Új hozzászólás Aktív témák

  • Flash Gordon

    senior tag

    válasz kchryss #177917 üzenetére

    A mondandód lényege az örökös elégedetlenség és a játék temetése bármilyen új elem bevezetésekor. Mivel az évek alatt jó náhány hasonló esetre volt már példa, párat felsorolnék ezek közül:
    Az artyk bevezetése majd tier 10 ig felhúzása, a goldammo ezüstért vásárlása, a táras tankok bevezetése. Mindegyik esetben temették a játékot a hozzád hasonlók...és persze mindig alkalmazkodtak hozzá.
    Most a kerekeseket lenerfelve behozzák, a 10 tieren kívül még az eredeti statjaikkal sem befolyásoltak volna semmit, mivel már akkor látszott hogy a látótáv és a kezelhetőség miatt alig fog 1% érvényesülni vele, így hogy nerfet kaptak kb. a lightok alá nerfelve jönnek.
    A balansz lehetne jobb, de akármennyit szarakodnak vele nem lesz tökéletes és a játékosok összetétele többnyire még mindig nagyobb befolyásoló tényező a csatákban mint bármilyen balansz anomália.

    Az obj.279 nem véletlenül kapott buffot, gondolom ennél az adatlapnál részletesebb statisztikával dolgoznak a wg-nél és nagyon jól látják hogy pl. a kezdeti top tierbe kerülés és a fogalmatlan, nem létező lfp-re lövő játékosok miatti szituációk nem kompenzálják a hiányosságait, az is4 löveg már rég túlhaladott azzal a karakterisztikával tier 10 ben, minimálisan húztak rajta, a tantest alja lehetetlen szar volt ezért tier 10 ben nem számított komoly feltartó erőnek, különösen ha előkerült a goldammo, a 65% win az általad már leírt dolgok miatt lett annyi amennyi és idővel be fog állni.Ha meg nem, akkor max visszarakják a kartonlemezt az aljára :D

    [ Szerkesztve ]

    "...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Új hozzászólás Aktív témák