Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz kchryss #178949 üzenetére
Ha megnézed az alsó képet akkor látod hogy a tierlimitesek továbbra sem kerülnek gyakrabban a topba, sőt jóval gyakrabban fognak menni saját tierben, ahol ugye a normál 8asokhoz képest gyengébbek
(amíg a táblázat alsó harmada alig változott, a saját tier megháromszorozódott nagyjából).
A limitesek úgy vannak balanszolva hogy nagyjából a topban érvényesülnek, saját tierben régen sem volt kellemes velük, a mostani tier 8 as környezetről nem is beszélve, itt már a hajadra kenheted a játéktudást...
egyszóval a limiteseknek kappa ha ez az MM marad és nem változik semmi."...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #178950 üzenetére
Neked könnyű placebo-val a kedvedre tenni.
Az új mm még csak tervezet, a mostani patch-csel még nem változott semmit az mm.(#178953) @Flash Gordon:
A limitesek mostani környezetével kapcsolatban készül egy "esszém". Én nem látom olyan rossznak a helyzetüket, de majd kiderül mi lesz a teszt végeredménye, csak legyen időm játszani. -
zodo
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DonMedve #178852 üzenetére
Jajj bocsi nem is olvastam. Linkelni nem linkelhetem de nevem alapjan egyertelmu. Privi ment.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #178955 üzenetére
Csak a kettőspont, és a felkiáltójel között kellene lennie egy dátumnak. Ha nincs, akkor el elsznek távolítva az idők végezetével.
Nálam van egy olyan csaj, aki március végéig toborozható. Asszem az twitch prémes csaj. De még nem tudom, hova tegyem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
és ez a mi időnk szerint hány órát jelent?
(#178956) kchryss: amit h1mpi érez szerintem minden nagy verzió váltás után érezhető volt az első napokban, vagyis, hogy kedvezőbb az MM. De utána visszaállt minden a "rendes" kerékvágásba és jön majd a folytonos +2 tier!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
veterán
Frontline 06:00-00:00-ig!! magyarul egész nap! És megy.
-
inferno88
őstag
Egyszer védekeztünk, egyszer támadtunk. Mindkettőnél kikapunk. A védekezésnél azt nem értem, hogy miért kaptunk ki, mikor még állt a 4-5 löveg. Amúgy a krediteket jól hozza és úgy látom, hogy egész jól sikerült az optimizálás is, nem volt szar az fps.
Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
válasz jimmy74 #178916 üzenetére
Nekem is akad pár megjáratható tank hozzá:
- heavyk: IS-3A, Defender, Löwe, 50TP Prot, Caernervon AX, IS-6
- medek: T-54 mod1, Progetto, Lorr 40t, Mutz, Type59, Revo, STA-2, Cent 5/1, FV4202, Super P, M46 KR
- TD-k: Strv S1, WZ 120-1 FT,
- Lightok: M41 Bulldog, LT-432, BC-12t, M41 90 GFVan merítési lehetőség
-
e-newsee
addikt
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #178961 üzenetére
Hali.
Nekem az MM-el kapcsolatban olyan érzésem van, hogy amivel ritkán megyek azt eleinte többet rakja top tierbe, aztán amikor már jó köröket sikerült futni, akkor már megy az aljára.
Egyébként nekem is úgy tűnt, hogy jobb az MM vagy már fel se tűnik a különbség annyira jó vagyok??
Elvileg nem került még be az új fajta sorolás, de mi van ha mégis? Vagy legalábbis egy része az új algoritmusnak..ez ilyen dinamikus akármi lesz ami folyamatosan tanul...ha jól értettem a videót.
-
Pug
veterán
válasz peterson79 #178966 üzenetére
Placebo, az MM-en még nem változtattak semmit se.
Én tier 8-asokkal rendre bottom tier voltam a napokban...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Bobyjack #178968 üzenetére
Azon variáltak ahoz hogy 2x kinyomd a 30-at meg kell kuzdeni8-as szintről most egy generallal 9.5-re mentem fel.... hmm a 9.5 kb 5-6 meccs volt. Szerintem ez a régihez képest vissza van véve. Xp jön lové is csak T8 mi kell még, kretének persze ugyan azok Amig van frontline csak azt tolom ha nincs akkor meg semmit
-
veterán
7 meccs volt a 10-es szint, nem mondom hogy juj de ment
-
GrG1210
aktív tag
Hali , kihagytam egy pár hetet , és közben új windows-t is raktam , ma telepítettem vissza a gamet, de baromira kevés az fps.-em(26) és laggolok is emiatt rendesen , egyébkén 3héttel ezelőtt 50-60volt. ?? és még az lenne a kérdésem , hogy már nincs HD kliens? mert nekem most csak az SD-t hagyja , régen pedig a HD kliensem volt.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz kchryss #178956 üzenetére
Kicsit még a limites kálváriáról.
A táblázatban a bal szélső oszlop az ideális a limiteseknek, az jelenti a top tiert. Látható hogy még ritkábban fognak odakerülni, tény hogy cserébe gyakrabban kerülnek be a hetesekhez. a táblázat nem mutatja de figyelembe kell venni a dinamikus MM-et ami azt jelenti hogy korábbi 3 féle tierleosztás (full8, 5kilences-10 nyolcas és 3kilences-5 nyolcas-7 hetes) helyett előfordulhat akár 8kilences-7nyolcassal, tehát sokkal könnyebben kerülnek vert helyzetbe emiatt.
Mivel a 6-7 tierekből sokkal kevesebb tank van ezért kizárható hogy olyan MM leosztás elő fog fordulni ahol az alsóbb tierekből tömi tele a setupot a választékból.
Mindenek összessége okán a tierlimites 8asok rosszabbul fognak járni a 3.0 ás MM el, a normál nyolcasoknak meg jobb lesz valamivel, mivel a 10 esekhez ritkábban kerülnek majd be.
A kilencesek gyakrabban kapnak majd tizeseket és a tizeseknél több lesz a ful top tier MM leosztás, mert a kieső nyolcasokat kompenzálják vele.[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
jano_77
nagyúr
válasz Papooo #178976 üzenetére
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a csata betöltésekor másnál is fekete a talaj és a tankok "mosottak"?
Pár másodperc és helyre áll és minden fasza, de mikor elkezdni a csatát betölteni és a tankokat teszi a mapra, fekete a talaj. Nálam FPS rendben van - új konfiggal már - ha haza érek le is futtatom az ENCORE tesztet, kíváncsi leszek, hogy mennyi pontot dob ki ezzel a konfiggal."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #178977 üzenetére
Igen, most olyan. Tegnap éjjel játszottam és néztem is hogy megint elkeffintettek valamit, de ez legyen a legnagyobb baj.
Az utolsó 5 csatát nem kellett volna mennem hajnal fel3kor, mikor utolsóban STRV-t megpattintottam egy kiálló kőben és orraesett inkább mentem aludni. Ne maradjatok fel sokáig.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
peterson79
őstag
-
Ry0K3N
senior tag
Másnál is állandóan Crashel frontlinesban?
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #178979 üzenetére
Sajnos ezt már az 1.3-nál is tapasztaltuk egy haverommal együtt. Gép gond nem lehet, mert Neki jóval jobb gépe van mint nekem volt. Akkor még nem fekete volt a talaj, hanem csak az is elmosódott, viszont ez most már ultra gáz.
-
kchryss
veterán
válasz Flash Gordon #178975 üzenetére
A hivatalos cikkben ahol azt fejtegették, hogy miért van szükség az mm fejlesztésére az egyik fő problémaként a jelenlegi mm-mel kapcsolatban a limites 8-asokat jelölték meg:
"A könnyített MM-mel rendelkező prémium tankoknak eggyel magasabb tierű tankok ellen kell játszania az 5-10-es sablon alapján és csak ritkán találkoznak a saját szintjükkel vagy annál eggyel alacsonyabbal, ami gyakorlatilag megszünteti a preferált MM előnyeit."Ezek alapján fontosnak tartják a limites 8-asok kérdését és javítani akarják a helyzetüket. A konkrét algoritmust úgysem fogjuk megtudni. Lehet külön sablon lesz a limitesekre.
Egyelőre nem érdemes sokat agyalni a témán mert úgyis a gyakorlatban fog kiderülni, hogy jobb vagy rosszabb lesz mint a mostani mm.Amire most kíváncsi lennék, hogy a jelenlegi mm-re milyen hatással van a frontline. Jó lenne valami sok mintás statisztika mondjuk arról, hogy milyen szintű csaták vannak többnyire 8-as tankokkal akkor amikor frontline van és akkor amikor nincs. Elég sok 8-as tankot kivonhat ez a játékmód a sima randomos mm-ből aminek nem tudom milyen hatása lehet az mm-re.
(#178981) @jano_77:
Nem tök mindegy amúgy, hogy milyen a talaj betöltésnél ha a csatára jó minden?
Nem tudom pontosan, hogy melyik patch volt az, de emlékszem, hogy akkor azt írták, hogy megváltoztatták a betöltés menetét. Korábban folyamatosan töltött be dolgokat a hdd-ről/ssd-ről a játék, attól a patch-től kezdve pedig az elején töltött be mindent. Nekem is akkortól lettek elmosódottak a tankok és a pálya az elején, de állítólag maga a csata sokkal simábban fut miatta mert minden a memóriában van és ez a lényeg. -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #178983 üzenetére
Jóvanna....azért nem kell megenni! Csak kérdeztem, hogy ez másnál is ilyen vagy csak a gépemmel lehet mégis prücök.
Ígértem, hogy letesztelem az új Ryzen-es konfigom
1920x1080 - Ultra
2560x1440 - UltraNem lesz ez rossz
-
kchryss
veterán
Azt láttátok, hogy milyen tankokat ajánl a wg a frontline-hoz?
Én majdnem behugyoztam a röhögéstől amikor megláttam, hogy a Ferdinándot javasolják.
"fear factor for any enemy"[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Azt árulja el nekem vki, hogy az mitől, miért van, hogy a tankok Frontline módban sokkal lassabban szűkülnek, mint normál random csatában? Tavaly is érzékeltem és most is határozottan lassabb a szűkülése a célkeresztnek.
Illetve szerintetek mi a jó taktika Frontline-ra?
1. vigyázni a tankra és ha kevés a HP, akkor visszamenni javítani
2. hagyni meghalni és menni a másik tankkal?[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #178987 üzenetére
Ha közel van a javító pont és várhatóan javítás után szintén a közelben tudsz sokat sebezni akkor javítani kell. Ha meg messze van az ellenfél és túl sok idő esne ki a csatából akkor még akár az önmegsemmisítés is megéri.
Arra figyelni kell, hogy túl gyakran ne halj meg, mert egy idő után sokat kell várni az újraéledésre és ilyenkor sok idő kiesik. Ilyenkor vigyázni kell a tankra. Valahol biztos jelzi, hogy hány életed van még és mennyi idő után kapsz újat. -
jano_77
nagyúr
válasz PitLee #178990 üzenetére
nem, mehet többször is, csak ha kilőnek mondjuk a Progetto-val, akkor be kell menni egy másikkal, és ha azt kilövik, addigra a Progetto újra bevetésre készen fog várni
Célkereszt szűküléssel kapcsolatban vki, vmi okosat?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #178977 üzenetére
Nekem is ilyen az 1.4 óta, talán korábban volt egy patch mikor ugyanez volt a helyzet de tényleg csak a mp töredékéig tart fekete/homályos kép aztán minden ok.
Most lemértem mert sokkalom a játék indítását és játékba lépés idejét de még sem olyan vészes de jóval 1.0 előtt mintha fürgébb lett volna a folyamat.Játék gombra kattintás után, jelszó beírás ablak ill. jelszó beírás valamit garázsba lépés idejei:
00:25 => 00:32 => 01:19 mp
Rendszer és játék külön-külön ssd-n amin kizárólag ezek vannak, minden más hdd-n.Más:
Standard B húzás volt megint mert a következő fejlesztésként, motor-hoz kellett 2 lepattanó token és a menj egy csatát 7.5k xp-ért küldi.
Utóbbi csatára bedobott malinovkára, light-ok nélkül és gondoltam tesztelem a kiváló álcáját.
Nem vagyok profi light terén de középre mentem bokorról bokorra ahogy engedte az ellenfél.
Sajna viszketett a kezem ezért eleresztettem egy-két lövést ezért rögtön kaptam is de túléltem és végül már G 5-6 határán álltam.
Hegyet szépen hozták a heavyk mikor 3-as tárat rászórtam az E75-re és persze a Type 5 rám küldte a troll gunt és végem lett aki végig K 4-ben kempelt.
Lényeg hogy így is 5396 assistot szedtem össze + top 6 sebző.Kicsit puha tank de szeretni való a kis tesóval együtt.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Kelvin #178988 üzenetére
Nem értem mi a baj a Frontline-al. Most is jó, mint tavaly volt!
Szépen lehet vele keresni, csak saját tier van és nem mellesleg eddig még csak győztes csapatban voltam - akár védtünk, akár támadtunk.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Nem rémlik, hogy volt ma frissítés, mégis azt látom, hogy az 1.4.0.1-es verzió fut. A vicces az, hogy reggel mentem pár csatát, de akkor még működtek a modok, most az esti indításnál már nem. (Napközben volt valami patch?)
Gondoltam leszedem Aslain legújabb pack-ját (ami most a 7-es), de arra meg azt írja telepítésnél, hogy nem erre a verzióra való?!?!
Van valaki hasonló cipőben?Ja, és Frontline...
Most ahhoz, hogy valamely kettő nyereménytankot megkaphassam ezen a héten kell elérni a maximális szintet, vagy vagy majd amikor elérem az év során, akkor leszek rájuk jogosult? Magyarán: a rangok öröklődnek hónapról hónapra? Vagy hogy működik ez?(#178996) sfefe Három torony kiiktatása elég a győzelemhez...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
sfefe
addikt
Hm, nalam is a 2-es torony megmaradt de az eredmeny: vereseg celpontok megsemmisitve , ez miert?
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Stigma.HC
senior tag
-
Kelvin
őstag
válasz jano_77 #178994 üzenetére
Biztos azért mert olyan ügyes vagy, hogy egymagad képes vagy befolyásolni és winre kihozni az összes frontline csatádat.
Azt ne felejtsd el, hogy ezért a kreditért és xp-ért jóval több időt vagy csatában.
Mellesleg okádék a sok is-3a, progetto, defender....[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest