagyitasnal jelentkezik a legtobbszor ez a jelenseg, hogy a lovedek a tank elott lepottyan.
    Igy aztan inkabb beallitom a pontot, es kiszallok kulso nezetbe, es ugy lovetem el a tankom, az esetek nagyobb reszeben bevalik.

Új hozzászólás Aktív témák