Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Megvettem ugye a 252U-t pár hete.
mai happy holiday crate: what a twist!ultragyűjtő lettem
szerk: melyik jobb?
(múltkor ugyanígy a wows beadta a normál prem ship mellé a black friday verziót)
az a vicc, hogy még úgy is jó érzés, hogy semmi értelme egyiknek sem[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HellGreg
őstag
Most akkor van akció a 8-asokra vagy nincs? T92 ugyanúgy 7800ft mint egyébként...
-
kisküzdő
tag
Üdv urak. Van valamilyen oldal ahol a tankok (prém) javadalmazását meg lehet nézni ? Előre is köszönöm.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
-
jano_77
nagyúr
Tényleg a Cromwell B tudták betenni december 22-én?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
galervin93
őstag
válasz ollie #176108 üzenetére
Illetve ha már meglőnek azt szemből tegyék, akkor inkább csak a töltő halálozik.
Nekem 5. skill tűzoltás mindenkinél + tűzoltó van a speckós (kötvényes) cuccok közül, elhanyagolható a gyulladás.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
válasz galervin93 #176111 üzenetére
Hát, én még messze vagyok az ötödik skill-től. Még csak a 3. végén járnak a legények, kivéve a mikulás parancsnokot, aki ugye egyből a negyedikkel kezdett...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #176107 üzenetére
Rudy jobb lett volna?
(#176109) BÁ Nutrition
Kártyáért jár mellé és visszaosztva még olcsóbbra jön ki.
(#176110)
Mikulás vs krampusz küldetések, nyeremény nagy ládájából nyitotta.
(#176112) lacibacsi
Jó kis parancsnok, kár hogy nekem nem jutott.
Azt hittem csak Bia + 100% és harmadik sor választható mint alapesetben a nyeremény legénység. -
sequator
senior tag
Tegnap 28 csatára 25% WRt dobott a World of Szopóroller. 4,5 óra alatt lett meg az 5 győzelmes napi mission.
Ma reggel a kapott krampuszos ládából meg Defendert nyitottam.
Tavaly nem kaptam kb 25 ládából egyetlen T8ast sem, idén nem is vettem egy darabot sem. Úgy néz ki, vissza akarnak csábítani.sautia
sequator
-
nomic
aktív tag
Hali! Most ugye akciós sok tank, plusz a díszítésszintekért is jár kedvezmény. Összeadódik a kettő? (pl minden tier 10 most 15%, meg a díszítés miatt még 15% 1 tankra, akkor az 30% lesz?
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz lacibacsi #176094 üzenetére
Bácsi bácsi csak a HESH! Addig szórjad két marékra amíg ki nem balanszolják... nekem nincs se tűzoltó se skill se kötvényes cucc. Eddig emlékem szerint csak akkor égtem amikor valami troll sz@r baszott oda. (Igazából ha kapsz 1k vagy 1k+ sebzést valami orkwágentől vagy artitól akkor igazából már majd mindegy hogy elégsz e.
-
inferno88
őstag
Valami tipp, hogy 24-en milyen tank várható?
Semper fi!
-
echterion
nagyúr
A 40%-os engedményt a 9-es tankokra hogy tudom igénybe venni? A tank vásárlásakor ezt nem ajánlja fel, csak az alap 15%-ot.
-
kchryss
veterán
válasz adamgreen #176096 üzenetére
Ezzel a Cromwell B-vel most jól elgondolkodtattak.
Lenne rá aranyam, hogy begurítsam és régóta vágyok is rá, de esetleg jöhet még olyan tank aminek még jobban örülnék (pl amx1357) és ha most elverem az aranyam akkor arra nem maradna. Ládát már nem akarok többet venni. Lehet, hogy ezt most kihagyom. -
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #176109 üzenetére
Na végül mégis megvettem. Mégpedig pont azért, mert jár hozzá bia-s legénység akkor is ha aranyért veszed.
Érdekes amúgy, hogy 50%-os legénységgel jött a tank és a másik bia-s legénységet külön kaptam a barakkba küldve.
Mondjuk most nézem, hogy ezt írja is, hogy a barakkba jönnek.Remélem nem jön már kihagyhatatlan ajánlat, mert akkor kénytelen lennék megint dobozokat venni.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Wotinfo-n ilyen infora akadtam:
Most már csak az a kérdés változtatnak-e mert eddig stimmel ami kiszivárgott:
12.21: Eagle 7
12.22: Cromwell B
12.23: Centurion 5/1
12.24: Caernarvon Action X -
HellGreg
őstag
Állítólag az utolsó 2 adventi nap ez a két tank lesz:
csak hogy ne spoilerezzek.
Ja, látom megelőztek már
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Jokerdapro #176117 üzenetére
(#176126) kgergely23 , (#176125) Pug : Action X megéri az árát?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz BÁ Nutrition #176130 üzenetére
én ma vettem meg a Goldért és BIA-s legénység volt hozzá...
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #176132 üzenetére
Azt jól látom, hogy az FV4202-höz képest szinte mindenben jobb!?
Na most léptem be és engem is fogadott az ajcsi ládák és a kis L-60-ért járó kredit.
A nagy láda - New Year - már komlpett - 4-es, 5-ös díszt, 1 nap prém és 250 goldot tartalmazott.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ugye jól emlékszem, hogy volt illetve szokott olyan akció lenni, amikor a nagy tankok - 8-9-10 - 30%-os akcióban voltak?
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #176133 üzenetére
Jól látod. Ez is jellemzi a wg tankegyensúlyért felelős osztályát, hogy 2-3 tankot sem tudnak normálisan egymáshoz igazítani.
[Centi 5/1 vs Victoria vs Fv4202]
Először az volt disznóság, hogy a fv után jött a prima victoria ami mindenben ugyanolyan vagy egy hangyafosnyit jobb volt, aztán jött a centi 5/1 aminél ugyanez a helyzet a primo victoriaval szemben.
Victoria és 5/1 nekem nincs így nem tudom, hogy a gyakorlatban is kijön-e közöttük ez a minimális különbség.
Szerintem a 2 tized pontosság soft statok nem érezhetőek meg, az erősebb test páncélt viszont csak úgy tudnám megítélni ha játszanék velük. -
jano_77
nagyúr
Születésnapkor is vagy WG Feszt vagy hasonló alkalommal is? Azért kérdezem, mert a T95-ön gondolkodom, hogy megvegyem-e, de annyira nem fontos, tehát simán tudnék várni egy ilyen alkalomra csak, hogy spórolni tudjak - spúr vagyok
Napi küldetés: sebezz 2500-at. Csatában elért sebzés: 2498
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz KISDUCK #176098 üzenetére
Szia ,
A fekete özvegyből annyit veszel amennyit akarsz ... vannak olyan szintű tankok , amikre nem lehet . Nekem VI -VIII -IX - X es tankon van . A hetes szintű tankokon nem engedélyezett . A nyeremény festékek darabszáma korlátozva van . Ha nem így van , akkor a többiek korrigálnak a válaszon .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #176139 üzenetére
Ha jól tudom idén volt először amikor top of tree kivételével is volt 30%-os kedvezmény 9-10-es tankokra. Idén viszont talán 2x is volt. Az egyik fekete pénteken azt tudom. Szerintem a fekete péntekes 30%-os leáratásra fix-en lehet már számítani, de az jó sokára lesz legközelebb.
Én örülök, hogy megvettem akkor a 10-es kínai med-et és light-ot. Ekkora kedvezménnyel csak tott-ban tudtam volna beszerezni őket, ott meg a szavazásos rendszerben biztos nem lesznek megszavazva ezek. -
Papooo
senior tag
válasz jano_77 #176145 üzenetére
A sebesség buff után már elviselhető lett a t95, előtte rettenet lassú volt.
Én beállítottam a nyolcas lengyelt, a kilences francia artyt, és megvettem a tizes francia heavyt.
Még a hetes ruszki arty megvételén gondolkodom, mert össze tudnék szedni hozzá egy jobb legénységet a barakkból.
Van bő 8 milla kreditem, és nem tudom mire elkölteni.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Remus389
veterán
nálatok is 999ms?
Elég idegesítő
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest