Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #177232 üzenetére
Ahogy olvasgattam anno, mikor ott tartottam, elég megosztó egy arty. Sokan szeretik, és odáig vannak érte, sokan meg agyf@szt kapnak tőle. Én inkább az utóbbi vagyok, bár nem utáltam annyira, de még egyszer nem játszanék vele, az tuti. Én azért nem szerettem, mert olyan laposan lő, hogy alig lehet vele valahova belőni. Legalábbis nekem az volt az érzésem. Az utána lévő 8-as már sokkal jobb, én jelenleg ott tartok az ágon. Az előtte lévő M44 pedig szerintem a best. Simán elvan T8-ban is, egy daráló. A 9-est is nagyon dicsérik, álítólag jobb, mint a 10-es. Majd meglátjuk, kíváncsi leszek.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
KISDUCK
addikt
Itt mondta valaki, hogy rosszul ment neki Löwével amikor pontosan célzott, majd sikeres lett mikor direkt rossz helyre célzott?
Hát ez kicsiben velem is megesett. BC25t-vel messzebbről próbáltam belőni az is7 hasát, de csak föld kapálás lett belőle, majd direkt rossz helyre céloztam és bumm haslövés. Köszönet a tippért a Löwés játékos társnak! -
zola96
senior tag
Nem bantam meg,hogy visszavettem mr baszogep obj140et 😍. De az orok dilemma. Tudom a meta most az optika, de érdemesebb azzal tolni mint ventivel? Ez egy csoda tank, igaz,hogy elso loves szemből es gyullad de who cares. 6.6k dmg es loose ? Kit erdekel mert uber nagy fun jatszogatni vele.
Osszegyujtom a stugos lanyokat aztan durrantom bele t44be johet az 430u. Ha van fele ilyen jo megérte. -
kchryss
veterán
Egy újabb remek oktató videó a WG-től, ezúttal az álcázási rendszerről: WoT | Az álcázási rendszer működése (magyar felirattal)
Ha valakinek kimaradtak volna a korábbi videók:
[Hogyan Működik] A Láthatósági Rendszer (Explaining Mechanics)
[Hogyan Működik] Páncélátütés
[Oktatás] Páncélhasználat, avagy Hogyan Blokkolj Lövéseket -
Emu
őstag
válasz kchryss #177262 üzenetére
Jó lenne ha az általad rendszeresen körbejárt dolgok, fontos információk, ha csak hsz link szinten is de bekerülnének topik összefoglalóba. Így lehetne mire hivatkozni, ha újra felmerül kérdésként, illetve visszakeresni is egyszerűbb lenne. Meg nem ártana frissíteni eléggé elavult már
-
zola96
senior tag
válasz KISDUCK #177266 üzenetére
Meg a kokorban is vagy 4 eve is kuka volt a t44 stockon. De utana mintha uj tankot kapnal. Esküszöm. En nem szabadxpztem szegeny gyerek voltam.. de megéri.
Az,hogy milyen lehet modt a buff utan el sem merem képzelni.H1mpi: nem hasznalok benne kajat, igy kb 415korul van a latotav. De sokszor igyis jobb lenne, ha gyorsabban toltene bar teny,hogy sokszir agresszivan berontok egy-egy heavy melle segiteni es akkor mindegy az a -0.2 sec, de jobb lenne. A 0.32es disp meg álom csipegetni a a kis hpkat. Lehet igy hagyom inkabb 🤷🏻♂️
-
sfefe
addikt
T44-et melyik agyuval jobb hasznalni?
122-es vagy a jobbik 100as?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Ok koszi, regen azzal jatszottam igy nem kell kifejleszteni.
Csak hatha valtozott vmi.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
h1mpi
félisten
válasz KISDUCK #177266 üzenetére
Nem emlékszem már, de szerintem nem, mert egész jó gyorsan ki lehet fejleszteni. A 100-as ágyúval nyomom nem spórolva a golddal, főleg 10-ben. Szerintem a 100 mm-es LB1 ágyú az zsákmányolt Német ágyú lehet, mert meglepően pontos
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
őstag
válasz h1mpi #177274 üzenetére
Ja, érdekes mód megint egy ruszkinál mászott el a csúszka pluszba'... A vicc az, hogy ez a tank a buff előtt is jó volt. Mert az hogy egy szart felhúznak, azt értem. De egy eleve jót...?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #177275 üzenetére
Ez így van, jelenleg a legjobb 8-as tank szerintem. Néha olyan 10-esek pattannak, hogy sírok örömömben
Fully electric lifestyle!
-
Silverr
aktív tag
Még mai napig sem értem mit szerettek ezen a T-44-en. 150 csata után úgy eladtam, hogy öröm volt nézni.
-
Tarill
őstag
ha már így agyon dicséritek a t-44-et inkább visszaveszem és elindulok vele az obj 430 ágon anno még jóval a buff előtt mikor a t-54 volt az "álmom" annyira nekem se jött be, de azért el lehetett lenni vele
-
Barret001
addikt
Lehet alacsony szinten játszani? Ilyen emberekkel van tele!!! Artyval 7 kill! Komolyan mondom,ez a játék büntetés... Bedarálta a csapatot.[Lefety]
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz Barret001 #177284 üzenetére
Következő[Ezekkel van tele] meccs Tier4 szintén.......
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz Atti777 #177288 üzenetére
Ezekkel kell a kezdőknek játszani. 12 meccs,41% winrate... Tudom hogy kezdő vagyok! De 15-emberből áll a csapat! Állandóan folyamatosan mind a 15 ember kezdő? Az ellenségnél meg röpködnek a 6-7 killes játékosok.Sokszor csapatosan.Csodálkozik a WG hogy csökken a játékos állomány? ! Tier4 tele van unicum játékosokkal.1000 csatás tankokkal. 5 skilles legénység megy a 70%-os legénység ellen,kezdő játékosok irányításával. Volt olyan meccsem,(nyertük) T40 tüzér 15764 csata!!! Laza 10 kill... Tier4. Komolyan mondom ránézek a tank leosztásra,és elröhögöm magam...
-
zodo
nagyúr
Szerintem nem Ázsia szerver és nem a kis tier kapta a botokat az 1.0-al.
Nem fullos P.44 Pantera és 2x voltam top sebző amiből egy Tier X csata.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Barret001 #177284 üzenetére
Ahogy elnézem az első srácot akit linkeltél többet játszik fent mint lent és nem is szarul. Szóval fent még nagyobb lenne az esélye hogy össze futsz vele Elméletben persze
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
lacibacsi
addikt
válasz Barret001 #177287 üzenetére
A "tele" egy kicsit túlzás szerintem... Amúgy jobb alacsony tier-ben néhány statpadder, mint magasaban néhány (gyakran sok) kétszámjegyű WN8-cal megáldott noob. A statpaddertől akár még akár tanulni is lehet csata közben, de a gyökkettők csak hátráltatnak...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
kukulec
őstag
megvan az első 10-es tankom: obj 140. benne a négy csajszival. az a kérdésem, hogy milyen skill-t javasoltok?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kchryss
veterán
válasz kukulec #177298 üzenetére
bia - bia - bia - bia
6. érzék - pillanatkép - sima utazás - biztonságos elhelyezés
álca - álca - álca - álca
javítás - javítás - javítás - javításHa nagyon agresszíven tolod akkor mehet a javítás az álca előtt, de szerintem normál játékstílushoz többet ér az álca mint a javítás mióta újratöltődő fogyócikkek vannak.
Illetve a mesterlövész perken el lehet gondolkodni, hogy felrakod mondjuk a pillanatkép helyett és akkor a pillanatképet rakod utána az álca sorban a javításnál meg az álcát vagyis 1-el csúsztatod annál a legénységi tagnál a sort.Felszerelésnek: töltésgyorsító - optika - stabilizátor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs