Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    Nem feltétlenül értek egyet Skill-el, hogy a KnJpz 105 shit tank... (amellett, hogy igen, általában utálja a sniperschnitzel-eket)
    Nálam a Skorpion nem működik (178 csata/43% wr), de ez a cucc, hát nagyon más. És igenis jónak tűnik Frontline-ra is, kb. képes magának spottolni, és ugye a "relocating" villámgyors. (dpm-et még mindig nem érzem akkora game changer statnak)
    Oké, még csak 10 random csatából 90% wr, de bakker, nálam 1000x jobban használható, forgó torony ide v. oda. FL-on sokkal többet mentem, de azt ugye nem számolja, élvezetes volt.

    Skorpnál a sokkal nagyobb lomhaság, ugyanolyan papír páncél és ZÉRÓ camo nem jó kombináció, tényleg csodálom azokat, akiknél ez hard cover-el is egyáltalán működik. Amúgy is kb. csatahajó szintű toronyforgás.

    Amúgy érdekes, hogy az elmúlt héten a FL indulásával kb. egész évre be lehetett vásárolni értelmes prem. tankokból, a karácsonyi bohóckodást teljesen lepipálta a kínálat.

    JAH: és a KnJpz 105 így foglalni is tud a concealment és lapos hull miatt

    (#kanonenjagdpanZer)

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák